Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » ucit sa zhuleny?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
Artush
Nový Člen

Karma uživatele Artush - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

pouzivat kayu k uceni se rovna jejimu znehodnocovani a odebirani jeji podstaty..!

Old Post 17-01-2006 v 18:44 PM
Artush je offline   Profil uživatele Artush   Find more posts by Artush   Foto galerie člena Artush   Click here to Send Artush a Private Message   Add Artush to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jack_Herer
Prof.Šluk

Karma uživatele Jack_Herer - 29% PěstitelskáKarma uživatele Jack_Herer - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

No mně se tedy ještě nikdy nestalo, že bych po hulení veděl něco líp, ale je pravda, že jsem spousty příkladů, které jsem nemohl vyřešit střízlivý vyhulený vyřešil. To je dáno tím, že když jsi vyhulený máš mimo jiné koumací stavy-Tedy jsi schopný přemýšlet na jednou věcí daleko více do hloubky. Bohužel musím říct, že takovéto řešení příkladů ti potravá tak asi 30minut až několik hodin.

Old Post 17-01-2006 v 19:01 PM
Jack_Herer je offline   Profil uživatele Jack_Herer   Find more posts by Jack_Herer   Foto galerie člena Jack_Herer   Click here to Send Jack_Herer a Private Message   Add Jack_Herer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FlickerBird
Stálý Člen

Karma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

artush: jako proč?

# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever

Old Post 17-01-2006 v 19:28 PM
FlickerBird je offline   Profil uživatele FlickerBird   Find more posts by FlickerBird   Foto galerie člena FlickerBird   Click here to Send FlickerBird a Private Message   Add FlickerBird to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Johnny Von Kris
Stálý Člen

Karma uživatele Johnny Von Kris - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

jacku herere : jop koumaci stavy sou ale spis premejslis vo tom proc takovou sraczku resit ... no a nakonec se na to vykasles

ve me huleni nastartovalo totalni nechut k studovani veci, kery me nezajimaj

Old Post 19-01-2006 v 01:07 AM
Johnny Von Kris je offline   Profil uživatele Johnny Von Kris   Find more posts by Johnny Von Kris   Foto galerie člena Johnny Von Kris   Click here to Send Johnny Von Kris a Private Message   Add Johnny Von Kris to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
j_kub
Nový Člen

Karma uživatele j_kub - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

musim povedat, ze zhuleny pocitat matiku (informatika 1 rocnik) je nahovno. ide to, aj to celkom bavi, len to vsetko trva 2krat dlhsie. takisto programovat je na picu, lebo robim plno chyb a tazko sa mi hladaju...

na druhej strane, ked riesim nejaky komplexny program a neviem si rady, alebo mi z matiky nieco nejde do hlavy, tak po speku nastane dost casto ten HEUREKA moment, ked zrazu najdem princip riesenia. vtedy si musim niekde napisat ten napad, lebo by som ho za chvilu zabudol, a tesim sa. ale konkretne riesenie musim robit potom zasa triezvy...

Old Post 19-01-2006 v 10:40 AM
j_kub je offline   Profil uživatele j_kub   Find more posts by j_kub   Foto galerie člena j_kub   Click here to Send j_kub a Private Message   Add j_kub to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
el estudiante
Nový Člen

Karma uživatele el estudiante - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

ja to mam tak, ze ked si dam tak 3 prdy cez hurku (dobreho skunku) neni sanca,aby som si sadol ku skole (maximalne na lavicku)...ale ked si dam tak 1,5 (1 husty a 1 light),tak sa to da.ale iba pri matike a fyzike...mozno chemii,ale byflit nieco nema zmysel.
heh a minule som prisiel sam na zjednodusene riesenbie diferencialnej rovnice so specialnou pravou stranou...len si ani za boha nemozem spomenut ako to uz bolo hmmm

Old Post 19-01-2006 v 13:22 PM
el estudiante je offline   Profil uživatele el estudiante   Find more posts by el estudiante   Foto galerie člena el estudiante   Click here to Send el estudiante a Private Message   Add el estudiante to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kafevar
Stálý Člen

Karma uživatele kafevar - 73% PěstitelskáKarma uživatele kafevar - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

Zrovna mám zkouškový a učim se na zejtrejší zkoušku. Od pondělí nehulim, ale zjišťuju, že jsem neměl hulit ani o veekendu. Stále totální nesoustředěnost. Na střední to bylo ještě v pohodě a nepřipouštěl jsem si, že by to mohlo mít vliv ještě třetí den nehulení. Ale teď už to nějak nejde. Buď už jsou ty zkoušky natolik drsný nebo už jsem natolik prohulenej. Ale každopádně musim vždycky přestat hulit alespoň tejden před tím, než se začnu učit na něco většího.

Old Post 19-01-2006 v 14:43 PM
kafevar je offline   Profil uživatele kafevar   Find more posts by kafevar   Foto galerie člena kafevar   Click here to Send kafevar a Private Message   Add kafevar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loeX
Stálý Člen

Karma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

no já když se učím tak zásadně zhulený...pak mě to i dokonce částečně baví...zatím to de docela uspěšně a ze začátku roku sem se zhulenej naučil dva sešity literatury za asi 6 hodin na jedničku podtrženou bohužel sem od tohoto "uspěchu" žádnou jinou jedničku nedostal

Old Post 19-01-2006 v 15:36 PM
loeX je offline   Profil uživatele loeX   Find more posts by loeX   Foto galerie člena loeX   Click here to Send loeX a Private Message   Add loeX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kopitko
Nový Člen

Karma uživatele kopitko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

Ganja je přírodní antiučivum

Old Post 19-01-2006 v 18:16 PM
kopitko je offline   Profil uživatele kopitko   Find more posts by kopitko   Foto galerie člena kopitko   Click here to Send kopitko a Private Message   Add kopitko to your buddy list     Navštiv homepage uživatele kopitko! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mesias
Stálý Člen

Karma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

JSEM ZASTÁNCE TOHO, ŽE GANJA A UČENÍ SE NEVYLUČUJOU!
Učení nebere ganje její smysl. Ganja dáva v mých očích všemu smysl. A když jsem jednou v noci zhulenej strašně moc, tak jsem si vzpoměl, že další den píšu z dějáku. A tak jsem se za světla mobilu, nemohl jsem riskovat, že by mě našli v pokoji takhle zhulenýho tak jsem raději dělal že spím. A A za toho světla mobilu jsem se naučil ten dějak perfektně. Úplně jsem si přečetl datum. Zavřel oči a představil jsem si jak si to v hlavě nanáším na časovou osu. KDyž jsem druhej den tu písemku psal, měl jsem celou tu časovou osu v hlavě a dostal jsem za jedna!!! Stejně jako všude říkám a to protože to je pravda, tak první půlrok co jsem pravidelně hulil den co den se mi průměr ve škole zlepšil o více jak jeden stupeň takřka ve všech předmětech. Od té doby zase plovčím v učivu, ale GAJNA a učení se nevylučuje. Kdo se chce učit a má to pro něj smysl tak to bude dělat i zhulenej! Až někdy poznám, že mě ganja bere to co pro mě mívalo a má smysl pak přestanu hulit!

Old Post 19-01-2006 v 18:34 PM
Mesias je offline   Profil uživatele Mesias   Find more posts by Mesias   Foto galerie člena Mesias   Click here to Send Mesias a Private Message   Add Mesias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dannn
Stálý Člen

Karma uživatele Dannn - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

Ja som sa nafajceny ucit neskusal, a asi ani nebudem. Je to podla mna skoda stavu.

Old Post 20-01-2006 v 19:57 PM
Dannn je offline   Profil uživatele Dannn   Find more posts by Dannn   Foto galerie člena Dannn   Click here to Send Dannn a Private Message   Add Dannn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
liborq
Stálý Člen

Karma uživatele liborq - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

ucit se zhuleny je fakt heube protoze vubec nevis co se ucis,proc se ucis,a stejne to vsechni zapomenes.........

Old Post 21-01-2006 v 07:40 AM
liborq je offline   Profil uživatele liborq   Find more posts by liborq   Foto galerie člena liborq   Click here to Send liborq a Private Message   Add liborq to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loeX
Stálý Člen

Karma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

to liborq: to je právě o tom že si musíš uvědomit že to má důvod....jak říka mesias...chce to využít ganju na zlepšení představivosti a učit se obrázkama v hlavě...pak to de

Old Post 21-01-2006 v 09:25 AM
loeX je offline   Profil uživatele loeX   Find more posts by loeX   Foto galerie člena loeX   Click here to Send loeX a Private Message   Add loeX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
liborq
Stálý Člen

Karma uživatele liborq - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

ucit se zhuleny je fakt hrube,protoze ani nevite co se ucite proc se to ucite a stejne to vsechno zapomenete..

Old Post 21-01-2006 v 09:37 AM
liborq je offline   Profil uživatele liborq   Find more posts by liborq   Foto galerie člena liborq   Click here to Send liborq a Private Message   Add liborq to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lupinecek
Nový Člen

Karma uživatele Lupinecek - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

Mno já to zkusil ale do minutky to odložim a usnu

Old Post 21-01-2006 v 18:19 PM
Lupinecek je offline   Profil uživatele Lupinecek   Find more posts by Lupinecek   Foto galerie člena Lupinecek   Click here to Send Lupinecek a Private Message   Add Lupinecek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lupinecek
Nový Člen

Karma uživatele Lupinecek - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

j_kub: PRograamovat opravdu nejde, já to zkoušel ale páš sem ve vtrřině zapoměl co sem zrovna udělal nebo sem na tu chybu přišel ale než sem jí opravil tak sem to nevěděl...

Old Post 21-01-2006 v 18:26 PM
Lupinecek je offline   Profil uživatele Lupinecek   Find more posts by Lupinecek   Foto galerie člena Lupinecek   Click here to Send Lupinecek a Private Message   Add Lupinecek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:03 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás