Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » >>> SKUNK vs. OUTDOOR <<<
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
d@bel
Nový Člen

Karma uživatele d@bel - 22% Pěstitelská

Dotaz Příspěvek č. 1

Co a proč kouříte raději??? Preferujete něco????

deVIL

Old Post 03-04-2002 v 18:46 PM
d@bel je offline   Profil uživatele d@bel   Find more posts by d@bel   Foto galerie člena d@bel   Click here to Send d@bel a Private Message   Add d@bel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mephisto
Stálý Člen

Karma uživatele mephisto - 40% PěstitelskáKarma uživatele mephisto - 40% PěstitelskáKarma uživatele mephisto - 40% PěstitelskáKarma uživatele mephisto - 40% Pěstitelská

? Příspěvek č. 2

"Co a proč kouříte raději??? Preferujete něco????"

sorry, ale napadla mě akorát sprosťárna

LEGALIZE IT !!!

Old Post 03-04-2002 v 21:53 PM
mephisto je offline   Profil uživatele mephisto   Find more posts by mephisto   Foto galerie člena mephisto   Click here to Send mephisto a Private Message   Add mephisto to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ziki
Stálý Člen

Karma uživatele ziki - 51% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Každopádně. Teď jsem bral řízky který půjdou na outdoor a taky jsem každý tý malý slečně pošeptal něco hezkýho, aby pěkně rostla, aby se jí vyhnuli zloději a tak. Já myslim že to je takový zvláštní poslání tý rostliny, splynout s tebou v podobě kouře a prostoupit do tvýho vědomí. Jako třeba různý náboženství učej že po smrti tvá duše opustí tělo a zase se převtělí jinam tak stejně i duše tý rostliny. Když ses o tu kytku celej její život staral, dával jí jen to nejlepší a nakonec jí skouříte s dobrejma lidma tak je to pro ni úspěšný zakončení celý její pouti tímhle světem.

ride hard - die free

Old Post 04-04-2002 v 11:37 AM
ziki je offline   Profil uživatele ziki   Find more posts by ziki   Foto galerie člena ziki   Click here to Send ziki a Private Message   Add ziki to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ziki! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WiB
Stálý Člen

Karma uživatele WiB - 63% Pěstitelská

Skank, hash, ganja - toť moje pořadí. Příspěvek č. 4

Sice jsem taky příznivec hashe, ale není nic hezčího, než když máš kytky ve skříni! Prostě se s něma mazlit, říkat básničky nebo vtipy, ony dostávaj CO2 a vichni jsme spokojení!
Záleží na způsobu výroby haše, ale když se dělá bytím kytičky do koberce, tak to rozhodně není pěkný! Pochybuju, že u nás seženeš každej den čaras, ten se mne rukama.

Hash je hra na úplně jiným hřišti, s jiným balónem! -Pulp Fiction (skoro)

Old Post 04-04-2002 v 20:14 PM
WiB je offline   Profil uživatele WiB   Find more posts by WiB   Foto galerie člena WiB   Click here to Send WiB a Private Message   Add WiB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
techyes
Stálý Člen

Karma uživatele techyes - 19% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 5

nejradsi samozrejme kourim to,co si sam vypestuju (bilou vdovu)
jinak podle chuti slinim u sladkych indoor skunku a nepalskyho plastiku.
ale nejvic zmatlanej v zivote sem byl po klasicky moravsky kaslavy ganje - bongo predevsim

Špek a smích jsou dva nerozluční přátelé.
Život mi někdy silně připomíná houpačku: nahoru - dolů, nahoru - dolů. Ale furt je to zábava, ne ?

Old Post 05-04-2002 v 10:13 AM
techyes je offline   Profil uživatele techyes   Find more posts by techyes   Foto galerie člena techyes   Click here to Send techyes a Private Message   Add techyes to your buddy list     Navštiv homepage uživatele techyes! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aloo
Stálý Člen

Karma uživatele Aloo - 4% PěstitelskáKarma uživatele Aloo - 4% Pěstitelská

fklidu... Příspěvek č. 6

Zdar borci,

viděl bych to asi takhle...

Chuť je věc jedna, obsah THC je věcí druhou, dobrý je pocit z dobře vykonaného díla a to je věc třetí.

Prosím, nepleťte do toho keci o bohu, posmrtným životě a jiný ptákoviny. Zní to stroze, ale není v tom nic víc.

Je potřeba brát věci tak jak sou.

Zdareček

Aloo

Old Post 05-04-2002 v 10:37 AM
Aloo je offline   Profil uživatele Aloo   Find more posts by Aloo   Foto galerie člena Aloo   Click here to Send Aloo a Private Message   Add Aloo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondrash
Stálý Člen

Karma uživatele Ondrash - 75% PěstitelskáKarma uživatele Ondrash - 75% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 7

2 Gannja & Homolka (máte od mě po karmě)
váš názor jest i mým názorem. Je to rituál, sice jointy nebalím, protože to neumím, ale zase pozvedávám dýmčičku proti obloze

jinak výhoda outdooru oproti indooru si myslím je přesne v té nehrané spontaneitě, kdy si kytka roste a slunce svítí ... na druhou stranu, chtěl bych mít takovou kvalitu z outu jako mám z inu - hulím vlastní skunk a je logické, že sprášit se dá až moc snadno, ale já přece nechci zamrzat v časoprostoru a bát se pohnout... proto méně je více

2 Aloo
nechápu tě čéče... vždyť to všechno spolu souvicí, protože všechno spolu souvisí...

konec keců a zdar všem !

Ondrashova pěstírna ke spatření zde !

až to na vás přijde začněte, až to na vás přijde skončete - aneb hledejme jinak

Old Post 05-04-2002 v 11:21 AM
Ondrash je offline   Profil uživatele Ondrash   Find more posts by Ondrash   Foto galerie člena Ondrash   Click here to Send Ondrash a Private Message   Add Ondrash to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Graetar
Stálý Člen

Karma uživatele Graetar - 8% PěstitelskáKarma uživatele Graetar - 8% Pěstitelská

Obecné Ani sám nevim :) Příspěvek č. 8

Většinou mám nejradši klasickou ganju - outdoorek. Možná je to tím, že jsem dlouhou dobu studoval na Hané a tam ze sebe země vydává to nejlepší. A když si sednete na louku u rašících rostlinek, vytáhnete filmovku, mrknete se do dálky přímo na Svatý Kopeček, to je bašta!

Někdy dostanu chuť spíš na skunky nebo hašíšky, bohužel dostávají se mi jen ty kupovaný... Zatím...

Jedna z nejbáječnějších zkušeností byl nepálskej čaras. Jeden potah z dýmečky, následovalo znovunastartování normální funkce plic a pak jsem se šel podívat na himálajské štíty...

Aloo, to filosofování je na Marii právě to nejlepší. Proč myslíš, že jsou pak všichni tak neagresivní? Je to jasný - vědí o běhu vesmíru všechno , a proto vědí, že násilí je k ničemu. A taky vědí, že všechny ty drobnosti okolo nás stojí za to, berou, jak říkáš, věci tak jak jsou. Nebo ne?

Mějte se a ať vám slunce letos nadělí!

Old Post 05-04-2002 v 14:11 PM
Graetar je offline   Profil uživatele Graetar   Find more posts by Graetar   Foto galerie člena Graetar   Click here to Send Graetar a Private Message   Add Graetar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koles
teknokrat

Karma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 9

¨Pokud bych si měl vybrat, určitě bych dal přednost poctivýmu outdooru.
Ochutnal jsem už nějakej ten skunk, ale podle mě je přirozenej outdoor lepší. Nevim přesně proč, ale když se to tak vezme, tak ty kytky ve skříni určitě nemaj všechno, a navíc jsou "vyhnaný" celkem uměle: hlavně to světlo (kdo by chtěl mít sodíkový slunce, který by tak akorát vypálilo oči!?), taky bejvaj dost hnojený (tj. další chemický sračky, což se pozná na chuti). Je pravda, že indoorový skunky jsou silnější, ale kam to vede? Já zastávám názor, že je lepčí se zhulit "normálním noname modelem"a bejt vysmátej, než super skunkem a bejt v pěknejch sračkách. Tím samozdřejmě skunky neodsuzuju (rád si občas dám), spíš záleží na modelu.
Nakonec je vždycky výborný, když přijdete ke svýmu políčku a máte tam třímetrový kytky jako smrčky s palicema jako salámama, ne? B-)

Old Post 05-04-2002 v 19:06 PM
koles je offline   Profil uživatele koles   Find more posts by koles   Foto galerie člena koles   Click here to Send koles a Private Message   Add koles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maestro_007
Stálý Člen

Karma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

kazda ganja pestovana s laskou je dobra, ale nejlepsi je vlastni........

Nemam rad kdyz nekdo dela toto deleni Ganja / Skunk

Vzdyt je to prece to same, jenomze Skunk je nazev konkretniho modelu (Skunk #1, Super Skunk atd...). Takze napriklad White Widow neni skunk, ikdyz je to kotel silna holandska trava.

To nejlepsi co jsem kdy hulil je pravy MORAVSKY Outdoor :-)

Jo, jo jsem z Moravy a tady ty lidi k te trave maj jiny vztah nez tam na zapade v Praze :-) (ikdyz ne vsichni, ze)

btw: Nekdo tady psal ze vsechno souvisi se vsim

Tak to ma sakra pravdu a posilam karmu kazdemu kdo na to taky prijde

Jinak kdyz jste zhuleni tak premyslejte o tech vecech nahore, jasne ze to neni jenom o zkoureni, ale boha bych tam nehledal, aspon ne toho co ma neco spolecneho s cirkvi....

Ale kazdy at si rika a mysli co chce...............*PEACE*

"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."

250w - Hlina - Plagron - Indoor Mix

Super Satan 4,2m => look IT

Old Post 05-04-2002 v 19:59 PM
maestro_007 je offline   Profil uživatele maestro_007   Find more posts by maestro_007   Foto galerie člena maestro_007   Click here to Send maestro_007 a Private Message   Add maestro_007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Muf
Stálý Člen

Karma uživatele Muf - 65% PěstitelskáKarma uživatele Muf - 65% PěstitelskáKarma uživatele Muf - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Když jsem teď bez hulení, žjišťuju, že mi cizí hulení ani moc nechutná. Nebo spíš jde o to, jestli si to ubalim, nebo odpálim...
Každopádně až mi dozraje tahle úroda (jěště ani nekvete), tak to bude NIRVANA jako kráva!!!

Já si moc nevybírám. Neměl jsem možnost prozkoumat modely. Jsem rád, když na to brko vůbec je.

Old Post 05-04-2002 v 21:42 PM
Muf je offline   Profil uživatele Muf   Find more posts by Muf   Foto galerie člena Muf   Click here to Send Muf a Private Message   Add Muf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Quatro
Nový Člen

Karma uživatele Quatro - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

Čau
No skunk je nezamnenitelnej, ale preferuju občas to vystřídat. Nejsem pro stereotip, a u plasticu to posoudit nemužu ješte sem ho neměl a u marocca tam je nekdy "skoro vždy" chuť nezamněnitelná.....
Čau lide..

Old Post 08-04-2002 v 22:04 PM
Quatro je offline   Profil uživatele Quatro   Find more posts by Quatro   Foto galerie člena Quatro   Click here to Send Quatro a Private Message   Add Quatro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:41 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás