Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cuzz B!Gu,
taky mam podobnou vec, urcite to chce :
a - snizit otacky vetraku na pritah/odtah(pokud nemas digit spinacky a nevetras par minut / hod), STRASNE chladi
b - ZATEPLIT, nandal sem polyesteren a teplotu mam skoro porad okolo 20°C
c - zdroj tepla mit budes muset, svit pres noc, tlumivky trochu topi, sezen si nejaky topeni s termostatem a mas prikon vyresenej.
Jinak urcite k+, lidi, nebojte se tech zarivek
Dík, ale ten polystyren sme tam dali. Teplota se zvedla o 5 stupnu. ALe jelikoz je v ty mistnosti tak 5 stupnu. Ve skrini je o 5-7 stupnu vic. S těma otáčkama je to dobrej nápad... Ten zdroj tepla tam dávat nechci, nejsou na to tedka penize.. Mozna az na příští grow.
Vypada to pěkně, mě jen štve, že pod těma zařivkama to roste krásně. Ale mi tam máme takovou zimu, že kytky se s tím těžko vyrovnávají. Natož aby rostly...
Tak konečně nový fota, 57. den květu, teplota těsně nad bodem mrazu ale vůňě přez celou vesnici dneska jsme kousíček zaštípli, tak jsem natěšenej na chut a na účinek
No,na to,že sú to oceaniky s vraj veľmi vhodným spektrom,tak mi pripadajú strašne malé,nevyvinuté.Ale možno to je aj genetikou,možno tou zimou,ja som pod úsporkami 57. deň už mal skosené a teda pripadali mi väčšie.Watáž som o moc väčšiu nemal.Možno to aj skreslujú fotky.Ale aj tak si K zaslúžiš,ak sa mi podarí Ti ho dať.
B!G LanGosH - Ja mel kytky na kvetu 120dni.Takze jestli se ti nezdaj,nechal bych je v klidu kvest dalKazdopadne se mi zdaj dost ridky.Mozna je to tim ze ti tam pronika svetlo,kdyz mas noc...
No,tuším je nás tu viac,čo pestujeme(budeme pestovať) v takýchto krutých podmienkach.Ja to idem riešiť tak,že do skrinky dám aj balast,takže v noci,keď budem svietiť,by som prikurovať hádam nemusel.Cez deň,keď bude lampa zhasnutá,pôjde teplovzdušný ventilátor s termostatom.Samozrejme odťah minimálny,aby sa teplo udržalo.Uvidím,ako im to pôjde.
Podľa Teba,aká je minimálna teplota,aby sa v pohode vyvíjali?Nemyslím ideálnu teplotu,tú si vyčítam z tabuliek .Ide mi o praktické pozorovanie