Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 150W pod parabolou, 3x Durban Poisson, 8x no name z Austrálie
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
hulimír
Stálý Člen

Karma uživatele hulimír - 68% Pěstitelská

46.den květu Příspěvek č. 17

Ještě dva dny zálivka s OBM a pak už jenom čistá voda. Dnes pokusně tři fota z kamery, snad to bude lepší než, ta z toho mobilu.

Old Post 14-01-2006 v 19:08 PM
hulimír je offline   Profil uživatele hulimír   Find more posts by hulimír   Foto galerie člena hulimír   Click here to Send hulimír a Private Message   Add hulimír to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hulimír
Stálý Člen

Ještě pár fotek Příspěvek č. 18

Foto číslo 1- celkový pohled na dorost
2- začínají se cukrovat
3- -- " --

Naposledy upravil hulimír 15-01-2006 v 19:25 PM

Old Post 14-01-2006 v 23:36 PM
hulimír je offline   Profil uživatele hulimír   Find more posts by hulimír   Foto galerie člena hulimír   Click here to Send hulimír a Private Message   Add hulimír to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hulimír
Stálý Člen

47.den květu Příspěvek č. 19

Takže dnešek jsem zasvětil manikůře květin. U jednoho jedince australana jsem provedl trimování, ostříhal jsem všechny listy a vystříhal i větší lístky z hlavní palice. Budu sledovat, co se bude dít. Měla by začít tvrdnout. U zaštíplého Durbanu jsem provedl celkové prostříhání. Je horší než oba nezaštíplí kolegové. Zdání ale klame, je sice menší, má však nejtvrdší palice. Co se zralosti týče, viděl bych to tak 14-25 dní dle jednotlivých kytek, cca začátek až polovina února.

Foto:

1)jeden z modelů DJumpa naprosto zbavený listí (z 85%)
2)zaštípnutý Durban po úpravě "fasády"
3)nezaštíplý Durban model B se spodními paličkami (postupně přijdou pryč)
4)Durban B
.............................atd

Naposledy upravil hulimír 15-01-2006 v 20:51 PM

Old Post 15-01-2006 v 20:39 PM
hulimír
Stálý Člen

48.den květu Příspěvek č. 20

Dnes bude poslední hnojení s OBM. Záštipky už uschly, takže před chvilkou jsem dohulil. Durban bude ve finále asi silnější, neboť zhuluje slušně už nyní. Jsem celkem mile překvapen

jointolog

Old Post 16-01-2006 v 00:48 AM
Photographer
Stálý Člen

Karma uživatele Photographer - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

ahoj, taky jedu takový nízkorozpočtový projekt... osobně si myslím, že nějaký SCROG by ti hodně zvedl výnos při těch 150W... zkus o tom do dalšího kola popřemýšlet...

Kdyby ses chtěl podívat ke mně (zatím jsou to jenom suché kecy, ale to přijde), tak tady - 70/110W V-SCROG https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=20994

Old Post 16-01-2006 v 00:59 AM
Photographer je offline   Profil uživatele Photographer   Find more posts by Photographer   Foto galerie člena Photographer   Click here to Send Photographer a Private Message   Add Photographer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hulimír
Stálý Člen

50.den květu Příspěvek č. 22

Dnes vyrazil první klíček z nové várky semen. Dal jsem klíčit 4x Jacka Herera, 6x Durban, 10x Mazar a jako výplň prázdných prostor 10x DJumpa.
Photographer: jasně mrknu se

jointolog

Old Post 18-01-2006 v 09:36 AM
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

hulimír - Muj avatar je samozrejme skryta reklama na jagermaister

Jinak jakej je ten DJ?Stalo to za to?V kazdym pripade me prijde skoda,kdyz to nechavas oprcavat jak se tomu zachce.Chtelo by to spis cileny opyleni,abys mel semena jen takovy jaky potrebujes..

Tak at to facha!

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 18-01-2006 v 10:30 AM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:40 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás