Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » POZOR, POLITIKA! VSTUP NA VLASTNÍ RIZIKO.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7 8 9 »
Autor
Téma 
WiB
Stálý Člen

Karma uživatele WiB - 63% Pěstitelská

2Lopezzzz! Příspěvek č. 97

Ahoj,
nápad je to zajímavej, asi by to i pomohlo, ale nevím jestli se tu najde dost lidí ochotnejch se eventuelně zavřít. Někteří by ve vězení totiž mohli zůstat. Ale jestli těch lidí bude dostatek, tak nemůže být problém.
Otázka: kolik je dostatek? Odpoví mi někdo? Samozřejmě laicky, experta na tohle asi nenajdeme...

Když nevyjde strana, tak bych to s dost lidma zkusil!
K4U!

Attack government which have broken 'The basic human laws' sign!
High grow, higher harvest, highest High! ->

Old Post 03-04-2002 v 12:17 PM
WiB je offline   Profil uživatele WiB   Find more posts by WiB   Foto galerie člena WiB   Click here to Send WiB a Private Message   Add WiB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ford Prefect
Nový Člen

Karma uživatele Ford Prefect - 0% Pěstitelská

Palec nahoru medialni natlak Příspěvek č. 98

2lopezzzz

Pokud by se slo dost lidi udat, tak do toho jdu taky, myslim ze by se tim dost veci zmenilo, nicmene je to asi dost utopicka myslenka, protoze by jich muselo byt alespon nekolik tisic, cim vice, tim lepe.

Myslenka medialniho natlaku je dobra a funguje, viz treba http://www.adbusters.org (formou reklam ve vsech typech medii + casopis), nicmene je financne narocna a byla by potreba financni podpora ze strany komunity hulicu a lidi, kteri myslenku dekriminalizace nebo legalizace podporuji. Se zalozenim politicke strany a dalsimi vecmi to nijak nekoliduje

Old Post 03-04-2002 v 15:15 PM
Ford Prefect je offline   Profil uživatele Ford Prefect   Find more posts by Ford Prefect   Foto galerie člena Ford Prefect   Click here to Send Ford Prefect a Private Message   Add Ford Prefect to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nemo
Stálý Člen

Karma uživatele nemo - 63% PěstitelskáKarma uživatele nemo - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 99

To je dost dobře možný, že jsem ťula i já. Já jsem jen ctěl WIBovi něco říct k jeho názoru na fungování politické strany a politiků.
A zaručené zprávy taky nikdo nemá. Nejsme jak za komoušů, aby tady někdo rozdal z vrchu direktivu a podle ní se rozhodovalo. Pokud můžu mluvit za sebe, tak já se jen obávám co by se mohlo stát. Ty věci o kterých se tady zmiňuješ jsou více méně jednoznačné ale v méně jednoznačných věcech, jako například zda-li Grower odpovídá podmínkám zákona pro to, aby byl násilně skončena jeho činnost, tam to třeba bude muset rozhodnout soud. A, podle mě, tady jde o to, aby 1.) byla pravděpodobnost, že úřední moc bude chtít zakázat Grower byla co nejmenší, a pokud se tak stane, tak 2.) byla pravděpodobnost, že soud rozhodne o jeho uzavření také co nejmenší.
Ale v souvislosti s tím, bych se chtěl zeptat, jestli nám jde jen o Grower, nebo o víc, a to o to mít konečně pokoj když si vypěstuju kytky pro svoji potřebu a nebo když si zahulím veřejně.

Viridisi, mám stejný pocit, jako ty 2.4. Máš u mě karmu. A hh-tope díky za otočení kormidla debaty.

Díky moc lopezzzzovi. 1. příspěvek a hned takový. Máš u mě taky karmu. Ten nápad s tím samoudáním se mi moc líbí. Zvlášť když si uvědomím, že by nám mohl nějaký právník poradit jak to udělat, abychom to pak mohli (po odsažení nějakého předem stanoveného výsledku - třeba, že už se bude mluvit o 5 tisících lidí a budou toho plné noviny) odvolat bez možnosti postihu ze strany úřadů. Do toho bych šel hned.

Tahuo, toho co píše jsem se dost obával, protože jedna věc je tady na Groweru něco dělat anonymě a druhá, nasadit vlastní kůži. Ale kolik lidí z těch co navštěvují Grower by udělalo to co říká Lopezzz by se dalo zjistit na Groweru jednoduše. Nebo se mýlím? Já říkám, že když budu vědět, že dalších několik set lidí to udělá, tak já to udělám taky. A znovu říkám, je třeba tou akci dopředu připravit, tak aby byla co největší pravděpodobnost, že vyjde, a že nikdo nakonec nebude zavřený. Jejím účelem by nemělo být nechat se zavřít ale upozornit na sebe a změnit názor společnosti na užívání konopí. Vzhledem k tomu, že legalizaci konopí já nepovažuji za lehký úkol (mně nejde jen o Grower ale hlavně o klid do konce života), tak bych nabádal ke klidu a k tomu, abychom se nenechali vyprovokovat nadcházejícími volbami k neuváženým akcím. Nakonec je si třeba uvědomit, že před vobami politici slíbí cokoliv (avíc, když se po volbách mohou vymluvit na to, že chtěli ale nešlo to).
Dala by se taky zahájit nějaká hladovka nebo něco ale do toho bych nerad šel, protože rád jím.

Old Post 03-04-2002 v 16:21 PM
nemo je offline   Profil uživatele nemo   Find more posts by nemo   Foto galerie člena nemo   Click here to Send nemo a Private Message   Add nemo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marc
Stálý Člen

Karma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 100

jinak s tim priznanim me to napadlo nekdy na zacatku roku, myslim, ze se to resilo v threadu Coz takhle vyjit z ilegality. Ja bych do toho samo sel hned, ale pro spoustu lidi by to bylo pochopitelne nemyslitelne...

skoda

Minimalni pocet priznani, aby to zbudilo nejaky ohlas bych videl tak na 100-200 ..

[Edited by marc on 03-04-2002 at 05:29 PM]

Old Post 03-04-2002 v 16:22 PM
marc je offline   Profil uživatele marc   Find more posts by marc   Foto galerie člena marc   Click here to Send marc a Private Message   Add marc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nemo
Stálý Člen

Příspěvek č. 101

Jo a s tou stranou to moc nevidím. Obávám se, že to není nic pro lidi, kteří čtou Grower. To si vůbec nedovedete představit co to obnáší za práci a jak hnusnou práci, aby se strana prosadila a něco dokázala. Mám kamaráda co je v sociální demokracii a má z toho chronickou depresi. A kolik dalších věcí. A ještě s nejistým výsledkem (nestačí se dostat do parlamentu ale musíte a) buď vyhrát volby takovým způsobem, abyste měli v parlamentu většinu, nebo 2) ty poslance z ostatních stran přesvědčit, aby pro to hlasovali. To je v dohledné době takto nereálné. A když už by ta strana existovala, tak jen pro ten jeden zákon? To je přece blbost. Jen se podívejte, kolik pokusů o založení nových stran bylo a jak dopadly? A to dělali lidi, co už s tím mají zkušenosti. Nechci vás zrazovat jen upozorňuji na překážky, které vás třeba v prvním kole nenapadnou.
Ale nátlaková akce to je podle mě to pravé ořechové pro huliče. Je tady na Groweru dost schopných lidí, aby se vymyslela nějaká nátlaková akce, která upoutá pozornost medií a nikdo na ni nedoplatí.
Například ta s tím sebeudáním se mi moc líbí. Ale znovu: zorganizovat to tak, aby se nakonec nikomu nic nestalo.
Myslím si, že já sice můžu policajtovi říc, že jsem někoho zabil a oni mě za to můžou obvinit ale když to pak u soudu řeknu, že jsem si to vymyslel (možná u soudu je pozdě, protože by to mohlo být něco jako třeba šíření poplašné zprávy a zavřou mě za to - to je jen příklad nejsem právník), tak mě za vraždu nebo zabití nemůžou zašít. To by mi museli dokázat, že jsem fakt někoho zabil. Proto by se musela napřed udělat nějaká opatření, aby se nikomu nic nestalo.
Co si o tom myslíte?

nemo

Old Post 03-04-2002 v 16:34 PM
nemo je offline   Profil uživatele nemo   Find more posts by nemo   Foto galerie člena nemo   Click here to Send nemo a Private Message   Add nemo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nemo
Stálý Člen

Příspěvek č. 102

100-200 je podle dost ale kdyby se to dalo udělat jaksi bez rizika, to by do toho mohlo jít víc lidí a to by pak byla bomba!
Možná, že bychom mohli na Groweru začít z nějakým "registrováním" počtu lidí, co by do toho šli a za jakých podmínek.
Kdo vymyslí podmínky a kdo tady udělá nějaký sčítač hlasů?
Podmínky by mohly být:
Šel by ses sám udat, v případě, že by se jednalo o organizovanou akci na podporu legalizace marihuany(nebo nějak jinak formulovat, či jiný požadavek, třeba zachování Groweru), že a) užíváš marihuanu, b) pěstuješ marihuanu, pokud bys věděl, že a) tě za to můžou zavřít, b) je malé riziko, že tě za to můžou zavřít, c) je téměř nemožné, aby tě za to zavřeli?
Teď mě nic chytřejšího nenapadá. Ale jsou tu i jiné mozky například kdo si to stěžoval, že to má v halvě srovaný i když mu ještě není 18? He he he.

nemo

Old Post 03-04-2002 v 16:49 PM
WiB
Stálý Člen

Karma uživatele WiB - 63% Pěstitelská

Podstata mé myšlenky zviditelnění strany: Příspěvek č. 103

Myslím, že už jsem to celkem popsal, jak si to představuju, ale někteří (Homolka,nemo...) se nechytili a proto to shrnu:
Systém hlasování veřejnosti je nesmírně zajímavý pro občany(mohou o sobě sami rozhodovat) a tudíž i pro média, která by naší strany byla plná. Takže bysme se dostali do podvědomí a některým lidem by se náš systém líbil, proto by nás volili. Teoreticky by se strana mohla prosadit bez koruny(pokud registrace nic nestojí). Stačilo by lidské úsilí, které by vytvořilo inetové stránky, ty by spolu s médii stačily.
2nemo: Nic proti tobě! Měj se !

Bohužel musím zároveň podotknout, že systém hlasování není optimální! Jelikož všichni lidé, kteří by měli možnost hlasovat, neznají více pohledů na věc, znají jen ten svůj. Nevím, zdali se v tom politici liší, ale doufám, že ano.

Asi nejlehčí cesta jak dekriminalizovat marihuanu je nějaká akce s peticemi. Zkusme to a předem si popřejme hodně štěstí!

Attack government which have broken 'The basic human laws' sign!
High grow, higher harvest, highest High! ->

Old Post 03-04-2002 v 19:31 PM
WiB je offline   Profil uživatele WiB   Find more posts by WiB   Foto galerie člena WiB   Click here to Send WiB a Private Message   Add WiB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Roman Dirda
Stálý Člen

Karma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 104

Mě celkem zaujala myšlenka hladovky.Zdravý sedmdesátikilový člověk by měl bez fyzické aktivity vydržet 87 dní(!) o hladu.Tzn. pro některé z nás,trpící nadváhou nebo prostě pro ty dobře živené je třicetidenní hladovka nic.Pokud se nás sejde několik,tak média takovou věc jistě rychle roznesou.
Výhody:Je to zadarmo(ještě ušetříte za jídlo).Je to na city(upoutá to hodně lidí).Nic se vám při tom nemůže stát(max.vás odveze záchranka na kapačky,o to by to bylo zajímavější).Nikdo vás za to nemůže zavřít.
Nevýhody:Nemůžete při tom chodit do práce(školy,atd.).Málokdo obětuje měsíc volna,aby ho pak proseděl před Parlamentem.Budete mít hrozný hlad a bude se vám motat hlava při každém pohybu.
Jdete do toho někdo???

Old Post 04-04-2002 v 06:54 AM
Roman Dirda je offline   Profil uživatele Roman Dirda   Find more posts by Roman Dirda   Foto galerie člena Roman Dirda   Click here to Send Roman Dirda a Private Message   Add Roman Dirda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marc
Stálý Člen

Karma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 105

to rd -- Ja sem pro kazdou prokonopnou aktivitu. Ale sem trosku moc hubenej na to abych to vydrzel ten mesic

A kdo se bude starat o kytky ??

Jo a urcite bych nemohl hulit, protoze jinak bych dostal takovej hlad, ze bych se nebal za rohlik vrazdit.

[Edited by marc on 04-04-2002 at 09:48 AM]

Old Post 04-04-2002 v 08:42 AM
marc je offline   Profil uživatele marc   Find more posts by marc   Foto galerie člena marc   Click here to Send marc a Private Message   Add marc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Karma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% Pěstitelská

Romane, teď jsi mě dostal. Příspěvek č. 106

Jestli někdo nepřeleze 116 kilo, tak jsem mrtvola a žhavý kandidát na hladovku. Myšlenka odevzdat pár kilo na oltář vlasti se mi zamlouvá. Ideální spojení příjemného s užitečným. Zhubnout a udělat si publicitu, tomu říkám konstruktivní návrh. K+ i když se z možných dopadů té myšlenky třesu jako drahej pes.
To Marek: Vy hubeňouři to holt máte lehký!

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 04-04-2002 v 13:49 PM
hh-top je offline   Profil uživatele hh-top   Find more posts by hh-top   Foto galerie člena hh-top   Click here to Send hh-top a Private Message   Add hh-top to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tahua
Stálý Člen

Karma uživatele tahua - 53% PěstitelskáKarma uživatele tahua - 53% Pěstitelská

hladovka Příspěvek č. 107

Taky už jsem nad tím přemejšlel.Myslím že by to chtělo udělat víc akcí najednou po celý republice a na nich zahájit v jednotlivejch městech hromadný hladovky,Když v každým městě bude držet 10 lidí hladovku tak tím jednak o sobě dáme dost vědět (a nejenom v naší republice) a taky s tím vláda bude muset něco dělat.
Jenže nevím jak dát dohromady víc lidí, který budou ochotný do toho jít, protože když se drží opravdu poctivá hladovka jdeš tak za 5 dní do komatu a skončíš v nemocnici a to asi nebude každej ochotnej podstoupit.Taky je potřeba dát dopředu dohromady prohlášení pro média a veřejnost a musej to bejt jen podložitelný fakta, jinak z nás zase udělaj feťácký paka co nemaj co dělat a tak dělaj bordel.Další problém bude s organizací celý akce a případnejma provokacema ze strany skins nebo vládních sil (rozuměj policajty).Jinak to osobně považuju za daleko lepší nápad než se chodit hromadně udávat na fízlárny.
Celej svět se musí dozvědět že v naší republice není něco v pořádku, protože když se bouří tak velká část populace najednou a tak drastickým způsobem tak tady asi něco nefunguje.
to nemo a hh-top : pokud nechcete držet hladovku nevadí, bude potřeba spousta lidí, který se na tom budou podílet zákulisně (prohlášení, organizace atd.)
Prověřím kolik lidí by do toho šlo v Pardubkách a ještě bych to probral.
ODVAHU a NEHÁZEJTE FLINTU DO ŽITA!!!!
Tentokrát to nesmí vyznět do ztracena!!!!!

Old Post 04-04-2002 v 14:25 PM
tahua je offline   Profil uživatele tahua   Find more posts by tahua   Foto galerie člena tahua   Click here to Send tahua a Private Message   Add tahua to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tahua
Stálý Člen

Karma uživatele tahua - 53% PěstitelskáKarma uživatele tahua - 53% Pěstitelská

hladovka Příspěvek č. 108

to roman dirda:
Já nevím, ale mě se to s těma 87 dnama moc nezdá.Ale pokud je to podložený tak tím líp.jinak se dá taky držet hladovka na etapy.
Tak po deseti lidech-jak odpadneš nastoupí zase někdo jinej a držel bych jí hromadně podle bydliště na víc místech najednou.
Ale jinak já do toho jdu určitě i kdybych měl pravdu já a to koma přišlo už po pěti dnech (ale to je jen můj odhad tak se nenechte vyděsit nebo odradit). Zkusím to někde zjistit jak to je s tou výdrží a taky s těma lidma který by do toho šli u nás ve městě.

Old Post 04-04-2002 v 14:30 PM
tahua je offline   Profil uživatele tahua   Find more posts by tahua   Foto galerie člena tahua   Click here to Send tahua a Private Message   Add tahua to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hellboy
Stálý Člen

Karma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 109

HLADOVKA JE JENOM DALSII SUPER NAAPAD - A ZE JAK VAAS POSLEDNII DOBOU SLEDUJU, NAAPADUU JE DOST.... VETSINA Z NICH TEZII Z MOZNOSTI TENTO PROBLEEM ZVIDITELNIT, UPOZORNIT NA NEJ SISRSII MASY A ZACIIT MEDIAALNI KAMPAN A PO TEE SNAD I DEBATU O NAVRHOVANEEM ZAAKONU - TAGZE JE POTREBA VYUZIIT MEEDIA - NEVERILI BYSTE TOMU, KOLIK MOJICH KAMARAADUU SE MNOU SOUHLESII, ALE NEMAJII O TOMTO ZAAKONU ANI PONETII - ZAAKLADNII PROBLEEM ZUUSTAAVAA PORAAD STEJNYY - MALAA INFORMOVANOST VEREJNOSTI - JINAK BYSME NEBYLY TAM, KDE SME DNESKA.... jINAK S TIIM UDAANIIM JE TO DOBREJ NAAPAD, ALE MYSLIM SI, ZE PRO LIDI BY BYLO MNOHEM PRIISTUPNEJSII ZVEREJNIT SEZNAM HULICUU - KDE BY SE VLASTNE VIICEMEENE UDAAVALI SAMY - LIDI BY SE SPIIS ZAPSALI NA VELKEJ SEZNAM NA NETU - JEDNODUSSI A NEZNII TO TAK DRSNE JAKO UDAANII A JAK UZ SEM JEDNOU RIIKAL, ZAVRIIT NAAS VSECHNY NEMUUZOU...

Old Post 04-04-2002 v 15:46 PM
Hellboy je offline   Profil uživatele Hellboy   Find more posts by Hellboy   Foto galerie člena Hellboy   Click here to Send Hellboy a Private Message   Add Hellboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nemo
Stálý Člen

Příspěvek č. 110

WiBe to je v pohodě. To víš už mi to tak nemyslí. Dík za pochopení.

to Roman Dirla: Ty seš fakt tvrdej. Ale musím se omluvit, že já do toho nejdu. V každém případě, by to mohl zkusit každý koho zavřou. Ten už nemá co ztratit leda život kdyby nebyl rekordman v hladovění.
A to co říká marc to pro mě platí stejně tak.

Já jsem tu hladovku nadhodil jen tak a nenapadlo mě, že to bude mít takovej ohlas. To není totiž žádná prdel. Ať to nikdo nezkouší jen tak. Když to někdo ve světě dělal, tak kvůli něčemu opravdu důležitýmu (ne že by legalizace ganji nebyla), nebo když už neměl jiné východisko (to je ten případ v base) a nebo, když to bylo tak dobře připravený organizačně, že ten dotyčný či ti dotyční měli jak morální, tak lékařskou a v neposlední řadě mediální podporu! Pak bylo skoro jisté, že dosáhnou svého cíle a neumřou.

V každém případě, pokud by se něco dělalo, tak se to musí organizačně dobře připravit.

Opatrujte se

nemo

Old Post 04-04-2002 v 19:52 PM
Roman Dirda
Stálý Člen

Karma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 111

Samozřejmě záleží co do sebe při té hladovce můžeš dostat.Neznáte někdo podmínky klasické hladovky?Může se např.pít mléko(to by hodně pomohlo,jsou tam bílkoviny)?Nebo se pije jen voda(minerálka,šťáva)?S těma 5 dnama nevím.Ale určitě je člověk zařízenej na víc,v pravěku se na podzim hodně jedlo a zimě-hladovka.Tlustí byli hubení a hubení studení.Proto má spousta lidí geny pro obezitu,cukrovku,vysokej cholesterol...
K těm 87 dnům jsem došel jednoduše-vezmeš zásobu těla(15 kg tuku-570 MJ) a podělíš to denním výdejem energie(7-15 MJ,podle činnosti,7 leh v posteli,15 kopání kanálů).Nějak tak to vyšlo,navíc to psali i v učebnici.

Old Post 05-04-2002 v 11:12 AM
Roman Dirda je offline   Profil uživatele Roman Dirda   Find more posts by Roman Dirda   Foto galerie člena Roman Dirda   Click here to Send Roman Dirda a Private Message   Add Roman Dirda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Proper
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Proper - 74% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Proper - 74% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Proper - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 112

to Homolka:
Takže se u tebe jednalo vlastne o hydroponii, co?

Old Post 05-04-2002 v 12:49 PM
Mr.Proper je offline   Profil uživatele Mr.Proper   Find more posts by Mr.Proper   Foto galerie člena Mr.Proper   Click here to Send Mr.Proper a Private Message   Add Mr.Proper to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:27 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7 8 9 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás