Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Už delší dobu nervózně přešlapuje mladý muž s kyticí a kopačákem v čekárně v porodnici. Po dlouhé době se přece jen dočká příchodu lékaře s aktuálními informacemi. "Mluvte pane doktore prosím Vás, jak to dopadlo??" Doktor sklopí oči a s lítostí praví: "Vaše žena bohužel při porodu zemřela." Po chvíli se muž vzpamatuje utře slzy a třesoucím se hlasem se ptá: "A co dítě, je zdravé? Chtěl bych ho vidět!" Dr.: "Je to zlé vaše dítě nemá ruce." Muž: "Proboha! To je strašné...přesto ho chci vidět!" Dr.: "Moc mě to mrzí ale nemá ani nohy" Muži se začínají promítat myšlenky na sebevraždu. Po chvíli se však vzchopí a stále trvá na tom, že chce své dítě vidět. Dr.: "Ono to ještě není všechno. Vaše dítě nemá ani tělo" Muž se zhroutí do kolen a se slzami v očích spíná ruce k nebi a ptá se boha zač to všechno utrpení? Za chvíli se však vzpamatuje a připraven na nejhorší praví: "Chci vidět alespoň tu hlavu" Dr.: "Pravda je že važe žena porodila pouze oko." Na muže jdou pomalu mdloby. ale jeho zájem o shlédnutí svého dítěte neklesá. Zavede jej tedy doktor za okem. Smířený, ale zároveň dojatý muž se k oku nahýbá, a dělá: "ťu ťu ťu, ňu ňu..." Dr.: "Nenamáhejte se to oko je slepé."
Jo!! abych nezapoměl.......ehmm.......co jsem to chtěl??
Byl jednou jeden princ a ten se zeptal princezny: "Chceš si mě vzít za muže?" , na což ona odpověděla "Ne!". A ten princ žil potom šťastně mnoho let. Chodil na ryby, lovil zvěř, každý den hrál golf, pil hodně pivo a spal s každou ženou, která si dala říct.
Přijde smrtka do Mountfieldu že inovuje vybavení..s Bédou Trávníčkem vybere príma křovinořez, zatočí na kole a Má to zadarmo ! Tak říká: Což Béďo, rovnou to vyzkoušíme !
Salieri si pozve Mozarta domů na oběd a říká manželce : Musíme si dát Bacha !
Děda škemrá na babi: Už jsme to snad 10 let nedělali, nezkusíme to ještě naposled? Babi: tak jo, ale nějak nově..na pračce jsme to ještě nedělali..zapnou starou tatramatku, těžkej klepec, babi sténá: dědo rychle se udělej, já už nemůžu...děda: no jo, ale mně ještě nestojí !
King Kong přijde k okýnku McDrive a chce hranolky. Prodavačka se ptá: Velký ??
Kurte, jak se bude jmenovat ta nová písnička? Nevím, ještě si to nechám projít hlavou..
Ja jsem vzdycky nejlepsi fory nasel na www.hovadko.cz ...a taky jsou tam moc hezky pohadky (povidky?), hlavne ta o fararovi Pastynakovi a jeho analnim koliku :-)))))))))))))))))
Tak treba:
CYRILOVY FRKY – Hladový méďa
Letí letadlo a v zavazadlovém prostoru v kleci veze medvěda. Medvěd dostane strašný hlad, podaří se mu rozbít klec a uteče. Proběhne do pilotní kabiny a tam vidí chlapa. Přijde k němu a zařve: „Tebe sežeru!“ Jenže chlap povídá: „Mě nemůžeš sežrat. Já jsem pilot a když mě sežereš, nebude mít kdo řídit letadlo. Spadneme a i ty se zabiješ.“ Medvěd si uvědomí, že pilota zabít nemůže, ale v kabině vidí druhého chlapa, tak se na něj otočí a říká mu: „Tebe sežeru!“ Ten se ale brání: „Já jsem navigátor a jedinej vím, kam máme letět. Sežereš mě, dojde nám palivo, zřítíme se a i ty se zabiješ.“ Medvěd už se naštve a vběhne do uličky, kde vidí letušku. „Takže sežeru tebe!,“ zařve na ni. „Sežer,“ na to letuška, „ale ti dva pak budou šukat tebe...“
a nebo:
CYRILOVY FRKY – Zajíček se má...
Zajíc přiběhne ke stromu a vyhoní si ho, potom běží k řece, napije se a zase běží ke stromu. Znovu si ho vyhoní a běží k řece. Napije se a zase ke stromu. Když si ho znovu vyhoní, doběhne k řece, napije se, utře si hubu a povídá: „Jo, sex a chlast, to je moje!“
A jeste jeden, uz ode me(teda taky mi ho kdosi kdysi vypravel):
Sedi si takhle Jezis na mracku a v klidu huli brcko. V tom prijde Tatka a rika:"Synu, tady jsi v nebi, tady se nesmi hulit..jeste jednou a potrestam te!" Tak to tipne, jenze po tejdnu zas nevydrzi, sedne si na ten svuj mracek a vodpali brko. a v tom zas Tatka, a povida:" Synu, uz jsem ti to rikal, tady se hulit nebude..jeste jednou, a shodim te na Zem". Tak to Jezis zase tipne, jenze tejden pryc a zas mu to neda. Vyleze na mracek, smotne, vodpali, a uz je tam Tatka a rve na nej: "Tak to ne, uz toho mam dost!". A shodi ho na Zem......a co se nestane. Jezis spadne primo do obrovskyho pole Marihuany, zvedne se a kouka, a vidi farmare, jak uz z jedne strany sklizi. Jde za nim, a poprosi ho, jestli by u nej nemohl prespat a najist se. Farmar povida: " proc ne, pojd se mnou". Da mu najist, napit a kdyz je sytej, ubali brcko. Pohulej si pekne spolu a Jezis si v duchu rika: "to je hodnej farmar, najist mi dal, napit, ubytoval me, pohulit mi dal, to se mu musim nejak odmenit", a povida nahlas: " Farmari, ja jsem Jezis Kristus a za odmenu ti splnim tri prani...A farmar odveti: " Ale dobrej model, coz? :-)
Bůh stvoří zemi. Tak kouká, kochá se krajinou a říká si: "Já jsem dobrej, no to se mi fakt povedlo..." Tak stvoří rostliny a zvířata a zase si říká: "To se mi taky povedlo, jé..." Stvoří chlapa, chvíli na něj kouká a říká: "No ten se mi taky docela povedl..." Tak stvoří ženskou, chvíli tak nějak překvapeně kouká, přemýšlí, a říká: "No co, tak se namaluje..."
V Rumunsku se stane živelná pohroma. Zemře při ní 5000 lidí. Tak Amerika pošle 5000 balíčků s jídlem. Anglie 5000 balíčků s pitnou vodou. A ČR pošle 5000 Rumunců
Virgill: Ano, rockbitch Ale to neni ono, protože rochbitch jsou všechno ženy, akorát tam maj kytaristu... Spíš přemejšlim jestli to neni ten pár z fuck for forest.
Policajt na mostě vytrhává dlažbu a kostky hází do řeky. Druhý ho chvíli pozoruje, ale pak mu to nedá a jde mu vynadat: "Co blbneš, to je přece trestné!" "Vykašli se na to a pojď se na něco zajímavého podívat." Vytrhne další kostku a z mostu ji hodí do vody. "Vidíš to, jo?" "Ne, co?" "No hodil jsem tak kostku." "No to jsem viděl, a co má bejt?" "Přece - hodil jsem tam kostku a dělají se kola."