Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 150W pod parabolou, 3x Durban Poisson, 8x no name z Austrálie
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
hulimír
Stálý Člen

Karma uživatele hulimír - 68% Pěstitelská

Obecné 150W pod parabolou, 3x Durban Poisson, 8x no name z Austrálie Příspěvek č. 1

Je to můj první indoor. Jelikož penězi neoplývám, snažil jsem se pořídit vše co nejlevněji. Rozhodl jsem se pro 150W T-son+ pro. Včetně balastu to vyšlo od www.janca.cz na 1.286,- Kč i s poštovným. Mám to ve sklepě v kotelně, kde je celoročně 19°C. Bez skříně, v rohu místnosti s mobilními polystyrénovými zástěnami. Co je atypické je stínítko. Je vyrobeno ze staré parabolické antény pr. 70cm. Vnitřek je vylepen alobalem. Pokusím se postnout foto, tak to snad bude vidět.
Genetika: na klíčení šlo toto mužstvo-8xDurban Poisson, 4xJack Herer, 8x no name od kamaráda z Austrálie, kde tomu modelu říkají DJumpa a údajně příšerně smrdí. No to jsem zvědav.
Vyklíčilo 3x Durban, 8x DJumpa a 2x Jack Herer.
Pěstební podmínky: jedu v hlíně v kombinaci 60% substrát pro květiny Floria,20% substrát pro pokojové rostliny, 20% perlit.

Old Post 07-01-2006 v 20:46 PM
hulimír je offline   Profil uživatele hulimír   Find more posts by hulimír   Foto galerie člena hulimír   Click here to Send hulimír a Private Message   Add hulimír to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hulimír
Stálý Člen

fotodokumentace Příspěvek č. 2

Jelikož jsem neměl až do dnešního dne možnost focení, jsou fotografie z 39.dne květu.

Kvalita je mizerná, jsou z telefonu, ale pořídil jsem si Firewire kartu a pak se to zlepší, neboť budou fotky alespoň z dig. videokamery. Foťák zatím neplánuju, nejsou love. Po sklizni pojede kontiunélně další várka a z té bude reportáž od začátku. Slibuji.

Takže nejdříve vyklíčil ten Herer 2ks a Durban 3ks, ty šly 10.11 hned pod lampu. Jelikož se mi to zdálo málo, dal jsem naklíčit 8ks DJumpa. 18.11 jsem dal pod lampu i těch 8 kousků. Takže teď jsem měl pod lampou 8xDJ, 3x Durban a 2xJHerer. 28.11 jsem přepl na 12/12, tzn. že DJ byl na růstu 10dní, ostatní dva modely 18dní. Jejich parametry:

DJumpa- průměrná výška 20-30cm, nezaštipováno, vyrostlo 8 rovných tyčí
Jack Herer- jeden zaštípnut FIMem nad 4.patrem, druhý nechán přírodě napospas. Ten s FIMem v=45cm, přírodní 65
Durban Poisson- 1xFIM v=35cm, 2x přírodní v=45cm

Fotky jsou z dneška, tzn. ze 39.dne květu.

DJumpa- průměrná výška 60cm, nejvyšší jedinec 79cm . Z 8.rostlin bylo 8 samic což je bomba, možná že byla feminozovaná semena, to zjistím
Durban- 3 rostliny-3 samice, což je super, výška FIMem zaštípnuté=55cm, celkem dost větví i palic na nich, ty dvě přírodní v=65 a 70cm.
Jack Herer- ten mě nasral, byly to dva samci. Proto byly ty zmetci tak vysoký.

No ty fotky jsou fakt strašný. Sorry, alespoň mě to popožene.
Na té poslední fotce je vidět ten prstenec polepený alobalem, který odráží zpět část fotonů jako reflektor.:-))))). Na fotce je částečně sňat. Bývá zavěšen po celém obvodu paraboly.

Naposledy upravil hulimír 07-01-2006 v 22:40 PM

Old Post 07-01-2006 v 22:12 PM
hulimír je offline   Profil uživatele hulimír   Find more posts by hulimír   Foto galerie člena hulimír   Click here to Send hulimír a Private Message   Add hulimír to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hulimír
Stálý Člen

Příspěvek č. 3

Takže jsem zvědav, kolik se bude lišit výnos ze zaštíplých a z nezaštíplých kytek, vyrůstaly všechny za stejných podmínek.

Old Post 07-01-2006 v 22:53 PM
hulimír
Stálý Člen

Příspěvek č. 4

Zalívám každý den odstátou vodou z vodovodu. Na růstu jsem hnojil Wuxalem, na květu hnojím OBMkem každou druhou zálivku, každou pátou přidávám ještě Wuxal.
Větrání nemám žádné. Teplota u květináčů 20°C, teplota u vršku nejvyšší palice 32°C. To si myslím jsou v přírodě zcela běžné podmínky.
To větrání jsem konzultoval se zahradníkem a dal jsem na jeho slova, že ve skleníku taky nefouká a roste to normálně. Rostliny vypadají zdravě, tmavě zelené, stonky se neohýbají, paličky se začínají cukrovat.

Jinak, neberte to jako návod k pěstování, ale zprávu o tom, jak to dělám já

Old Post 08-01-2006 v 11:16 AM
hulimír
Stálý Člen

foto Příspěvek č. 5

Pohled pod parabolu

Old Post 08-01-2006 v 11:37 AM
JackEE
Stálý Člen

Karma uživatele JackEE - 87% PěstitelskáKarma uživatele JackEE - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

ono to větrání (když není potřeba kvuli teplu) je hlavne proto aby se ke kytickam dostal CO2, ale oni ho v té zkříni stejně nikdy nespotřebujou do chvile nez je pudez zase prohlidnout. kdyz skrin jednou za cas otevres tak se co2 bohate vymeni, spis by to ale chtelo aspon malej vetracek at se to hybe a dostane se treba i k castem rostliny kam by se normalne nedostal

jinak vypada to pekne. preju good luck

let the NIRVANA rulEEEEE!!!!!!!!!!

CHronic, KC33-hydro-220w SKLIZENO

K2, SensiStar 220w SKLIZENO

5x Jack Herrer, V-Scrog, 125/150W, bubbler - JEDE

Old Post 08-01-2006 v 13:01 PM
JackEE je offline   Profil uživatele JackEE   Find more posts by JackEE   Foto galerie člena JackEE   Click here to Send JackEE a Private Message   Add JackEE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Ta parabola vypada zajimave.Tu vybojku bys mel mit v jejim ohnisku coz myslim nemas.Je to kvuli nejlepsimu moznymu odrazu a pri tech 150w by ti to dost pomohlo..Jinak pekny kytky hlavne jsem zvedavej na toho nonejma Dj..Moh bys nafotit uchyceni ty vybojky na tu parabolu?Je to zajimavej napad..

A - ať to roste

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 08-01-2006 v 13:12 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hulimír
Stálý Člen

Příspěvek č. 8

41/12. Tak sem přihodím pár nekvalitních fotek. Dnes je 40.den květu a co je hlavní dostal jsem mail od Ondry od protinožců. Takže semena nejsou feminizovaná, ale vůbec se nedivil, že se mi vyklubalo z 8.semen osm samyc. :-))) Takže stručně mi napsal asi toto: jsou to šlechtěný kytky, dělaný tak, že zasadíš první semena a pak si roste kytka sama další a další generace. Toho docílili tím, že vyšlechtili cosi jako hermafrodita. Jsou to sice samice, ale mívají i samčí koule, ale jen tolik, že stačí sotva ošukat sama sebe. Tím je zajištěna reprodukce, na každé kytce prý bývá od 5-20 semen(outdoor). A co je zajímavý, zase se prý z těch semen rodí tihle kočkopsi, vyjímečně čistí samci, nebo samice.
V praxi to funguje tak, že člověk kterej hulí najde fleka, což při rozloze Austrálie a počtu obyvatel není problém, tam vysadí a pak už jenom občas prořezat. Ondra píše, že mají fleky, kam jezdí na víkendy, je to v divočině, na všech prý zasadil a za ty roky jsou z toho neprostupný džungle. Jestli se dostanu ke skeneru, tak přiložím někdy příště fota, stojí za to.
obr.1,2,3 jedinci DJumpy

Pro Jahůdku: speciálně pro tebe jsem nafotil to uchycení, snad tě to uspokojí. Jednodušeji jsem to nevymyslel.

Naposledy upravil hulimír 09-01-2006 v 22:31 PM

Old Post 09-01-2006 v 22:21 PM
hulimír
Stálý Člen

jako hledat vši Příspěvek č. 9

Tak jsem nelenil a prohledal všechny kytky, kolik pakže bude semínek. Našel jsem jich celkem 17, další budou schovaný, snad jich alespoň 30 bude. 4 semena jsem našel na Durbanech, což mi udělalo radost. Obratem půjdou zpátky do hlíny. Je to vlastně kříženec Durban Poisson x DJumpa. Budu mu říkat Krokodýl Dundee. Aby to ale bylo k hulení.

P.S. Po Durbanu, jak jsem někde četl mohou být i halucinace. Pokud to je pravda, chci mít halucinace viz foto. A propo, co by jste si vybrali:
a) tu ženskou b) tu palici c) přál bych si jinou halušku ?

Naposledy upravil hulimír 09-01-2006 v 23:34 PM

Old Post 09-01-2006 v 23:23 PM
hulimír
Stálý Člen

42.den květu Příspěvek č. 10

Paličky začínají být potaženy jinovatkou, čas se jim krátí. Apropo, nevíte někdo z vlastní zkušenosti jak dlouho kvete Durban? Ten australskej prevít 55-60dní, to vím od Ondry.
Přikládám foto z Austrálie. Na tomto místě zasadil před 6.lety a dnes je z toho takovýhle pole. Má to hned za barákem. Nejbližší sousedi jsou 5 mil daleko, o čorkaře nezavadíš, v baráku prý nemá jedinej zámek.

Old Post 10-01-2006 v 21:25 PM
hulimír
Stálý Člen

43.den květu Příspěvek č. 11

Dnes v časných hodinách jsem odebral vzorky z obou odrůd. Vystřihal jsem spodní žloutnoucí listy a spodní paličky, které trpěly nedostatkem světla. Po usušení bude provedeno znehodnocení žehem. Podám referát o průběhu.

Old Post 11-01-2006 v 00:04 AM
hulimír
Stálý Člen

Hulení záštipků.... Příspěvek č. 12

Část odebraného materiálu šla na radiátor, od každého kousek a přes den jsem to spálil.
Durban měl lepší chuť a vůni, Australák byl zase silnější, uvidíme za cca 20dní. Teprve se začíná objevovat jinovatka, palice se celkem nafukujou, kuwa už ať je to zralý.

Old Post 11-01-2006 v 23:42 PM
hulimír
Stálý Člen

44.den květu Příspěvek č. 13

Takže dneska jsem zjistil, že semínek bude víc, tak sláva. Snad zbude něco i na výměnu.
Taky jsem provedl vizuální porovnání možného výnosu z jednotlivých kytek. Nejlíp se jeví nezaštíplý Durban. Kromě trsu spodních paliček má hlavní palici pr. 7cm a délku 22cm a utěšeně tvrdne. Na druhým fleku a třetím fleku australák, u obou vrcholovky jako sevřená pěst a tvrdý jako šutr.
Odhad sklizně zatím neproveden, ale chci se přiblížit co nejvíc hranici 0,5g/W. Už teď vím, že mohla být vyšší( sklizeň), kdybych tam dal víc kytek. Odhaduji to na celkový počet 20ks. Mám 11. To je první poznatek.

Old Post 12-01-2006 v 19:17 PM
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

Koukam ze to uchyceni je vcelku jednoduchy..A je to i logicky.Az se divim ze me to nenapadlo

Jinak dik za ty fotky

A - ať to roste

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 12-01-2006 v 20:35 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hulimír
Stálý Člen

45.den květu Příspěvek č. 15

Durban se začíná slušně cukrovat. U dvou kytí jsem musel provést totální protézu, což znamená vyztužení stonku po celé délce. Palice těžknou a stonky nestíhaj. Holt to je ta absence větráku.

Old Post 13-01-2006 v 21:55 PM
hulimír
Stálý Člen

ještě na Jahůdku Příspěvek č. 16

Jahůdka můžu se zeptat na změnu tatara(avatara)? Dřív jsi měl Dittricha, divizní značku a ten paroháč co máš teď znamená co? To jsou nějaký horský myslivci, nebo skrytá reklama na Jagermeistera?

Old Post 13-01-2006 v 22:06 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:08 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás