Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Kterou fotku z Grower Team Tip byste vybrali Vy?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Mr.Pipes
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Pipes - 96% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Pipes - 96% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Pipes - 96% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Pipes - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

r-man: souhlas. docela by me zajimalo vyjadreni grower teamu, proc vybrali zrovna tyhle. ono vybrat si co se cloveku libi umi kazdej, ale neco takovyho jako je tahle soutez by mel hodnotit nekdo, kdo fotografii rozumi. i kdyz se jedna o pouhe tipy ... prece radit lidem aby hlasovali pro neco co se mi proste jen libi aniz bych mel nejake vzdelani o fotografii, to je prece hloupost. pokud se mylim a nejaky rozumny duvod existuje, tak pardon...

Mapito drip 400W by Pipes (2005)
Mapito drip 400W upgraded (2006,2007)

Old Post 11-01-2006 v 10:50 AM
Mr.Pipes je offline   Profil uživatele Mr.Pipes   Find more posts by Mr.Pipes   Foto galerie člena Mr.Pipes   Click here to Send Mr.Pipes a Private Message   Add Mr.Pipes to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

ot ad brtinka ./. sodik a jine zde - https://grower.cz/forum/showthre...&threadid=21022

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 11-01-2006 v 12:42 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
čepra
zahrádkář

Příspěvek č. 19

Určitě 1.

to Drtikol-pokud se ti líbí přerostlé skleníky koukni na můj odkaz

"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně

"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář

Naposledy upravil čepra 11-01-2006 v 13:19 PM

Old Post 11-01-2006 v 12:42 PM
čepra je offline   Profil uživatele čepra   Find more posts by čepra   Foto galerie člena čepra   Click here to Send čepra a Private Message   Add čepra to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kačer
Stálý Člen

Karma uživatele Kačer - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

nejsem žádný fotograf takže ty fotky beru podle toho jak se mi líbí od pohledu.........rozhodně sedmička vypadá dost dobře a ještě ten strom deroucí se ze skleníku

Old Post 11-01-2006 v 18:19 PM
Kačer je offline   Profil uživatele Kačer   Find more posts by Kačer   Foto galerie člena Kačer   Click here to Send Kačer a Private Message   Add Kačer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 21

Neviem preco ale trojka je pre mna najviac a potom ten sklenik z ktoreho to lezie von....hehe

Old Post 11-01-2006 v 20:12 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 22

Rekl, ze nejzajimavejsi kvetina i pomerne s jakyms takyms umeleckym nadechem je 7, za to 8 se mi vylozene nelibi, fotit proti slunicku pokud z toho necisi zamer fotografa, mi prijde dos nehezky

Old Post 12-01-2006 v 12:48 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:48 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás