Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2puljec>jeste zatim nevim jak velka skrin bude ponevadz to jdu zejtra omrknout ale pomerim a hodim sem rozmer ale tak jako tak i kdyz budes mit na malou pestirnu 800W narostou ti na tom vetsi paldy nebo ne?
2sick>stehuju se protoze mi skoncila smlouva na pronajem a musim se stehovat do novyho bytu
skrine jsou tam prej dvojnasobny
a 2.ctryrkilo mi kamos dneska donese v pondeli jdu koupit white widow od dutch passion dutch_passion
a tipuju ze do 3 tydnu nahodim thread muj 4.indoor 800W
hehe s pulcem z jednoho mesta jo?se asi stavim az budu v cr
No tak to jsem na to uz hodne zvedavy a drzim palce! Ja ted budu rozjizdet tu matkarnu at jsou najaro rizecky ven... Takze ted jenom matky a s indoorem na par mesicu seknu,ale jen na par mesicu...
no a tady par dalsich fotecek ze suseni (specialne pro jahudku zapalovacovy fotozz)
1:a jeste jednou yamuna je nadherna
2-4:krystalica
5-6:bigbang
nic jsem z toho jeste nekouril takze podrobnejsi popis a fotky jednotlivych palicek dodam pozdeji
EDITOVANO!!!!
k ty yamune muzu dopsat ze jsem ochutnal prave ted
chut> jemna a luxusni typicka jak kdyz koupite v amstru pytlicek
high energicke neposedis prichazi uz v pulce jointa
NENI TO TAKOVA BOMBA JAK SHANGHIGH ale je to opravdu vyborne
2kalimist>myslim si ze mandala seeds je jedna z nej bank ziju ve spanelsku a tak neobjednavam seminka ale vybiram si je v growshopu
2sick>ale jen opravdu na chvilku
2sick:dneska jsem byl okouknout skrinku (bohuzel jsem se silene vyrusil ze shaghigh)ze jsem nevzal fotak
ale skrinka luxus cela bila jak urcena pro grow je to dvojskrin neprepulena s 4 vratky takze odstranim z kazde strany jedny vratka a dam misto nich karton se zabudovanymi odtahy na kazde strane nahore
a na kazdou pulku skrine dam jednu 400W no asi to moc nechapete ale do tejdne to mam nakuteny ale to uz na jinem threadu
bohuzel nemam do leta cas na rizky a matky takze pojedu pro zacatek 800W ze semen abych stihl sklidit jeste pred vedry a pres leto to prebuduju na rizkarno matkarnu/kvetarnu ale to az hodne do budoucna
2sick>videl jsem film z holandska o pestovani indooru (esli xces posli adresu v PM a ja ti to vysmahnu a poslu jedna se o filmy i grow chronic,how to grow marihuana indoor a jeste dalsi 2 nepamatuju si jmeno)a tam typek holandan hlasi uprostred 20ti metrove pestirny a snad tuny skunku ze do 600W to absolutne nema smysl pac malo lumenu .......
mozna me ukamenujete ale ja s nim naprosto souhlasim nejedna se o mega skrin ale budou vedra a potrebuju napestovat abych mel indoor az do rijna protoze v letye tu neuchladis ani 70W bez klimatizace
Zdravim hele tyhle filmecky mam taky stazene z netu, daval to tady na groweru typek s nickem lakladno - urobil FTP a vsichni si to stahli kdo chteli, takze je to tady znamy :-))) Ale dik za nabidku!
tak skrin je nainstalovana 800W (2krat400W) dal jsem to proto ze v lete bych neuchladil ani 400W a tak nemam potrebny cas na vypestovani matek a nasledne narizkovani
a tak dam 21 seminek a odstranim samce a budu spokojenej s deseti rozrostlyma samickama
no pockam az vyjedou prvni kyticky a nahodim thread tady zatim predbezne par fotecek vyresene pestirny
2kalimist>ja nakupuju v lokalnich growshopech ale zkus treba nirvanu http://www.nirvana-shop.com/cannabi...8825b9deca6d974
nebo tady mas link na ceskej shop kterej se zabyva prodejem semen po cr http://eastseeds.com/cz/
ale priste trochu vic hledat a pozorneji cist prispevky
k fotkam :
misto vrat jsem nainstaloval sololitove desky bs jednou stranou natrenou na bilo a do nich jsme s kamaradem nainstalovali 2 odtahove vetraky a jeden pritahovy
no je to dost hlucny a neodzkouseny ale mouchy dovychytam az za chodu
jeste dam dovnitr jeden nebo 2 ofukove vetraky na kitix a uvidime jak 800W zatopi