Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od VoidMAN trochu sem se distancoval (no byla to spis lenost) od tyhle akce - koukl sem na to az ted - a nechapu co dela na 3 miste naka naha zenska (este kdyby cela zenska ale je to fakt jen torzo) pred kterou je par stonku cehosi z hlediska CC naprosto nepochopitelbyho (klidne to mohl bejt rakos - pri porovnani s timto by snad i na CC obstal). Nechapu ze se takova fotka neda nekam bokem - do kategorie ftipu nebo nevym ceho - je SNAD VSEM JASNY ze neni na 3 miste kvuli marihuane, zaroven - v cem se tady teda soutezi??
[edit]
no o tom typoj na 1 miste bych ani nemluvil ...
myslim ze CC by se mel hodnotit podle trochu jinejch hodnot, ale hlavne by na prvnim miste mela zustavat TRAVA, nebo provedeni fotky travy (coz na jednu stranu obe ty fotky sou, ale predvsim NEJSOU)
jak na tretim miste - kdyz hlasovani je tajny
pocet kliku neodrazi pocet hlasu, jak uz karlak psal...
DUDE - je vidět že tu ještě pár rozumných lidí se zdravým rozumem jako ty je . Ale stačí se podívat do galerie a zjistíš že fotek ,které vyhrály s tématem trávy moc není , vždy se prasadí nějaká ujetina , proto ba měla být nějaká kategorie fóru a podobně , a pak čistě speciál jen zájímavosti o trávě , jinak tu budou lidé dávat upravené fota z netu a soutěžit s něma a klikat a klikat a klikat...
seba - no ad hlasovani tydne -- vec jina - priznam se, ze do dneska nevim, jak se hlasuje (popravde jsem to nikdy az TAK moc nezkoumal)
ad fakes / nesmyslnosti / pÝčoviny - dávejte někam linky do threadu, případně posílejte PMkem MODum a tyto budou naměrovány, kam patří
Tak co na to říkáte? Asi tak: Fotka na obálce dnešního reflexu je jedna z nejhnusnějších, jakou bych si uměl kdekoliv v médiích prezentovanou představit. A o těch vítězech uvnitř by se dalo hodně moc spekulovat, mnohé fotky na rxcc.grower.cz jsou mnohem lepší. Jak je v článku uvedeno, vybírali to naprosto vyhulení, takže jakákoliv objektivita jde stranou.
Já se musím přiznat , že jsem čekal co vlastně otisknou , myslím ,že poku se to bere jako fotky krásně vypěstovaných palic tak nemůže nikdo nic namítat.
Všechny jsou ale proto skoro stejné a za 5 minut člověk neví která vyhrálá , jsou fádní a ničím nezaujmou,proto největší chybu vidím v tom , že nebyly nějaké kategorie , jako tady u nás , zajímavosti , makra úchylky a podobně . Navíc první fotka uvnitř je špatně spracovaná ,je světlá ,detaily nemají hloubku ,předtože to musela být nádherná kytka , teď vypadá jako vanilková zmrzlina s jahodovou polevou po okrajích s automatu. Bohužel jak říkám je to jen dokumentace palic a žádný nápad , to je škoda , doufám že tady si z toho vezmem poučení a serem už na ně..
Mě se ty fotky docela líbily, i když tady na Groweru se najdou i lepší.
Spíš mě pobavila věta: " Naopak mnohem méně práce dalo vyhodnocování kategorie outdoor. Přišlo mimořádně málo fotek, není tu holt dost slunce"
Tak mi teda Jirko, ty veverko jedna řekni, kde se vzala ta kupa krásnej fotek v Grower Outdoor Foto Cupu nebo v papajově soutěži.
A to mě přivádí k myšlence, máme po slavném RCC 05, takže bychom se mohli dočkat vyhodnocení již jednou zmiňované soutěže Grower Outdoor Foto Cup
Nebo ne???
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
Stala se mi vec pro programatora nejnestastnejsi - zlomil jsem si ruku. Usetrim vas podrobnosti, ale jsem na nejakou dobu totalne vyrazen z online zivota. Nemohl jsem tak radne zkoordinovat vyhlaseni RXCC a technicky ho zajistit. Pozvanka na vyhlaseni v Mukafe se tak objevila az den pred akci... Ted po nejake dobe jsem konecne schopen napsat alespon techto par radek a s vypetim vsech sil uzavrit hlasovani na http://rxcc.grower.cz, kde najdete vysledky elektronicke verze cupu.
Tolik ve zkratce... mrzi me to vice nez vas a je mi lito, ale neni v mych silach v soucasne dobe odpovidat na vzkazy nebo reagovat na vsechny dotazy ve foru. O to vice vsak budu v nasledujicich tydnech cist.
Zachovejte nam prizen...
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
gratulace
stejně je nejlepší pravý bojovník proti perníkovým chaloupkám
pan Komorous
přejme mu málo ruské mafie
české i slovietnamských atd...
zase zvítězil
papaya
sorry
papaja