Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » první pěstování - OK :)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
hulitko258
Stálý Člen

Karma uživatele hulitko258 - 90% PěstitelskáKarma uživatele hulitko258 - 90% PěstitelskáKarma uživatele hulitko258 - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

ja vim ale tak Jak nema moc penez třeba ne to tak at si kupi 150W a menši skřinku nebo at to rozdeli

Old Post 04-01-2006 v 18:20 PM
hulitko258 je offline   Profil uživatele hulitko258   Find more posts by hulitko258   Foto galerie člena hulitko258   Click here to Send hulitko258 a Private Message   Add hulitko258 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PAGI V.
Nový Člen

Karma uživatele PAGI V. - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Kdyz uz ste u toho, kolik byste dali do skrinky 60x60x160, ja bych tam dal 250W, ale zase abych to uchladil, nechce se mi kupovat ventilatory.

Old Post 04-01-2006 v 18:54 PM
PAGI V. je offline   Profil uživatele PAGI V.   Find more posts by PAGI V.   Foto galerie člena PAGI V.   Click here to Send PAGI V. a Private Message   Add PAGI V. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hulitko258
Stálý Člen

Karma uživatele hulitko258 - 90% PěstitelskáKarma uživatele hulitko258 - 90% PěstitelskáKarma uživatele hulitko258 - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

když se ti nechcou kupovat ventilatory tak si tam dej jen PC a dej si tu skřinku nekde dosklepa do chladne mistnosti

Old Post 04-01-2006 v 19:49 PM
hulitko258 je offline   Profil uživatele hulitko258   Find more posts by hulitko258   Foto galerie člena hulitko258   Click here to Send hulitko258 a Private Message   Add hulitko258 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
7lupino
Nový Člen

Karma uživatele 7lupino - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Já mám totiž tu skříň v místnosti, kde je obvykle 9°C, nejméně však 6°C... Možná by bylo good tam dát něco víc, aby tam bylo teploučko. jo a kámoš říkal cosi o ňákým spreji, kterej nastříkám na stěny. Bude se to prej víc lesknout... Já mám totiž stěny natřený jen 3x primalexem.

Old Post 08-01-2006 v 15:05 PM
7lupino je offline   Profil uživatele 7lupino   Find more posts by 7lupino   Foto galerie člena 7lupino   Click here to Send 7lupino a Private Message   Add 7lupino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
apfel
Stálý Člen

Karma uživatele apfel - 100% PěstitelskáKarma uživatele apfel - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

7lupino:
Jestli je ten Primalex bílej,tak to stačí. Normálně se používaj bílý igelity nebo taky taková stříbrná alu fólie,co používaj fotografové do deštníků,jak s tim dělaj blesky,ale teď mi kua vypad z hlavy ten název. Takovýhle vychytávky maj ale v každym GS.

Old Post 08-01-2006 v 16:38 PM
apfel je offline   Profil uživatele apfel   Find more posts by apfel   Foto galerie člena apfel   Click here to Send apfel a Private Message   Add apfel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rasta2
Stálý Člen

Karma uživatele rasta2 - 85% PěstitelskáKarma uživatele rasta2 - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

zdarec....za jak dlouho by me meli prijit komponenty od janci?? Maj poslat mail nebo tak neco....diky
JAH LIVE

Old Post 10-01-2006 v 14:33 PM
rasta2 je offline   Profil uživatele rasta2   Find more posts by rasta2   Foto galerie člena rasta2   Click here to Send rasta2 a Private Message   Add rasta2 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:39 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás