Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Herrer 70W na kristalonu
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Zhuler
Stálý Člen

Karma uživatele Zhuler - 79% PěstitelskáKarma uživatele Zhuler - 79% Pěstitelská

Herrer 70W na kristalonu Příspěvek č. 1

hnojiva kristalon a floran + květovej stimulátor.
Výbojka je 70w obyč.
Velikos skříně je asi 50 x 50.
Větrám jedním ventilátorem o průměru 90mm.
Medium pro pěstění je obyč zahrad. substrát.

Jelikož jsem chudý student tak jsem celou skřín postavil asi za 100Kč + hnojiva.
A jelikož jsem začátečník a je to poprve tak jsem do toho nechtěl moc vrážet.

Mám jen foto z květu protože celou růstovou fázi jsem omylem smazal.

Naposledy upravil Zhuler 08-01-2006 v 21:00 PM

Old Post 06-01-2006 v 14:54 PM
Zhuler je offline   Profil uživatele Zhuler   Find more posts by Zhuler   Foto galerie člena Zhuler   Click here to Send Zhuler a Private Message   Add Zhuler to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zhuler
Stálý Člen

Karma uživatele Zhuler - 79% PěstitelskáKarma uživatele Zhuler - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Erixon:
Tak teda kradená není.
Takle výbojka je vysokotlaká a né nízko. Je to 70W obyčejnej sodík takže zádná son-t či PIA.
Ale já si myslím že na 70W je to dost slušný!!!

Old Post 06-01-2006 v 15:48 PM
Zhuler je offline   Profil uživatele Zhuler   Find more posts by Zhuler   Foto galerie člena Zhuler   Click here to Send Zhuler a Private Message   Add Zhuler to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zhuler
Stálý Člen

Příspěvek č. 3

Jo a ten floran nevim já to nějak zvlášt netestuju. Ale roste to krásně na to že to stojí 60Kč. Jestli do toho máš jít to je na tobě ale jestli nemáš nic jinýho tak co ti zbejvá.
Bojim se ale aby ten floran nezkazil chuť. Je to chemie. Všichní do toho serou drahý bio hnojiva. Já vim je to BIO ale tu levnou chemii musí taky někdo zkusit. A to dělám já. Jak dopadne chuť se zde dozvíš už brzy.

Old Post 06-01-2006 v 15:56 PM
Kapka1
Stálý Člen

Karma uživatele Kapka1 - 92% PěstitelskáKarma uživatele Kapka1 - 92% PěstitelskáKarma uživatele Kapka1 - 92% PěstitelskáKarma uživatele Kapka1 - 92% PěstitelskáKarma uživatele Kapka1 - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Cau, mas to pekny na to ze je to jenom 70W, jedine co bych ti vytkl je hnojeni tim kristalonem - je to nehorazna sracka, radsi hnoj OBMkem, ikdyz bych ti doporucil, az na tom budes finance trochu lip - PLAGRON! Jsou to skvela hnojiva, a navic jsou 100%pro BIO! Takze si myslim ze se ti to vyplati, nebudes pak potom muset hulit sracky. Flush kazdopadne proved a zalejvej to destilkou a obyc. vodou v pomeru 70voda:30destilka a delej ho tak 12-14 dni.

Automatické zavlažování pomocí keramických kolíků Tropf Blumat BIO Tree Grow 2005 aneb BIO pěstování na stromech Jak na pěstování Šalvějě Divotvorné v našich podmínkách Pěstování Tabáku Virginského na balkoně a doma Lady SALVIAOd semínka po doutník aneb pěstování Virginského Tabáku! BIO terrace GROW 2006 aneb BIOlogické pěstování na balkoně! Psilocybe Cubensis aneb pěstujeme domácí lysohlávyKompletní stavba indoor skříne od samého začátku!
Tam, kde něco končí, začíná něco jiného, možná lepšího...

Old Post 06-01-2006 v 18:28 PM
Kapka1 je offline   Profil uživatele Kapka1   Find more posts by Kapka1   Foto galerie člena Kapka1   Click here to Send Kapka1 a Private Message   Add Kapka1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zhuler
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

Kapka: Dík za radu. ten flushing jsem nevěděl. To hnojivo asi koupím. Kolik tak stojí a jaký si mám koupit na rust a kerý na květ? Jo a asi si koupim Final Soulition myslim od AH.

Old Post 07-01-2006 v 00:02 AM
Zhuler
Stálý Člen

Příspěvek č. 6

Lewap: dobu květu neznám ale myslim si že to bude tak 35 dní.

Old Post 07-01-2006 v 00:10 AM
Zhuler
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

aaaa

Old Post 07-01-2006 v 00:19 AM
Fantasie
Stálý Člen

Karma uživatele Fantasie - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

docela pekny, sice trosku ridky, ale 70W ! dobra prace, a na krystalon a floran se prosim vyser a kup nejaky bio ! pocitis rozdil sam

Old Post 07-01-2006 v 12:27 PM
Fantasie je offline   Profil uživatele Fantasie   Find more posts by Fantasie   Foto galerie člena Fantasie   Click here to Send Fantasie a Private Message   Add Fantasie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Frutexx
Stálý Člen

Karma uživatele Frutexx - 83% PěstitelskáKarma uživatele Frutexx - 83% PěstitelskáKarma uživatele Frutexx - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Cau
kvet u herrera je 50-70 dni - nekde sem cetl ze pokud vydrzis 90dni budes huste odmenen - jinak na 70W je to good ;-)
Kolikatej den kvetu to je ? . .

Old Post 07-01-2006 v 15:31 PM
Frutexx je offline   Profil uživatele Frutexx   Find more posts by Frutexx   Foto galerie člena Frutexx   Click here to Send Frutexx a Private Message   Add Frutexx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zhuler
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

Nevim přesně ale asi 35 dní.

Old Post 07-01-2006 v 15:55 PM
Zhuler
Stálý Člen

Příspěvek č. 11

.

Old Post 08-01-2006 v 21:01 PM
Zhuler
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

Dokáže mi někdo říct co se to děle?
Lístečky na paličkách jsou jakoby ohnuté dovnitř. Jako by ste je přeložily směrem dolů. A z jedný větve mi začali z paličky vyrůstat nové výhonky.
Já si myslím že ty lístečky by mohly bejt pHáčkem. Co vy na to?

Old Post 10-01-2006 v 17:50 PM
metalsodik
Macro Photography

Karma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

Zhuler , rád bych tě povzbudil , ale aspoň co je vidět z fotek ,tak si podcenil hodně věcí . Od kvalitní hlíny ,možná množství, nedostatek světla vhodného na růst ,tím máš dost vzdálená patra ,je to jako u mně pod zářivkama. Chce to i asi lepší hnojiva a hlavně ti to na tu wattáž přerostlo. Důležitý je také výběr odrůdy. Strašně veliká skříň , na tu plochu 50*50 to chce aspoň 150w. A co to je obyčejná výbojka ??? Doufám že ti to příšte vyjde ,raději bych dal víc kytek a za 5 dnů hned na květ , to spíš prosvítíš , než takový prales.
Tak ať ti to příště roste.

Old Post 10-01-2006 v 19:12 PM
metalsodik je offline   Profil uživatele metalsodik   Find more posts by metalsodik   Foto galerie člena metalsodik   Click here to Send metalsodik a Private Message   Add metalsodik to your buddy list     Navštiv homepage uživatele metalsodik! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zhuler
Stálý Člen

Příspěvek č. 14

Děkuji metalsodikovi za informace.
Dneska jsem ačkoliv to není dozrálé otestoval jednu malinkou paličku.
Chuť je příšerná ale to je asi tím kristalonem.
Proto bych se chtěl zeptat jak to s tou chutí dopadne.
Myslíte že po flushingu to bude chutnat líp?

Old Post 12-01-2006 v 19:16 PM
seli
Stálý Člen

Karma uživatele seli - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

no, ja bych to na krystalon nesvadel. ja vnem jel jeden cas hydro a zadne problemy s chutí nybyli.. soíš jestli jsi to nejak blbe neusušil?? ja kdyz specham a susim na radiatorech tak se to obcas neda kourit.... ted toho man 3 litry ve sklenicích a hulit se to neda. tak to likviduju skrz maslo...

Old Post 13-01-2006 v 13:14 PM
seli je offline   Profil uživatele seli   Find more posts by seli   Foto galerie člena seli   Click here to Send seli a Private Message   Add seli to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zhuler
Stálý Člen

Příspěvek č. 16

Ke konci tomu dám Final soulition a vono se to určitě zlepší.
Jo a chtěl bych se zeptat jestli někdo náhodou neví čim to je když se mi listečky kolem paliček kroutěj tak že to vypadá jako by byly přeložený podélně na půl.

Old Post 13-01-2006 v 14:42 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:38 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás