Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pamatuju si po trave uplne vse. ovsem o alkoholu bych to radeji netrvrdil
jinak ani po sestiletem uzivani nepozoruji nejake zhorseni mysly. spis jsem vic paranoidni.
pamatuju si naprosto dokonale věci, co se staly, než sem začla hulit. od tý doby je všechno takový jasný, ale zároveň vim, že i nejasný. prostě se mi pomíchal čas, a vzpomínky nejsou tak snadno uchopitelný, jestli chápete
bohužel na to není žádnej lék. buď si budeš fakt dávat bacha na to kolikátýho je a co se děje (aspoň si upamatovat to podstatný), nebo si nadobro ztracen...
MJ ucpává hrdla do krátkodobý paměti, není mi dost jasný jak by mohla chemicky změnit rovnováhu v mozku takovým způsobem že by začal zapomínat... Jednou jsem četl cosi o tom že MJ pomáhá mozku zapomenout na hrůzy (byl o tom snad i článek na hemp.cz) ale že by likvidovala důležitý úseky paměti, nevim, nevim... To bych typoval spíš na alkohol, to je organický rozpoštědlo a co dělá v mozku je lepší nevědět... :-°)
jj, ja pojídám "Lecytyn", zapoměl jsem jak se to píše docela paranoja hi, ale je tomu tak že po dlouhodobém užívání těchto látek(L) zvyšují prokrvení mozku, tudíž snázeji si člověk zapamatuje, ale jen to co se právě učí nebo opakuje a je pravda že je po tom člověk trochu svěžejší....
jinak zapomínat je lidské, od toho jsou tu želvy a sloni, aby si vše pamatovali
hi
Mňe sa dosť často stáva, že zabúdam na rôzne vtipné a stupidne múdre scénky ktorými som bol napr. "zakladaťeľom" ale hlavne že si to pamätajú ostatný...
Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is slivovica
systems: BONGASMASKDÓZABONG
Co ja vim tak zhorsuje jen kratkodobou pamet,coz muzu řic s klidnym svedomím v nejvecim naporu/řijen-prosinec/zapomínam vse a neustale,
jit 3x zkontrolovat jestli sem zamknul nic neobviklího.
Na dlouhodobou pamet vliv nema,nekdy my prijde ze ji i zlepsuje,ale to je
ciste subjektivni nazor
vše člověk nezapomíná ani po 1000 jointech
naopak objev hypnozy a regresních záznamů naznačuje obrovskoumoc našeho pánaBoha...mám pocit, že až se všichni sejdem u posledníhosoudu-tak se rozpláčem-vše bude ve všem-totiž má víra říká, že zapomínání je spíše darem od Boha v tomto prostoru a čase
to kocour:
v blázinci se vždy při příjmu ptají :kolikátého je a když to nevíš-hm odhadl bych , že by si tě tam klidně nechali...ok kuřte ale nezapomeňte nba czechtekk 05 ani czechtekk06
pomáhá mi tohle duchovní cvičení:
dodělávám věci, které začnu.....
Původní příspěvek od jumpp jj, ja pojídám "Lecytyn", zapoměl jsem jak se to píše docela paranoja hi, ale je tomu tak že po dlouhodobém užívání těchto látek(L) zvyšují prokrvení mozku, tudíž snázeji si člověk zapamatuje, ale jen to co se právě učí nebo opakuje a je pravda že je po tom člověk trochu svěžejší....
jinak zapomínat je lidské, od toho jsou tu želvy a sloni, aby si vše pamatovali
hi
jo a ještěři a ještěrky, co nám motaj hlavu, což milý jumppe
tož to jsem také opoměl, milý pájo, tak nevim teďmi bylo dokázáno, že fungují na bázi, "věřím si, že si to pamatuji", ale zkutečnost může, či je jiná?
toť na každém...,
realita...
jo ale někdy to neni moc prdel... ráno se probudit nevědět jak jsme došli kdy jsme došli co jsme to vlastně dělali :-) a kurva proč mám zlomenou ruku??? ))
Jane - no já myslim, že nejhorší je, když nevim, co po mě šéf před 5 minutama chtěl, co mi kdo kdy řek a co jsem měl před chvílí k jídlu (a jedl jsem vůbec?) a o braní léků ani nemluvě!!!!!!