Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » NEJhorší zážitek s hulením
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
fakundo
Stálý Člen

Karma uživatele fakundo - 73% PěstitelskáKarma uživatele fakundo - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

keď som bol na prechádzke s mojím psom (Jogurtom) nafajčený ...tak sa zrazu objavil VEľKÝ VLČIAK a skoro jogurta rozjebal STRACH.... musel som sa do toho vlčiaka pustiť ja (2-3 kopačky a utiekol...), môj pes potom bol ešte také 2 hod. úplne rozklpaný... caw

Old Post 27-12-2005 v 14:15 PM
fakundo je offline   Profil uživatele fakundo   Find more posts by fakundo   Foto galerie člena fakundo   Click here to Send fakundo a Private Message   Add fakundo to your buddy list     Navštiv homepage uživatele fakundo! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
el estudiante
Nový Člen

Karma uživatele el estudiante - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

fuuuu my s kockou sme sa raz fakt strasne skurili a ona ma xela chytit za hlavu a nejakou nahodou mi strcila polku ukazovaka do oka...brrrr bolest jak svina...uplne som sa namotal,ze mi vypichla oko...nikomu neprajem

Old Post 29-12-2005 v 01:41 AM
el estudiante je offline   Profil uživatele el estudiante   Find more posts by el estudiante   Foto galerie člena el estudiante   Click here to Send el estudiante a Private Message   Add el estudiante to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bafitko
Nový Člen

Karma uživatele bafitko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

uz si pohuluju asi 5 let a davalo mi to vesmes chut k zivotu clovek si pak uzije vsechno na 200 procent lip nez bez pouka pred tim az do vcerejsi noci sli sme na normalni trenal v basketu skouril sem kamose jako obvikle pred tim abysme si nahristi zalitali a vsechno bylo v pohode hral sem jak buh dokonce sem skolil trenera co nas predtim mel v dorostencich paradni hra a pak se vsechno zborilo chapal sem vsechno mel odpoved na vsechno svet tu byl jen pro mne az sem si rikal tohle prece neni mozny takhle to neni normalni do ted nevim jestli me kluci odpovidali nahlas nebo to byla jen muj pocit ze slysi mi myslenky a odpovidaj mi, ale ja sem valil dal a mlel a mne doslo ze svet je tu pro mne a muzu cokoliv. jen sem se zacal srasne bat ze to svet nepochopi a nakonec mne v te satne zabijou kamaradi ktery znam uz let a let, protoze to co se mi deje citi taky paranoji sem mel driv ale tohle byla sila cas se v jeden okamzik spomalil a ja slisel na chodbe kroky trenera kterej se vraci mne oddelat a nebo ze mne sejme muj nejlepsi kamos a kdyz nic stoho tak venku umrznu a nedostanu se dom bal sem se vsech postupne sem se jich vsech z bavil a jel dom na nadru nechal i sviho nejlepsiho kamose vystoupit a jel umrit do poli az po dalsi pul hodine cesty mne doslo ze strizlivim a svet se vraci do normalu ale vsechno uz bylo rozkopany tim co clovek zacne delat po tom co uveri ze je ve snu ze kteryho se probudi do jine reality jen co usne muze temu rikat treba smrt co stejne potka vsechny zavolal sem pak kamosovy co pro mne dojel spatky a mohli sme se o tom pobavit az pak mi doslo co to dela kazdopadne dalo mi to po tisicim stavu stav kterej sem necekal ani v nejmensim a je mi jasny ze musim dat pauzu sem uplne vyrizenej. nejvic mne sere ze kamos rikal ze to vsichni brali jako nejveci fuck ode mne pro ti nim tak ani nevim jak se jim jeste nekdy podivam do oci omlovam se za svuj pravopis snazim se ho naucit uz od zakladky ale furt delam seky ani nevim jestli ste to nekdo pochopil kazdopadne sem si rikal ze to co se mi stalo si nemuzu nechat pro sebe tak diky za vyslechnuti sem z vedavej jak dloho vydrzi muj strach zahulit ze se stane dalsi nepredvidatelnost nejdriv budu muset poznat sam sebe jen ted nevim jak to bez huleni dokazu drzte mi palce hola.

Old Post 04-01-2006 v 13:41 PM
bafitko je offline   Profil uživatele bafitko   Find more posts by bafitko   Foto galerie člena bafitko   Click here to Send bafitko a Private Message   Add bafitko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bafitko
Nový Člen

Karma uživatele bafitko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

byl sem budha dokonale osvicenej smirenej stim s koncem vseho o ce sem se celej zivot snazil protoze clovek dosel cile pochopil vsechno na co uprel svou mysl nerika se mi to snadno ale byl sem presvedcenej ze pokud me kamosi neopustej stejne to se mnou sekne infrkt nebo neco ze prijit musi. sedeli kamos mi pak rikal ze sme v te satne sedeli pres hodinu cas nemel svuj vyznam vse se vstahlo do me hlavy. rozplakal jsem se pred vsema pomocil se do kalhot na zastavce poprve od svejch 5 let. byl sem vyrizenej chlap nastesti tak jak pri huleni konci pekny stavy skoncilo i tohle musim se jen vratit spet do toho cemu vetsina lidi rika realita treba se v ni vychytame i kdyz realita neni konecnej stav

Old Post 04-01-2006 v 13:56 PM
bafitko je offline   Profil uživatele bafitko   Find more posts by bafitko   Foto galerie člena bafitko   Click here to Send bafitko a Private Message   Add bafitko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Flintak
Stálý Člen

Karma uživatele Flintak - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

To bylo jěště na základce!Jeli sme do prahy do botanický zahrada a pak do zoo!Měl sem tak 1,5 gramu!!!!A už ráno před autobusem sme to s kámošem rvali!Pak sme přijeli tam,tak tam taky!!Jenže co se nestalo,,vešli sme do tý botaniky,,a tam byli,,.,ruzně rozdělený haly z ruznym podnebim a teplotou vzduchu a vlhkostí vzduchu.(kdo byl ví)!!A jak sme pořád přecházeli z tropů do subtropu a do jestě jinejch hal!!!Tak mi to v hlavě začalo dělat hrozný věci!!No nic to sem přežil,.vyšli jsme a jeli do zahrady,..nebo šli už newim!!Ale vim, že hned na první lavičce v zahradě sme rvali zase další fajfku!!A pak už to začlo bejt vostrý!!!už si jenom pamatuju, jak sem šel nějakou klikatou cestou v nějakym místě kde byli samý terária a samý hadi,.,a klikatá dřevěná cesta,,,a já padal,.pamalu na zem,., a zdálo se mi, že normálně umírám!!!!!!! Newim čim to bylo je pravda, že to skéro byla nějaká dovezená kvalita,,,ale ta botanická zahrada a ty její teploty asi taky udělali svý!!!!!Aspon že sem to přežil!!!!V tý chíli se člověk rozhoduje,.jestli jěšte někdy bude hulit!!!!!

Old Post 04-01-2006 v 15:12 PM
Flintak je offline   Profil uživatele Flintak   Find more posts by Flintak   Foto galerie člena Flintak   Click here to Send Flintak a Private Message   Add Flintak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
100Thermal
Stálý Člen

Karma uživatele 100Thermal - 49% PěstitelskáKarma uživatele 100Thermal - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

Flintak: Ty vole, seš schopnej se bez těch VYKŘIČNÍKŮ aspoň podepsat???

Old Post 04-01-2006 v 15:48 PM
100Thermal je offline   Profil uživatele 100Thermal   Find more posts by 100Thermal   Foto galerie člena 100Thermal   Click here to Send 100Thermal a Private Message   Add 100Thermal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 55

Zdar... Ja jednou dal vcelku velkýho osobáka a potom sem musel ject někam na národní divadlo, nastoupil sem do tramvaje a sedl si... Asi po pěti minutách jízdy se mi udělalo hrozně blbě (z toho jak ta tramvaj cukala a jaký tam bylo vedro a smrad), ale z tramvaje sem nevystoupil... Po chvíli se mi začalo ztmívat před očima, měl sem šílený zvukový haluze a musel sem hrozně rychle dejchat abych se nepozvracel... Jak sem tak hrozně sípal všichni lidi v tramvaji se na mě pohoršeně koukali... Když sem vystoupil na národnim divadle jenom sem přeběhl na chodník a brutálně sem to tam poblil... Všude okolo spoustu lidí a pár turistů si na mě dokonce začlo ukazovat a gebit se... Fakt hnus... Potom sem se od svýho oběda nápadně rychlým krokem vzdálil. Fakt nikomu nepřeju...

Old Post 04-01-2006 v 16:10 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
inf3cti
Stálý Člen

Karma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

hehe, zato bafitko by zase nejaku interpunkciu celkom potreboval .. som zvyknuty citat dost rychlo a bez tej interpunkcie je to strasne .. akoby som cital nahodne zmiesane vety

ja si na nejaky takyto vyslovene 'bad trip' ani nespominam. jediny raz sa mi stalo, ze som sa z travy poblil, ale v postate to nebol az taky strasny zazitok:

prisiel som za kamosmi na intrak, kde som kedysi studoval. samozrejme, hned ako ma po dlhej dobe uvideli, zacali mi varit take piesty (2,5L flaska + kybel s vodou), ze uz po prvom som bol dost na sracky .. a takychto som dal cca 4-5, neviem. dokazal som sediet a mierne verbalne komunikovat, ale mal som strasne problemy ostat v spolocnosti ... bolo tam asi 8-10 ludi, vsetci sa navzajom rozpravali .. proste strasne vela informacii z kazdej strany .. a ja som mal taku chut len tak sediet a pozerat z okna, alebo len tak haluzit. proste som to nezvladal. tak som zasiel na najvyssie poschodie intraku, kde je len tma a nikto tam nechodi - volali sme to 'osmicka', pretoze budova intraku bola 7 poschodova. tak som si zasiel pohaluzit, bolo tam krasne tma a ticho, tak som si tam sadol, zatvoril oci, a uzival si paradne obrazy, ktore sa mi zjavovali pod vieckami. Celkovo to bolo ako keby som bol nehmotnym a nekonecne malym bodom, lietal som krizom krazom po svete, po lukach, po horach, dokonca pod vodou. videl a pocul som vsetko. Dokonca si pamatam, ze som pomerne rychlo letel asi meter nad lukou, a na konci luky bol pes .. otvoril papulu a ja som vletel do nej. Nemohol mi ublizit, lebo som bol nekonecne maly a nehmotny. Ten pes mal deravu poslednu stolicku vlavo dole a cez nu som vletel priamo do ineho vesmiru ...

Mno a bol by som si tam haluzil az do rana, ale kamosi zistili, ze som prec, a nasli ma. Prestavte si, ze do takej uplnej pohodicky vam odrazu vpadne parta zhulenych hovad, a zacne vas eskortovat cez pol budovy naspat k nim na izbu. Samozrejme, ze zase vsetci bez prestania kecali a ja uz som to tazko nezvladal. Asi 5 metrov od dveri izby sa mi zdvihol zaludok, a aj ked som si chytil usta rukou, nieco mi predsa len pomedzi prsty pretieklo. Vletel som na zachod a dokoncil som, co som zacal. Potom som zobral handru a upratal som po sebe ten bordel na chodbe. Siel som do kupelne, opral som handu vo vani .. a potom som tam este asi pol hodiny sedel na zemi a pocuval hluk vetraka rezonujuci v malej miestosti, ktory mi v tej chvili pripadal ako vynikajuci trance....

He just wanted us to call him Captain Da. He said you can call me Da-Da, whatever that meant.
. .. : ... ::: .. ... .... ..... :: ... ..... .. :
moje prve skunky: Skunk #1, 150W, kokos
C99 600w HPS DWC

Naposledy upravil inf3cti 04-01-2006 v 16:37 PM

Old Post 04-01-2006 v 16:18 PM
inf3cti je offline   Profil uživatele inf3cti   Find more posts by inf3cti   Foto galerie člena inf3cti   Click here to Send inf3cti a Private Message   Add inf3cti to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Flintak
Stálý Člen

Příspěvek č. 57

citace:
Původní příspěvek od 100Thermal
Flintak: Ty vole, seš schopnej se bez těch VYKŘIČNÍKŮ aspoň podepsat???

Hej vo co ti de já tam mám 3 vykřičníky a ty zase dvy otazníky! Tak se sterej vo sebe!!
Jinak tady to máš

!!!!!!! Fl!!!NTTTTT!!!!!!!!

Old Post 04-01-2006 v 18:22 PM
Flintak je offline   Profil uživatele Flintak   Find more posts by Flintak   Foto galerie člena Flintak   Click here to Send Flintak a Private Message   Add Flintak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Flintak
Stálý Člen

Příspěvek č. 58

teda 3 otazníky

Old Post 04-01-2006 v 18:24 PM
100Thermal
Stálý Člen

Karma uživatele 100Thermal - 49% PěstitelskáKarma uživatele 100Thermal - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

Flintak: Máš jich tam 44, (a 7 vedle sebe), tak klídek frajere, tolik jich není ani v celým stohu Čtyřlístků, a tam jsou v každé bublině

Old Post 04-01-2006 v 18:33 PM
100Thermal je offline   Profil uživatele 100Thermal   Find more posts by 100Thermal   Foto galerie člena 100Thermal   Click here to Send 100Thermal a Private Message   Add 100Thermal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dubinek
Stálý Člen

Karma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

Tak se nehádejte... Ale musim říct, že používat sedm otazníků místo tří teček je pro oči dost nepříjemný.

Kamarád byl tudle na koncertu, seděli a hulili s jednou kámoškou. Ta ale psala nějakou esemesku, takže z toho jointa moc nevyhulila. Dohulili a šli k pódiu, když tu se kámošovi najednou zamotala hlava, tak se sehnul, aby mu natekla krev do mozku, ale bylo to furt stejný. Tak se narovnal a jak říkal, sekaně, jako když zpomalíte film viděl, jak padá. No a najednou se nad nim skláněl nějakej týpek a prej jestli je v pohodě, von se postavil a povídá, že jako jasně a namířil si to do kotle, tak ho ten týpek chytil, ať si de radši někam sednout, že to neni chytrý tam chodit Tak si pár minut poseděl a pak v pohodě...
PS: Kdo by chtěl říct, že to je nízkej tlak, tak s tim by problémy mít neměl

Kdyz mas v bote kaminek, vytahne ho Dubinek
powerplant pod 70w sklizeno
Dubínkových 70w Sklizeno

Old Post 04-01-2006 v 22:20 PM
Dubinek je offline   Profil uživatele Dubinek   Find more posts by Dubinek   Foto galerie člena Dubinek   Click here to Send Dubinek a Private Message   Add Dubinek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sunray
Nový Člen

Karma uživatele sunray - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

uz hulim nejakej ten patek, takze me moc veci nerozseka, ale pred par mesici jsem udelal dost velkou blbost ubalil jsem dva speky OB a vytahl svou holku na vecerni prochazku mestem... zapichli jsme to v jedne tmave ulicce a odpalili prvniho speka... po par praskach to zacalo krasne najizdet moje holka temer nehuli, takze nemela takovej stavik jako ja a porad mi toho speka brala s tim, ze uz jsem moc zkourenej... ze to dojede sama... rikal jsem si...proc ne...kdyz chce, tak at si da s druhym to probihalo podobne... dohulili jsme a ze se jako pujdem nekam projit... po par minutach prisly strasne stavy, totalni dezorientovanost, paranoia, mel jsem o ni fakt hodne velkej strach...zazil uz jsem ledacos, ale tak velkou schizu jsem jeste nevidel... pocity, ze je mimo sve telo... nic nevidi, slysi nejake zvuky z velke dalky, chtela at ji chytim za ruku...pak zacala kricet ze citi jak moje ruka prochazi jejim telem... no strasny... vzal jsem ji domu, po par hodinach byla nastesti ok... ty zensky celkove asi mene vydrzej nestalo se mi to poprvy....kamosi taky rikali, ze meli podobny zazitky...hlavne s borkama co davaj tak speka za rok... stava se vam to taky? ja uz mam docela strach hulit dobry veci s lidma co moc nehulej...

Old Post 16-05-2006 v 11:44 AM
sunray je offline   Profil uživatele sunray   Find more posts by sunray   Foto galerie člena sunray   Click here to Send sunray a Private Message   Add sunray to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zelenacek007
Nový Člen

Karma uživatele zelenacek007 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

já jsem míval takový stavy, že když jsem si sednul tak do pěti minut jsem měl pocit, že jsem se počůral, fakt hrůza když jseš ve společnosti a pořád koukáš jestli nemáš mokrej flek mezi nohama. a kámoš přestal zase mluvit a trvalo mu to měsíc než znova začal. další s končil na psychyně a ještě teď se léčí. a můj nejlepší kámoš se opravdu počůral. prostě u nás není nouze o pořádný shýzy

Bez přátel není smích,
bez smíchu nejsou přátelé!

Old Post 16-05-2006 v 12:45 PM
zelenacek007 je offline   Profil uživatele zelenacek007   Find more posts by zelenacek007   Foto galerie člena zelenacek007   Click here to Send zelenacek007 a Private Message   Add zelenacek007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 63

zelenacek007 :
to kouřite durman? Nebo je vam 12? To nemyslim nějak zle, ale je to dost šilene co pišeš!

Old Post 16-05-2006 v 12:59 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vincent21
Stálý Člen

Karma uživatele vincent21 - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

Sem byl v hospě na fotbálku a nějakej typan proti mě sebou šlehnul vo stul a pak vo zem.nic příjemnýho to videt.No a ten typan byl tak dobrý tři minuty v komatu(prostě vypadal tuhej).Nejhorší bylo že on po těch 3min a to už všichni myslely že je fakt v hajzlu tak tam začal chroptět,slintat a vydával nepříjemny zvuky.No a pak se probral nám spadl šutr ze srdce a von na to že se mu to občas stává.-magor:-)

Old Post 16-05-2006 v 13:08 PM
vincent21 je offline   Profil uživatele vincent21   Find more posts by vincent21   Foto galerie člena vincent21   Click here to Send vincent21 a Private Message   Add vincent21 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:28 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás