Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Viděli ste někdo Hellboye? Fakt dobrý, ten se mi teda zamluval
Žeru MIB, hlavně toho čokla!!!
A co říkáte na Zahulíme,uvidíme (Harold and Kumar go to White Castle)??? typická americká hovadina, pokus o zhuleneckou komedii nevydařen, i když občas sem se usmála tak dva body z pěti
"A true friend will joyfully sing with you when you are on the mountain top, and silently walk beside you through the valley."
edit by Jedule - je tu threadů o filmech hafo, takže spojuju, kdybychom dělali thread o každým typu filmu zvlášť, tak by to dopadlo bledě
komedie... tragédie... balady... pro děti... kreslený... animovaný... horory... sci-fi... fantasy... pro ženský... pro chlapy...
a jinak vypadá to, že tenhle thread je jaksi nejživější a už se tu obecně debatí o filmech, tak jsem to hodila sem
Zdar všem.
Napadlo mě vytvořit tohle téma, protože jak někdy příjdu domů, tak si rád pustím nějakou tu komedii. Pokud nějakou dobrou znáte určitě ji tady napište + třeba i nějakou hlášku z ní. Mě třeba vždycky rozesměje :
Bláznivá střela - všechny díly
Žhavé výstřely - všechny díly
Pan Magor - prostě vše s Lesliem Nielsenem, to je borec jak nic
Šest v tom - viděl jsem jednou, je to seriál, hraje na ČT 1 o půl noci myslím, viděl jsem to jednou a hukot
Děti nosí Santa Klaus - taky masakrální filmeček
Jistě pane premiére, MASH apod. anglické seriály - taky tam někdy padají masakrální hlášky a ty politické seriály, jako je právě třeba Jistě pane premiére nemají chybu, ti herci to hrají masakrálně .
Zatím Zdar
Fakt Good film je Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events kdyz se na to pekne zhulite tak je to celkem psycho a hraje tam Jim Careey tak pokud ho mate radi tak doporucuji
Zbožňuji cokoliv s Rowanem Atkinsonem (mr.Bean, Milionový závod) a Jimmem Currym. Zvláštní je, že obě tyto osoby, které (nejen) ve mě vyvolávají tropické záchvaty smíchu, jsou uzavření klidní lidé bez zájmu o pozornost médií i společnosti.
Jo!! abych nezapoměl.......ehmm.......co jsem to chtěl??
no rozhodne vsechny francouzsky komedie s genialnima komikama jako byl Louis de Funes, Pierre Richard, Gerard Depardieu...
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
cerveney trpajzlik jj hustota.... jen uz fak vokokana :[
jinak sem ted cihal na Potkali se u Kolina :ú ty prvni dily sou husty
nebo taky kocour raplik (se spravnym dabem) ma v sobe dost cernyho huMORu
Trainspotting
Deuce Bigellow - Dobrej striptér (hlavně scéna s Javou jak k ní příjde "Jsem tady nahoře........mám ráda sex a nebojím se to připustit...uhhhh ehhhhh chrrrrr.......celá z tebe hořím..... - no, prostě kdo viděl tak hned pochopí )
Zvíře (scénka jak si nabaluje kozu je fakt nej )
Klub sráčů
Constantine
Já, mé druhé já a Irena
Maska
Kdo hulí, ten umí
Zahulíme, uvidíme
Ace Ventura
A je to.... ale u toho musím být fakt moc
Jo a taky strašně ráda čtu komixy Garfielda, to jsme jednou měly s kámoškou zásek jak prase, když přinesla tak 15 dílů. Mohly jsme se smichy umlátit, když v tom tam přišla její matka a ptala se nás, čemu se tam už hodinu v kuse smějem. Chvíli na nás hleděla s výrazem "ehhh tak asi nee..." a pak se zase ztratila.
Garfield the Best - ale nemyslím film, protože ten stál za velký kulový.
Klan letajicich dyk - naprosto uzasnej film, divaly jsme se na to lehce zmlikovani a uplne nas to pohltilo.. barvy, architektura, priroda, choreografie... jenom dej jsme uz nestihali...;] fakt krasa...
"Pises-li v opojeni, cti po sobe strizliv. Pises-li strizliv, cti po sobe opojen."
A nikdy ne sam. Muj prvni sklenik | Red Dwarf