Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Buuuuu, buďte už na sebe hodný. Když jsou ti vanoce.
A moje storka nebu o nakupování, ale o tom jak jsem to ukazoval kamarádovy. Ten mi rekl ze si ho chtel taky koupit, ale už by to nebyl unikát jako na moji zdi. .
Jinak jsem pracoval v obchodě, tak můžu za sebe řict že tam chodilo hodně slabomyslnej bez moralky. Ale holka si o to řekla, mně by to bylo buřt, když to není moje a za hlídání nejsem placenej
claune vytahnout v kramci spicku z hadru mazec...
beztak ti ten zlutej kounak tekl mezi prstama. kap kap.... :]
ja sem jednou hlidal u mati f kramu za 39.... total vopruz... a najednou tam prisli 2 typani a nachlup stejny ucha jak ty v tom filmci,taky prapodivny hadry, a ty hláásky he ..jak von se menoval... klub sracu jop... :ú fak sem z nich valil voka
ROFL... s timhle plakatem od Levnych Knih mam taky dobrou zkusenost, posledni den HipHop kempu si takhle nakaleni a zkuheli valime Hradcem a tesne pred nadrazim na chodniku cedule Marihuana , Houby.... koukam na to co to do pice je
vlezem do shopu a hned na tu prodavacku kolik ta marihuana stoji, a ona na nas prej 49, tak ja nu ze 2gramy, a ona ja vam ty plakaty nebudu vazit
proste vymaz, ale musite me omluvit 4 dny sem byl permanentne zhuleny
Disaster: Špatný to ani tak není. Jen jsem k tomu přispěl svým názorem, že tu historku řadím mezi hospodský pubertální chvástání o tom, jak kdo plivl do tváře babce co se na něj křivě podívala a jak se kdo a kolikrát poblil po pařbě kde si vylil mozek, že se ještě tejden nemohl vychcat bez cizí pomoci, aby se vědělo kdo z nich je největší frajer... Samozřejmě teď přeháním, ale ta historka je podobnýho rázu... Nikomu neberu jestli si chcete takovýhle historky vyprávět, nech sa páčí! Jen jsem přihodil svůj osobní názor, že je to vlastně víc trapný než vtipný... Jestli někdo můj názor nesdílí, prosím...
A nebo tu chcete vidět jen názory typu: Yo woe, tos ji pěkně wosral !!!! ????
Peace 4 every peaceful being... Ty ostatní ať se jdou klíďo bodnout...
Nebuďte takoví moralisti, v ožralosti řekne člověk spustu blbostí. A já se fakt nedivím, to co prodává u nás v Meinlu u pokladny tak to je fakt tragedie. Jeden větší hnus vedle druhýho a ještě jsou drzý. Asi jsou nasraný životem(mají nudnou práci, málo peněž, krásy taky zrovna nepobrali, a jsou líní jak prasata) a tak si řeší svý deprese na ostatních.
Taky neschvaluju klaunův postup, asi to zbytečně drobet přehnal ale nemusíte se z toho všichni po..
Don´t worry, be happy