Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » zajímavá příhoda
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
HALUZAK
Stálý Člen

Karma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% Pěstitelská

Re: zajímavá příhoda Příspěvek č. 1

ja som mal takéto príhody 2.najprv som sa rozhodol že si dám plagát vytlačiť z digitálneho fotaku z fotiek z mojho políčka.Urobili mi tam dva nádherné velké plagáty predavač sa na mna len pousmial pri ich odovzdávani ale nič nepovedal.Potom som si ich išiel dať zarámovať a v obchode kde ramujú obrazy bola taká v pohode mladá baba tá mi tam asi hodinu pomáhala vyberať ram na tie plagáty aby rastlinky čo najviac vynikli aby sa to k tomu obrazu hodilo.dokonca mi aj pochválila rastlinky.do objednavacieho listu uviedla do kolonky názov obrazu-Džungla že aby to nebolo moc nápadné.takže skusenosti v pohode ludia to skôr brali ako úplne normálnu fotku.
teraz už len čakam na vyhotovenie obrazu a na jeho zavesenie do mojej izbietky

When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."

"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY

Old Post 20-12-2005 v 11:35 AM
HALUZAK je offline   Profil uživatele HALUZAK   Find more posts by HALUZAK   Foto galerie člena HALUZAK   Click here to Send HALUZAK a Private Message   Add HALUZAK to your buddy list     Navštiv homepage uživatele HALUZAK! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snark
Stálý Člen

Karma uživatele snark - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

DUPLOŽROUTI

Snark in the System

Old Post 20-12-2005 v 12:11 PM
snark je offline   Profil uživatele snark   Find more posts by snark   Foto galerie člena snark   Click here to Send snark a Private Message   Add snark to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dredik
Stálý Člen

Karma uživatele dredik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Ja ho mam na dverich od pokoje. At kazdej prichozi vi, kam leze...

komu se nelení, tomu se zelení

Old Post 20-12-2005 v 14:39 PM
dredik je offline   Profil uživatele dredik   Find more posts by dredik   Foto galerie člena dredik   Click here to Send dredik a Private Message   Add dredik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zizik
Stálý Člen

Karma uživatele zizik - 95% PěstitelskáKarma uživatele zizik - 95% PěstitelskáKarma uživatele zizik - 95% Pěstitelská

exotic marijuana Příspěvek č. 4

ja ho mam na zdi vedle pocitace...

Old Post 20-12-2005 v 18:13 PM
zizik je offline   Profil uživatele zizik   Find more posts by zizik   Foto galerie člena zizik   Click here to Send zizik a Private Message   Add zizik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 5

No to já jsem jednou zašel do levných knih trochu připitej a ještě jsem si stačil před tím koupit pár zákusků. Vejdu dovnitř a zrovna jsem dostal chuť na špičku tak ji vytáhnu a ládaju jí do sebe u toho si druhou rukou prohlížím cdéčka, když v tom na mě nějaká mladá holka začne hulákat přes celej krám jestli jsem normální, že to všechno zamažu....No já na ní, že je vošlivá a ještě cestou ke dveřím jsem na ní řval ošklivko ošklivá, byla dost červená Prostě mně to přišlo vhodný kvůli takový kravině...

Old Post 20-12-2005 v 18:35 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 6

Tak takovej plakat kvuli kterymu je tady takovy pozdvizeni visi cestou od nadrazi na svobodak. taky v prodejne levnych knih. eeee v brne teda jako. a bylo to tam nebo neeeeee?

Old Post 20-12-2005 v 20:07 PM
Hanyz
bardzo ładny Grzeszek

Karma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

citace:
Původní příspěvek od Claune
....No já na ní, že je vošlivá a ještě cestou ke dveřím jsem na ní řval ošklivko ošklivá, byla dost červená

Ty jsi ďábel, u toho bych chtěl být

Kuřákova plíce

1. Profi-racer trolejbusového autokrosu
  2. Soutěž o největšího populistu vrcholí, známe jednoho z favoritů

You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.

Old Post 20-12-2005 v 20:18 PM
Hanyz je offline   Profil uživatele Hanyz   Find more posts by Hanyz   Foto galerie člena Hanyz   Click here to Send Hanyz a Private Message   Add Hanyz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rasta Dawg
Stálý Člen

Karma uživatele Rasta Dawg - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Claune: No to se určitě cejtíš jako velkej frajer co, urážet holku to neumí jen tak někdo... Máš se fakt čím chlubit! Chjo....

Peace 4 every peaceful being... Ty ostatní ať se jdou klíďo bodnout...

Keep dawgin' !!!

Old Post 20-12-2005 v 20:43 PM
Rasta Dawg je offline   Profil uživatele Rasta Dawg   Find more posts by Rasta Dawg   Foto galerie člena Rasta Dawg   Click here to Send Rasta Dawg a Private Message   Add Rasta Dawg to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FlickerBird
Stálý Člen

Karma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

claune: teda, přiožrealej žrát zákusky v obchodě, to je aspoň HC vto se nevidí každý den

# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever

Old Post 20-12-2005 v 21:40 PM
FlickerBird je offline   Profil uživatele FlickerBird   Find more posts by FlickerBird   Foto galerie člena FlickerBird   Click here to Send FlickerBird a Private Message   Add FlickerBird to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 10

Chudak holka....

Old Post 20-12-2005 v 22:24 PM
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Claune: nic si z toho nedelej, je to dobra historka a vy ostatni moraliste do nej nekerujte nebo si tu kazdej zacne davat pozor na hubu a bude nuda to cist, vzdyt takovydle historky "v high" stavu pise sam zivot. Nereknu kdyby ji sproste urazel nebo ji neco udelal ale kvuli tomuhle? chjo..

Old Post 20-12-2005 v 22:30 PM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 12

Claune a gg133: Dobrá story

Old Post 20-12-2005 v 22:37 PM
Rasta Dawg
Stálý Člen

Karma uživatele Rasta Dawg - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

No jako prodavač v obchodě odpovídáš za prodávaný zboží. Když se ti tam nachomejtne připitej prosťáček co nemá ani tolik slušnosti a sebeovládání aby chvilku počkal a sežral si žvanec venku a patlá ti tam po zboží špinavejma rukama, tak prostě zakročíš, no... A když je ještě tak ubohej, že neuzná vlastní chybu a ještě uráží způsobem hodným desetiletýho fakana, tak asi nebude tak úplně vyzrálej jak si myslí... Ale čert vem co udělal, ale že se s tím ještě chlubí ostatním vskutku napovídá že jeho IQ patrně nepřesahuje jeho věk. Ale snad se to časem spraví....

Klidně tu budu za moralistu, ale takovouhle historku bych vyprávěl tak na základce ostatním puberťákům aby mě plácali po zádech jakej jsem to velkej chlapák....

Ostatním co se toho hned chytli: Trošku nad něčím přemejšlejte, než to prohlásíte za dobrý....

Peace 4 every peaceful being... Ty ostatní ať se jdou klíďo bodnout...

Keep dawgin' !!!

Old Post 21-12-2005 v 04:03 AM
Rasta Dawg je offline   Profil uživatele Rasta Dawg   Find more posts by Rasta Dawg   Foto galerie člena Rasta Dawg   Click here to Send Rasta Dawg a Private Message   Add Rasta Dawg to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

hmm chces si o tom promluvit, Brandone?

Old Post 21-12-2005 v 07:25 AM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
God_mars
Stálý Člen

Karma uživatele God_mars - 85% PěstitelskáKarma uživatele God_mars - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

No jo tak to chodi tady si musis fak rozmyslet co napices nebo se toho hned nekdo chiti a zacnou do tebe kerovat. Chtelo by to asi nejakej thread na tema moralky. Protoze tady jsou vsichni asi moralne na visi a kazdy pujde do nirvany. Pjekny to neni ale ona to urcite zvladne, a zas to neni nic hrozneho.

Old Post 21-12-2005 v 10:47 AM
God_mars je offline   Profil uživatele God_mars   Find more posts by God_mars   Foto galerie člena God_mars   Click here to Send God_mars a Private Message   Add God_mars to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
inf3cti
Stálý Člen

Karma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

citace:
Původní příspěvek od God_mars
No jo tak to chodi tady si musis fak rozmyslet co napices nebo se toho hned nekdo chiti a zacnou do tebe kerovat. Chtelo by to asi nejakej thread na tema moralky. Protoze tady jsou vsichni asi moralne na visi a kazdy pujde do nirvany. Pjekny to neni ale ona to urcite zvladne, a zas to neni nic hrozneho.

Chcelo by to asi uvedomit si, ze grower je VEREJNA DISKUSIA, a nedivit sa, ze ludia pisu svoje nazory. Jasne, zakazeme na groweri uznavanie moralnych hodnot, aby sme tu mohli diskutovat naozaj bez zabran, nie? Ked si myslim, ze sa niekto zachoval nepekne, tak to poviem. Myslim, ze ono pubescentne poplacavanie po pleci uz sa v tomto pripade deje a to sa mi paci este menej, nez ta Claunova prihoda

Claune, chlape, nevies, ze sa nepatri jest v obchodoch? Verim tomu, ze keby si tam naozaj nieco zamazal (t.j. znehodnotil), urcite by si to zaplatil, nie?

A aby som bol aj trochu k veci, tak ten plagat s napisom 'Exotic marijuana' mam aj ja, z Levnych Knih, a uplne bez problemov. Osobne mi pride divny kazdy tento incident, ked niekto predava nieco s marihuanovou tematikou, a potom sa divne pozera na zakaznika, ktory to kupi. Nevadii... ludia si hadam casom zvyknu

Ja som napriklad u Kanzelbergera kupil knihu Marihuana:Myty a fakta. Predavacka, cca 25-30 rokov, bola uplne mila, kym som nepovedal, co vlastne chcem. Akonahle padlo slovo 'marihuana', ktore som vyslovil jasne a nahlas, zostala taka nejaka stuhla a uz sa mi ani nepozrela do oci, zjavne jej ta tema nebola celkom prijemna. Toto iste som zazil v ten den aj v inom knihkupectve, ale tam tu knihu nemali...

He just wanted us to call him Captain Da. He said you can call me Da-Da, whatever that meant.
. .. : ... ::: .. ... .... ..... :: ... ..... .. :
moje prve skunky: Skunk #1, 150W, kokos
C99 600w HPS DWC

Naposledy upravil inf3cti 21-12-2005 v 11:32 AM

Old Post 21-12-2005 v 11:25 AM
inf3cti je offline   Profil uživatele inf3cti   Find more posts by inf3cti   Foto galerie člena inf3cti   Click here to Send inf3cti a Private Message   Add inf3cti to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:11 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás