Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ze me kosmous nikdy nebude
az se budou pestit skunky v trasportni prestupni vesmirny stanici, tak budu davno pod drnem
babylon ? to bylal ta vez jak mela bejt tak X vysoka ze se dostanou kucí i k bohum, ne? ja ted fak nevim jesli je to vono.... ale vem si 100km dlouha vec co je ukotvena v zemi a na vrcholku uz mas poradnej tlak ze strany vivynutej uhlovou rychlosti >>> coz bych rek ze jim to stat nebude nebo to maj nak vymáklý nebo
budu davno pod drnem
...samotné lano by mělo být z uhlíkových nanotrubic (zatím nejpevnější známý materiál) a výtah se bude napájet speciálním laserem z kotvící stanice v oceánu
to jenom tak btw ale představa je to suprovní, koukat jak se pod váma zmenšuje země a postupně řídne atmosféra
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
Jo, nepřetržitelné vlákno No tak to je zajímavý... Sem zvědavej
Jinak ty mravenci, kámoš to chtěl snad i koupit k vánocům Ale zas tak extrémně drahý to neni... Ale nic pro mě... Až to někdo pořídíte, tak pošlete fotku Líbí se mi ten výraz TURBO mravenci
No a když kliknete na ten odkaz od Miroska ( http://www.darkyzvesmiru.cz/ ), tak tam maj i akvárko s kytkou, která se živí tim gelem (podle mě pro vesmír ideální) a i to akvárko s rybou a kytkou...