Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já to dělám tak, že třeba mám pět garamů hulení, hulím denně a pak, když dojde, jsem třeba tři tejdny čistej - to mě zatím přesvědčuje o tom, že u mě závislost není.
Původní příspěvek od Stoned_r41d3r
A co se tyka psychicke zavislosti- kdyz si ve dne nestihnu zahulit,nevadi,znamena to,ze jsem mel na praci dulezitejsi veci.
a dneska jsi nemel nic dulezitejsiho na praci nez se zhulit jak dobytek ??
osobně si myslím že na brčkách muže vzniknout psychicka zavislost pokud se clovek nenachazi v uplne pohode a muze hledat v brckach unik ..když se kumulujou ty prusery jak bylo rečeno nekde nahoře. ale jakmile človek najde reseni situace kdy znej opadne stres a vsecko tak muze bejt "čistej"
a uplne v pohode .
Jinak tohle to beru z vlastni skusenosti kdyz sem mel problemy nedokazal jsem si celej den brcka odrikat ptz to byl oejdiny co me mohlo zklidnit kdyz jsem byl s nervama v pohode atd tak treba na huleni vubec nemyslim nemma potrebu a pokud byhc si zahulil tka z jinyho duvodu
nekomu muze pripadnout ze kecam sracky ale takhle to je u me chce to mejt u sebe spravny lidi co vas dokazou podrzet.
jo trochu na sobe pozoruju posledni dobou , ze ked si nezahulim (treba vodrana do vecera) a celkove neni co delat a neco v zivote se sere, tak mi to zacne tlacit do hlavy
jo psychycka zavislost rozhodne u uzivatelu muze vzniknot
jedna votazka je zas u koho a jak moc
me de vo H
chcu mit hafo chechtaku, nakou ixtra borku, hafo znamejch ... znas to
ne tak sem chtel rict ze tam nakata zavis je..
treba neska vecer mam jit na maturak, tak se tesim na kamose a na trafku samo taky - hned bych zfleku ubalil
Původní příspěvek od Johnny Von Kris me de vo H
chcu mit hafo chechtaku, nakou ixtra borku, hafo znamejch ... znas to
ne tak sem chtel rict ze tam nakata zavis je..
treba neska vecer mam jit na maturak, tak se tesim na kamose a na trafku samo taky - hned bych zfleku ubalil
jinak papajo, ses zavislej?
huj
hay
asi jo
jak tom mám vědět
pokuřuji
permanentně
konopnou krizi jsem
už dlouho nezažil
hlasuji pro
naše právo
pojmenovávat