Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Koupil jste si vůbec někdo nějaký GROWER suvenýr???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
ZEta
Grower Medovláska

Karma uživatele ZEta - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Tak je to čtrnáct dnů, co jsem si objednala a zaplatila drtičky a combo packy a pořád nic nepřichází. Trošku mne to znervozňuje. Gdo na mne zapomel?

•°o.O-zet-O.o°•

Nemiluji nevinné rozkoše. Mademoiselle de Montpensier

Old Post 29-02-2004 v 10:09 AM
ZEta je offline   Profil uživatele ZEta   Find more posts by ZEta   Foto galerie člena ZEta   Click here to Send ZEta a Private Message   Add ZEta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chell
Grower Rastawoman

Karma uživatele chell - 41% PěstitelskáKarma uživatele chell - 41% PěstitelskáKarma uživatele chell - 41% PěstitelskáKarma uživatele chell - 41% PěstitelskáKarma uživatele chell - 41% PěstitelskáKarma uživatele chell - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

ja mam mykinu a triko ale kdyz vidim tady ty decka taxe to skoro bojim nosit aby me nezastavovali deti s prosbou o speka

člověk miluje jen to co uplně nevlastní...

žiju díky marihuaně

knihy o konopí

The Brotherhood of Grower Illuminati
ofshoot of
The Brotherhood of Eternal Love

Old Post 13-12-2005 v 18:55 PM
chell je offline   Profil uživatele chell   Find more posts by chell   Foto galerie člena chell   Click here to Send chell a Private Message   Add chell to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 19

já jsem si koupil drtičku, ale byla to hooodně velká chyba.
Myslel jsem, že na víčku je napis: "www.grower.cz"
ale ne, na vičku je drticka.cz , a o teto reklamne neni v podminkach nic napsaneho. Proste mi to prislo trosku jako podraz.....

Old Post 13-12-2005 v 18:58 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Firestarter
Stálý Člen

Karma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

2praxer: Hehe, tak to mas nakou shitku Ja mam pruhlednou a je tam napsano www.grower.cz - Komunita pěstitelů již od roku 2000.

Old Post 13-12-2005 v 20:59 PM
Firestarter je offline   Profil uživatele Firestarter   Find more posts by Firestarter   Foto galerie člena Firestarter   Click here to Send Firestarter a Private Message   Add Firestarter to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 21

Firestarter :
zkousel jsem to reklamovat pres ten formulař v "muj grower" ale neodpovedeli!
Az sprovoznim fotak, tak zadokumentuju a dam do "připomínky a ohlasy"

Old Post 13-12-2005 v 21:02 PM
Skřeťák v Sudu
Stálý Člen

Karma uživatele Skřeťák v Sudu - 91% PěstitelskáKarma uživatele Skřeťák v Sudu - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Ja sem vuidel typa s mikinou jednou a to unas ve sklole mel sem z toho docela vytlem pac sem to fakt necekal jinak nikdy nikoho

Old Post 13-12-2005 v 21:12 PM
Skřeťák v Sudu je offline   Profil uživatele Skřeťák v Sudu   Find more posts by Skřeťák v Sudu   Foto galerie člena Skřeťák v Sudu   Click here to Send Skřeťák v Sudu a Private Message   Add Skřeťák v Sudu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bido
Stálý Člen

Karma uživatele Bido - 39% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Koupil sem mikinu a drtičku. Na drtičce mám taky drticka.cz a eště nějaký reklamky na klubíky, taky tam neni grower. Vůbec to ale navadí, svůj účel plní. Mikča je v poho akorát sem objednal světle modrou a já prase abych ji furt pral.

Old Post 14-12-2005 v 10:46 AM
Bido je offline   Profil uživatele Bido   Find more posts by Bido   Foto galerie člena Bido   Click here to Send Bido a Private Message   Add Bido to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 24

Bido >
ucel to sice splini, ale to by splnila i drticka za 100, a tato byla s postovnym za 200

Old Post 14-12-2005 v 12:56 PM
Bido
Stálý Člen

Karma uživatele Bido - 39% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Praxer: Máš pravdu ale tímhle sem aspoň podpořil Grower. Platil sem dopředu, takže poštovný mi bylo odpuštěno.

Old Post 14-12-2005 v 15:53 PM
Bido je offline   Profil uživatele Bido   Find more posts by Bido   Foto galerie člena Bido   Click here to Send Bido a Private Message   Add Bido to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 26

Bido >
jo ta podpora groweru byl jediny duvod, proc jsem nebyl full nasrany

Old Post 14-12-2005 v 20:30 PM
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

nemam sufenyr, triko ee, drticku mam krasnou mahagonovou od konkurence () takze jediny do ceho bych sel je ta mikina. az bude 750 tak do ni jdu, stejne nejakou potrebuju

Ježíšův 1. outdoor (2004)
Ježíšův Boží outdoor (2006)-ukradeno/sklizeno
Choroby, škůdci-by HavanaJoe
George Orwell-1984

Chuck Norris shot the sheriff, but he round-house kicked the deputy.

Old Post 21-02-2006 v 18:43 PM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

jdu do toho cca v breznu az bude na mikinu pocasi, ted ji v knajpe nechci znicit. uvidime kolik lidi je odtud.
jednou sem si ve skole nevim proc napsal na sesit www.grower.ct, kamos co vedle me sedel dva roky, zajecel............ JEE, ty to taky znas??? hehe

!

Po pár letech zpět.

Old Post 21-02-2006 v 18:50 PM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Schinus
Stálý Člen

Karma uživatele Schinus - 86% PěstitelskáKarma uživatele Schinus - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Ja mam uz 3 trika -kupoval sem na etapy a k tomu sem dostal combopack a mam asi 181 takze se neboj ze ti nebude

Oni na nás nezapoměli, oni se na nás VYSRALI!

Košťálek 70W
Košťálek 70W II.

zavlahovy sytem

Old Post 21-02-2006 v 23:32 PM
Schinus je offline   Profil uživatele Schinus   Find more posts by Schinus   Foto galerie člena Schinus   Click here to Send Schinus a Private Message   Add Schinus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tgm.amster
Smoke2Happy

Karma uživatele tgm.amster - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

mam uz prej tejden objedanou mikinu a drticku a zatim nic , dal sem si to na dobirku tak kde je problem? doufam ze na drticce bude grower.cz a ne drticka.cz

Smoke2Happy Tgm's out 05 Tgm's 1st InDoor 3x 18W Osram Fluora(zarivky)Tgm's 2nd indoor 2x 250W Son-T Pro * 3rd In 2x250W/2x400W * 4th Indoor New aero machine * 5th Indoor summergrow * 6th Indoor * 7th indoor space trip * 8th indoor * 10th indoor Hashberry+GWS * 2012 - 27xChronic,3xShiva Skunk * 2013 - White widow, White russian

Old Post 22-02-2006 v 10:37 AM
tgm.amster je offline   Profil uživatele tgm.amster   Find more posts by tgm.amster   Foto galerie člena tgm.amster   Click here to Send tgm.amster a Private Message   Add tgm.amster to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UdL
chat virus

Karma uživatele UdL - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

JJ, kdysi jsem zaplavil okolí drtičkama...

Fotr woe!

Old Post 22-02-2006 v 11:32 AM
UdL je offline   Profil uživatele UdL   Find more posts by UdL   Foto galerie člena UdL   Click here to Send UdL a Private Message   Add UdL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RastaManiac
Stálý Člen

Karma uživatele RastaManiac - 15% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Myslím že to není suvenýr z Growru,ale nevěděl sem kde to hodit,tak sem to mrsknul sem.Nevíte kde bych mohl sehnat takový velký plakát,na němž jsou vyfoceny palice a každá palice je od jiného vzorku.Např.palice Jack Herer,White widow,ak-47 atd.
Nevím kde ho mám schánět,a někdo tady určo bude vědět.čus ...

100% ANTIDISCO!
Legalizuj srdcem,legalizuj hlavou ...

Old Post 05-03-2006 v 10:49 AM
RastaManiac je offline   Profil uživatele RastaManiac   Find more posts by RastaManiac   Foto galerie člena RastaManiac   Click here to Send RastaManiac a Private Message   Add RastaManiac to your buddy list     Navštiv homepage uživatele RastaManiac! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:16 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás