Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Me zaujalo, ze kdyz jsem se jednou prehulil, tak jsem byl uplne strizlivej a bylo mi blbe a tocila se mi hlava. Takze vic THC je pro me kontraproduktivni a nic z toho (krom nausey) nemam.
Na silnejsi stavy jsou zase jine poklady z prirody
Jo no ja sem měl neco podobného před 3mi rokami!Přehul s bílé vdovky!!total maras něco jak popisuje totalní vypadky bylo na blití atd..ale s odstupem času sem zjistil že to byla vlasně sranda a dobrý zažitek ktery už sem nezažil!
jo podle me je to oybcejni prehuleni( predavkovani THC).. me s to stalo jendou kdyz sem hulil asi o ctvrty v zivote a zrovna uplne novej model..(budha).. a ja sem jeste chtel bejt dost tag co uz asi 3 lidi odpadly tags kamosem sme to dojizdeli.. no a pak to po pool hodce rislo.. studenej pot, zatemneni, kdyz sem se hejbal tag s emi chteo zvracet..
no a jeste se neco podbnyho stalo kamosovi takdy hulil asi po druhy.. a davali sme dva speky.. a nejak sem pak na nej koukal jak je mu blbe a jak se mu chtel blejt.. no hodl.. pode me to nenji dobry prehnat.. ale taky byhc rekl.. ze to je jnom jendou v zivote pak uz clovek vi dyuz ma hode dost.... mier
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
mna stav prehulenia celkom bavil,zazil som to len raz v zivote a mal som,tak strasnu hmlu pred ocami,ze som musel zapnut navigacne systemy. inak to preslo celkom rychlo,ta najvacsia intenzita sa stratila asi po 15minutach
Dost pomáhá nehulit jak o závod. Taky toho spálím kvanta, ale nespěchám. Prostě si v klidu trochu dám, pak si dám hezky cigárko, ono to mezitím kolikrát taky pořádě najede no a až potom zase pokračuju, rozhodně je chyba pálit špeky v rychlým sledu. Už to že si člověk má dost času uvědomit si co s ním ten model dělá je krok k tomu jak se nedostat do sraček. Pak je důležitej dobrej tlak, ségra měla jednu dobu názkej tlak a málem to s ní seklo cestou na kopec, i když si dala jen pár prásků. Pak začala pít pravidelně kafe, aspoň 1 malý za den, tlak se zvýšil a od tý doby je v klidu. No a hlavní je taky pravidelně jíst, protože v tom veselým stavu si člověk neuvědomí, že hulit na lačno vyčerpává. Tečka
jak skoro všichni píšou, je to "předávkování", ale to je dobře, že jsi to zažil, jinak by jsi vždycky kouřil pod své hranice možností , a spíše si to chce užívat než z toho šílet..kouřil jsi po tom ? kdy ?
stalo se mi to mockrát.....a zkouřím se hned, jak to přejde, a čekám, zda to příjde zase, jůůůů
kamosovi sa to stava pravidelne, naposledy po druhom puku z bonga odkvecol rovno na ksicht. keby ste poculi ten tupy uder. nanestastie stal na betone. rozjebany ksicht a pol hodina v mrakotach. Na druhy den bol v pohode az na to ze si nic nepameta, akurat sa isiel fotit na vodicak :-))
to tu citam ze vacsinu z vas zavalil studeny pot, bolo im na zvracanie, odpadavali tu no mne sa to stalo raz v zivote na jednej velke party..husty model...kamos bol o 5 minut zlty a utekal na hajzel...ale ja som si to uzival jedna basen a uz sa tesim kedy raz okostujem taky isty model