Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 Cpt. Pierre
Hezká formulace, stručná a výstižná.
Cigára nekouřím, ale všechno se má jednou zkusit a tak jsem to ještě na škole zkusila. Všichni kolem mě hulili a tak jsem si řekla, že to snad bude asi dobrý, ale nebylo! Bylo mi pořád blbě, ale musím uznat, že jednu pozitivní vlastnost to mělo. A to pro ty, kdo trpí zácpou! Jak se říká: Cigareta ranní-podporuje .....
Byl to dost blbej důvod proto, abych dál kouřila a tak jsem toho radši nechala.
Koukám, že nás tady takovejch moc není, ale je to každýho věc a třeba k tomu taky dojdete.
Zdravím
Za každým úspěšným mužem stojí jedna tvrdě pracující žena.
Fajcil som skoro tri roky a poriadne som si navykol. Nastastie, od 02.02. 2002 som prestal fajcit a je to doooooost v pohode. Vy fajciari viete co myslim...hehe....
jak to tak ctu tak mi pripada ze jste vsichni svati a vlasne nikdo z vas nekouri a jen tu travu teda ale ze nikotin je fuj a tak.
picovina. chtel bych videt nekoho na parbe kde vokolo hulej cigara jak o zivot a vy ze nekourite. blbost.
ale stejne je to fuk protoze pri party z toho okolniho vzduchu "vyslukujete" aspon desitku.
ale jinak proti vam nekurakum nic nemam.
i docela zavidim.
zdar
no zní to jako bys fakt záviděl čéče
nevím co se tak vzrušuješ, někdo prostě nekouří .. a nevím o jakých partých mluvíš ...
takže hlavně klid.. mě spíš po přečtení článku napadne, že ty zasr.. cigarety jsou úplně všude... a pak taky kafíčkáři, cigaretáři a kafíčkáři... jo a mobilisti, tři průvodní jevy výkonně pracující civilizace ...
hahaha... pracovat je třeba výkonně, a pak ??
hehehe
Co mas proti kafickarum?Ty jeden zlej kluku Ondrashy...hehehe...samozrejme kdyz stojim ve fronte na novy pas nebo nejake jine vyrizovani,boli me nohy a hlava a ta pani si jde v klidu umyt hrnicek od kafe a potom si jde postavit na novou a jeste vola:"Zdenickooo das si taky kafe?...Joooo!...Cozeee?....rikam ze jooo...ahaaa ja jsem te spatne slysela...a chces do toho trochu mlika...Cozeee?....rikam jestli do toho chces trochu mlika?......atd.
Tohle uz jsem kdysi zazil a byl jsem asi dvacatej ve fronte takze se o me pokousely mrakoty.
Zvlastni je ze s frontami na uradech jsem se setkal jen v CR.Tady nic takoveho neexistuje.Cekam maximalne 5 minut.
.. no dovol ??... já nemám nic proti kafíčkářům .. hahaha ani proti mobilistům, pokud zrovna nemají zasednuté všechny stoly v čajovně a v tom krásném tmavém prostředí nesvítí ty zelené a žluté displejíky zasraných mobilů a nepípají při psaní smsek a kdoví čehovšeho...
vyhodit je odtamtud, ani si ty svoje mršiny vypnou, člověk chce chvíli klidu a ne furt pípíp, tralala... houng houng a takové ty pazvuky co to vydává...
možná to vypadá, že jsem naštvaný, ale NENÍ to pravda, směsu je upřímným smíchem a karma pro tebe piškote..
Mas pravdu s tema mobilama.Ja mam sice dokonce dva ale ja je mit musim.Bez toho bych nemohl delat co delam.Ale ta mobilni manie je v CR trochu prehnana.
Tady se to stalo uz davno samozrejmosti a uz nikdo na diskotece nechodi s novou Nokiou a novym barevnym obalem na ni.Ani nechodi telefonovat tam kde je hodne lidi aby ho vsichni videli.
No ale to casem prejde.Chapu ze z toho maji nekteri jedinci halo kdyz stoji na chodniku a povidaji si s nekym v druhem meste.
Nic naplat je to dobry pomocnicek ale zly pan.Ja osobne jsem rad kdyz uz konecne oba sve debily vypnu a mam klid.Jo a to mam jeste pager.Taky dost otravna zalezitost.
na mobilu je uzasna vec v tom, ze v 90% pripadu kdyz ti nekdo vola, tak vidis kdo to je...a uzasne je to v tom, ze ty ten mobil nemusis zvednout!!! To ocenuju nejvic.
Protoze u me je pravidlem a nevim jak tomu zabranit, vzdycky kdyz se vymaslim, tak mi zacne volat spousta lidi a potrebujou neco vyresit, koncerty zkousky apod...je jasny,ze v tom stavu to nejde, jeste jsem se nenaucil v klidu a srozumitelne mluvit do telefonu...vzdycky mam z toho stihu
Cili, ja mobil vetsinou pouzivam k tomu, ze ho nezvedam...to je divny co?
Já si du zrovna dneska koupit novej telefon..... a doteď sem se na něj tak těšil....Že bych nešel?
To Bryant: samo že nás rak všechny zahubí. Já se k němu chci ale dopracovat přes jointíky, který mi něco dají a ne cigárama.
To Shadowlady:
Sem nesmírně potěšen žes mě pochválila, čehož se tady od něžného pohlaví tak často nedočkám. Máš pod čarou zajímavé a vtipné motto, ale právě tvrdě pracující ženy se často ucylují ke krabce cigár. O to víc tě šlechtí, že nekouříš!
take jsem kurakem
denne zvladnu 0-15 cigaret podle toho, kterej klubik navstivim a ktery lidi potkam.
Abych rek pravdu, kdyby zakazali tabak, tak by me to sice z pocatku asi stvalo ale az by doznel abstak tak bych jim dekoval.
A mimochodem...
pani nekuraci, skunk do jointa davate nerezanej? nebo ho rezete treba listim? Slukny jsou z obliga, ale nedokazu si predstavit (i treba) mikrospicka cistyho skanku. Nebo spis si nedokazu predstavit fakt, ze ho vyhulim...byt ve dvou trech lidech...to je sprosty plejtvani a vysrackovani se. Ve skanku mi tabak nevadi, ale dam prednost qualitnimu tabacku, jako je treba javaanse jongens. Ale kratkymi startz nepohrdnu, to je moje krewni skupina
Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.
To záleží na tom, co si představuješ pod termínem "tvrdě pracující žena".
To může být různé, ale já nejsem blázen a nehodlám se uštvat. A navíc, jak říká jeden můj známý "Práce mě přímo fascinuje, dokážu se na ní dívat celé hodiny!
A než se z práce zbláznit, to je lepší si dát Jointa a ono se pak uvidí.
Za každým úspěšným mužem stojí jedna tvrdě pracující žena.
hulím sensi skunk, to asi je teda skunk a hulím jenom s fajfečky... na dno faje a stačí.. ale kolikrát se mi povede se zesračkat, až je to nepěkné...
tabákem to neředím !
PS: jointy jsem se ještě nenaučil pořádně motat , ale nevadí