Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Mate i vy obcas takove zle halusky ?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
oklahomaa
Nový Člen

Karma uživatele oklahomaa - 0% Pěstitelská

Palec dolů Mate i vy obcas takove zle halusky ? Příspěvek č. 1

Ahoj. Tak ja bych se chtel zeptat , jestli mate i vy nekdy po huleni takove ty schizofrenicke stavy. (nekdy je to hnusny )
Prosim piste a i jak to vnimate. Dekuji

Old Post 11-11-2005 v 14:00 PM
oklahomaa je offline   Profil uživatele oklahomaa   Find more posts by oklahomaa   Foto galerie člena oklahomaa     Add oklahomaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oklahomaa
Nový Člen

Příspěvek č. 2

myslim takove to premysleni ze ci jsem neudelal neco zle nebo tak , nebo nekdy mislym ze mne kamarati pomlouvaji , smejou se namne , piste kdyz mate neco takoveho. (myslim ze je to dost vazna tema )

Old Post 11-11-2005 v 14:14 PM
oklahomaa je offline   Profil uživatele oklahomaa   Find more posts by oklahomaa   Foto galerie člena oklahomaa     Add oklahomaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loeX
Stálý Člen

Karma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

jj občas mám(asi jako každej) nepříjemný pocity, když du zhulenej třeba po ulici nebo do obchodu...prostě si myslím, že to na mě musí každej poznat...no a pak přídu domů a ani moje vlastní matinka to nepozná občas to tu zhulenost může pěkně zkazit...je na to jedna univerzální rada hulit v lese

Old Post 11-11-2005 v 14:15 PM
loeX je offline   Profil uživatele loeX   Find more posts by loeX   Foto galerie člena loeX   Click here to Send loeX a Private Message   Add loeX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
inf3cti
Stálý Člen

Karma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Schizofrenia nie je paranoia, a nie je to ani univerzalny nazov pre neprijemne dusevne stavy. Schizofrenia je dusevna porucha charakterizovana rozdvojenim osobnosti + dalsie veci. Podla priznakov, ktore popisujes, myslim, ze to cim trpis, nie je schizofrenia ani zdaleka.

Tie stavy, ktore popisujes, sa tu uz rozoberali a urcite nie raz. plno toho bude v kurarne. Ak ich mas casto, pravdepodobne trpis nejakym vutornym rozporom, si pod tlakom, atd. Tvoja mysel sa zaobera tym, co ju trapi, aj ked normalne to mozno ani nevnimas a zatlacas tie myslienky do pozadia. Mozes to ignorovat, ale bude ta to stale trapit. alebo to mozes skusit konfrontovat, a pozriet sa pravde do oci a nejako sa s tym vyrovnat.

Trapi ta, ci ta kamarati neohovaraju? A maju ta preco ohovarat? Maju pravdu, ak ta v niecom ohovaraju? Su to naozaj kamarati? Bolo by skvele, keby si si o tom mal s kym pohovorit .. tvoja priatelka, fakt dobry kamos, surodenec, mozno rodicia ...

Dlhodobejsie hulenie osamote neodporucam, clovek potom straca kontakt s ostatnymi. Viem to z vlastnej skusenosti. Hulit v lese, alebo vobec vonku v prirode, bez ludi, je ta najbozskejsia vec na svete (no, mozno este sex... ), a su to najlepsie chvile na premyslanie, alebo uplne nepremyslanie.

He just wanted us to call him Captain Da. He said you can call me Da-Da, whatever that meant.
. .. : ... ::: .. ... .... ..... :: ... ..... .. :
moje prve skunky: Skunk #1, 150W, kokos
C99 600w HPS DWC

Naposledy upravil inf3cti 11-11-2005 v 15:05 PM

Old Post 11-11-2005 v 14:59 PM
inf3cti je offline   Profil uživatele inf3cti   Find more posts by inf3cti   Foto galerie člena inf3cti   Click here to Send inf3cti a Private Message   Add inf3cti to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janxu
Stálý Člen

Karma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

a mas psa?

FIRST INDOOR 150W

Old Post 11-11-2005 v 15:18 PM
Janxu je offline   Profil uživatele Janxu   Find more posts by Janxu   Foto galerie člena Janxu   Click here to Send Janxu a Private Message   Add Janxu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 6

oklahomaa: měl jsem s tím dřív problémy a nebyl jsem myslím sám. já osobně jsem měl a mám pocit, že se ve mně hádají dva principy - možná to bude znít jako kliše, ale já to tak vnímám - rozum a cit. nevím čím se mám řídit, jak si být jistej, že zvolená varianta je správná, když už nemám možnost zpětně vyzkoušet i tu druhou. mám se vydat po trnité cestě a zkoušet a zkoušet, nebo mám stát nad tím a dívat se, jak se to všechno vyvine, aniž bych se přikláněl k nějaké možnosti? tento věčnej problém aplikovanej na konkrétní situace mně dělál po hulení docela problémy. momentálně už jsem to nějak překlenul a jsu schopnej to zpětně popsat a nějak víc to moji mysl netrápí.
zkus s hulením na chvílu přestat, dát si třeba dva měsíce pauzu, zkusit žít v "normálním" světě a hledat odpovědi na tyhle otázky v normálním, nezkouřeným stavu.

Old Post 11-11-2005 v 19:55 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
whatever
Stálý Člen

Karma uživatele whatever - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

jak se rika rozum a chtic nemuzou zustat v opozici natrvalo- sory za OT

Old Post 11-11-2005 v 20:03 PM
whatever je offline   Profil uživatele whatever   Find more posts by whatever   Foto galerie člena whatever   Click here to Send whatever a Private Message   Add whatever to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 8

whatever: jako že by rozum začal kolaborovat se chtíčem? myslím, že budou v opozici vždycky. rozum vyrábí pochybnosti i k tomu, na čem se s chtíčem shodl. nevím nevím

Old Post 11-11-2005 v 20:12 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HeRB
Stálý Člen

Karma uživatele HeRB - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

vy tomu asi hovorite schiza ale normalne to ie paranoia..ze si nemyslas nieco napr ze ta niekto sleduie alebo tak..no ia som minule bol sam na izbe na intraku a tak znudy som troska na balkone zahulil..uplne slabo..no a medzitym vysla na balkon oproti iedna baba a zacala telefonovat..a mna automaticky napadlo ze ma videla a ze vola policiu proste som zacal byt neisty a tak som siel dovnutra..no a o takyx 5 minut som pocul take tlmene policajne sireny neviem ci to bolo naozai alebo sa mi to len zdalo..ale proste to bolo krute ale nastastie ziadny fizli neprisli no a ties sa mi casto stava ze ket ideme s kamosmi nahuleni mestom alebo len tak po ulici tak mam pocit ze sa namna seci pozeraiu a ze si sepkaiu nieco a ze vedia ze som zhuleny..hm..

Old Post 12-11-2005 v 09:01 AM
HeRB je offline   Profil uživatele HeRB   Find more posts by HeRB   Foto galerie člena HeRB   Click here to Send HeRB a Private Message   Add HeRB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oklahomaa
Nový Člen

Příspěvek č. 10

dekuji vam moc za prispevky ktere ste zaslali

p.s. - ale muzete psat i dal :-)))

Old Post 26-11-2005 v 13:50 PM
Setth
Stálý Člen

Karma uživatele Setth - 26% PěstitelskáKarma uživatele Setth - 26% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

No řeknu to narovinu. Nedavno jsem hulil asi tak 6 měsíců v kuse, skoro každej den. Takže se pak nebylo čemu divit, když jsem šel po chodníku a na různejch lidech jsem viděl, jak věděj, že jsem zmaštěnej a jak mnou opovrhujou. Kromě toho jsem i kolikrát slyšel, když někdo prošel kolem mě, jak si ti dva o mě potichu povídaj a jak se mi nenápadně posmívaj nebo mě nějak pomlouvaj. Zkrátka jsem si tak nějak všechno vztahoval na sebe. Nejhorší ale bylo, že jsem fakt nevěděl, jestli je to pravda nebo ne.
Naštěstí, když jsem o tom přemýšlel, tak ve střízlivym stavu se mi tohle neděje. Takže jsem odvodil, že se to skutečně odehrává většinou jen v mojí hlavě.
Píšu "většinou", protože když jsem někde s kámošema v hospodě, zachlastáme a zahulíme, tak je to jak atomovka - já se pak těžko ovládám, takže dělám všemožný píčoviny. A protože žiju v relativně malym městě, tak je možný, že si to někdo nějak špatně vysvětlil a lidi si to můžou povědět.
Ale zpět k tématu - dal jsem si tedy pauzu a dneska hulim už daleko méně jak v minulosti. Nicméně ty lidi jsou stejně furt nějaký divný, když jsem zkouřenej. Jako by to vždycky nějak poznali. Jdu po chodníku, čumim do země, poslouchám discmana a oči mám plný Visinu, takže jsem myslím maskovanej dostatečně. Ale občas stále slýchávám jak jeden říká druhýmu: "Podívej na něj, ten už je zase na hadry." Nebo: "To je ten magor."
Možná to působí úsměvně, ale slýchávat takový věci a ještě si nebejt jistej jejich skutečností je opravdu velmi nepříjemná věc.
Takže z toho plyne, že nejraději hulím na místech, kde nejsou lidi a když jsem třeba ve městě, tak se snažím si takových projevů nevšímat a pokud možno je vůbec neřešit.
Hlavní je nevěřit halucinacím a všechny věci si pak zpětně projít, když je člověk střízlivej. Mnohdy pak zjistí, že se skutečně nechoval nijak jinak než jak se chovaj ostatní lidi a tudíž ho nikdo nemohl "odhalit" a pak si z něj utahovat nebo dělat cokoli jinýho.
No jo, no, paranoia je kurva.

-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!

Naposledy upravil Setth 07-12-2005 v 17:34 PM

Old Post 07-12-2005 v 15:56 PM
Setth je offline   Profil uživatele Setth   Find more posts by Setth   Foto galerie člena Setth   Click here to Send Setth a Private Message   Add Setth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

neni to pěkný. takovýhle psycho stavy někdo zvládá a někkdo ne. vyrovnaný lidi se tomu zasmějou a pohoda. ale bohužel psychicky labilnější/slabší jedinci tomu uvěří a takováhle paranoia je dostane na dno do sraček a opravdu tomu hodně přispívá hulení. můj bratr je už asi po pátý v dobřanech, a dá se říct, že i to hulení mu tam pomohlo(nejenom to samozřejmě).

jinak já stíhy nemam. a sem ráda

my first time

Old Post 07-12-2005 v 17:57 PM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
indicky-konopi
Stálý Člen

Karma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

Ja dostavam chálky maximalne v praci.... To kdyz si das pekne po ranu brcko, navic negde zasitej...to se pak blbe vylejza Mas "strach", abys nepotkal mistra a takovy sracky, zacnes se schovavat nebo tam kam mas jit proste ani nejdes, protoze ses skourenej jak hovado, a pak mas jeste pruser, protoze vsichni na tebe, kdes byl ty vole, hledal te mistr no hruza, pocit šilenej, ale kdyz to s tebe vopadne, taxe nad tim maximalne zasmejes.... jenze to uz musi bejt matroš, abych se začal schovavat....! Ty pocity co pisete vy neprozivam.... Pokud trpite nejakejma takovejma haluzema, schizama, paranoiou, strachem...tak to bude asi prave tema okolnostma, treba, ze se vypalite na nevhodnym miste v nespravny cas, nebo lidma, dobrym modylkem....apod. nebo ne? me nerikej, ze kdyz si zahulite doma a vydete ven nebo do hospy, ze dostanete nejakou schizu...?! Asi tady placam nesmysly, protoze toho moc nechapu

Old Post 07-12-2005 v 19:53 PM
indicky-konopi je offline   Profil uživatele indicky-konopi   Find more posts by indicky-konopi   Foto galerie člena indicky-konopi   Click here to Send indicky-konopi a Private Message   Add indicky-konopi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Setth
Stálý Člen

Karma uživatele Setth - 26% PěstitelskáKarma uživatele Setth - 26% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

Dracik: Z toho busu si taky nic nedělej. Já jezdim busem každej den a nevim čim to je, ale moje místo taky bejvá obsazováno, jako jedno z posledních, alespoň většinou. A to jsem střízlivej a jsou to všechno neznámí lidé. Takže z toho plyne, že to se stavem v hlavě nemá nic společnýho.

Ale zajímalo by mě, čim to je, že máme všichni stejný stíhy. Něco v tej marihuaně, možná přímo v THC, musí ovlivňovat nějaký konkrétní mozkový receptory u nás všech. Receptory, který mají vliv na tyhle paranoidní haluze. Protože jinak mi to nedává smysl. Někdo na to bude citlivej víc, jinej míň. To je asi individuální vzhledem k tomu, že někdo tim netrpí vůbec.
No nebudu tu zabrouzdávat do úvah. Stejně nic nevyřešim, protože to by se chtělo podívat do nějakejch lékařskejch materiálů a já o tom skoro nic nevim. Leda, že by tu byl nějakej doktor. Ale to nepředpokládám

No nic. Jdu spát. Tak se tu mějte.

Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!

Old Post 07-12-2005 v 21:33 PM
Setth je offline   Profil uživatele Setth   Find more posts by Setth   Foto galerie člena Setth   Click here to Send Setth a Private Message   Add Setth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Landrover
Stálý Člen

Karma uživatele Landrover - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

Hej je to dosť nepríjemne ked ludia prilis cumia no marihuana je taka vecicka ze vsetky veci ktorimy sa zaoberas tvoja mysel bere trosku vaznejsie a ak sa jedna o spolocnost ludi a zacnes mysliet na to ze na teba naozaj cumia ten pocit pride stava sa to aj mne a neviem tomu zabranit je to fakt dost na p...

Verim ze uzivanie cannabisu vedie k odpusteniu hriechov...c.e.

Old Post 08-12-2005 v 11:03 AM
Landrover je offline   Profil uživatele Landrover   Find more posts by Landrover   Foto galerie člena Landrover   Click here to Send Landrover a Private Message   Add Landrover to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Landrover! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cheops
Nový Člen

Karma uživatele cheops - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Si piš. A nejhorší je to,když (ale už to nedělám) sem šla ráno ještě za tmy na vlak - napravo pole, nalevo les a pode mnou kanál,kde dřív spávali bezdomovci - možná teda eště spávajú,nevím. To sú dobré schízy. To se pak člověk potí i při -10 !!!!!

Old Post 08-12-2005 v 11:23 AM
cheops je offline   Profil uživatele cheops   Find more posts by cheops   Foto galerie člena cheops   Click here to Send cheops a Private Message   Add cheops to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:00 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás