Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co dělat gdyž se to přežene
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6
Autor
Téma 
Hudy
Stálý Člen

Karma uživatele Hudy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

Ani ne...dyž si zhulenej tak víš že pak to bude fajn ale dyž si nakalenej tak to tak bejt nemusí...

Old Post 06-12-2005 v 05:44 AM
Hudy je offline   Profil uživatele Hudy   Find more posts by Hudy   Foto galerie člena Hudy   Click here to Send Hudy a Private Message   Add Hudy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Elementalista
Stálý Člen

Karma uživatele Elementalista - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

Ja nemuzu rict, ze by me stvalo, kdyz prestanu blejt.

Old Post 07-12-2005 v 03:35 AM
Elementalista je offline   Profil uživatele Elementalista   Find more posts by Elementalista   Foto galerie člena Elementalista   Click here to Send Elementalista a Private Message   Add Elementalista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lutemnik
Stálý Člen

Karma uživatele lutemnik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

Gdyž jsem fakt v prdeli a nemužu se ani pohnout tak mi nezbejvá než čekat a uklidňovat se,že to URČITĚ musí někdy přejít(síla uklidňování u mě přímo závisí na velikosti schizofreního prostředí)(někdy je to humus...a někdy se podaří pekně se naladit).Dobrý je to rozchodit,někde v klídku,mezi tím skočit šipku do Visinu a studený drink.Sice nebleju,ale hodně se mi daří omdlívat.Husté stavy na pokračování...

Old Post 08-12-2005 v 03:51 AM
lutemnik je offline   Profil uživatele lutemnik   Find more posts by lutemnik   Foto galerie člena lutemnik   Click here to Send lutemnik a Private Message   Add lutemnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

s tim blitím si dovolim nesouhlasit. když je blbě po chlastu, tak je dobře se vyblejt. de to ven a je dobře. ale když se stane, že je blbě po jointíku, tak to blití moc nepomůže. co chcete vyblejt-thc vám koluje v krvi, takže blitím to ze sebe nedostanete(kdežto u chlastu jo-ze žaludku).

moguldogul: přesně tak. říkat si, že je to vlastně hustý, že to je mooc good stávek ta zkouřenost. řikam si, že tohle sem chtěla-bejt zkouřená. a zabírá to

Elementarista: když už sedíš, tak je pozdě. ale každej člověk, kterej má už pár špeků za sebou (čili hulí nějakou dobu) pozná, že se blíží pohroma a tudíž je ještě čas na to s psychickou pomocí . když si někde zelenej tak je to jenom na tobě co ti udělá líp. já se většinou vzkřísim na čerstvym vzduchu + špík.

my first time

Old Post 08-12-2005 v 07:45 AM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Elementalista
Stálý Člen

Karma uživatele Elementalista - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

Myslis, ze alkohol ti v krvi nekoluje? Ze si jakoze nejak vegetuje v zaludku? Nebo sem jenom blbe pochopil, cos chtela rict.
Jinak s tou posledni casti - ja mluvim o takovym tom stavu, kdy je ti kazdej pohyb vlastne dost na pritez a mas pocit, ze kdyz se zvednes, tak okamzite hodis savli... To bych si asi fakt nedal, pak vyskocit a rychle ven na dalsiho speka

Old Post 09-12-2005 v 01:13 AM
Elementalista je offline   Profil uživatele Elementalista   Find more posts by Elementalista   Foto galerie člena Elementalista   Click here to Send Elementalista a Private Message   Add Elementalista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

Elementalista: no nevegetí jen v žaludku, ale když to hodíš ven, tak to prostě v tom žaludku neni, tudíž toho do tý krve nemůže jít víc, a už to může bejt jen lepší. moc tomu nerozumim. jenom mi to tak připadá. a když už se nemůžu hejbat, tak radši jen ležim na trávě. to máš pravdu-další špek=smrt.

my first time

Old Post 09-12-2005 v 13:57 PM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dannn
Stálý Člen

Karma uživatele Dannn - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 87

Ja mam napr taky zazitok, ze som citil pocity v bruchu, no nevedel som ich identifikovat, hovorim si, ze je to bud hlad, alebo je mi spatne...sustredil som sa a zistil som, ze to je hlad, no ked som ,,pozabudol" na to, ze som teda hladny, vsugeroval som si, ze je mi zle...atd, dal som si cokynu, no nemam pocit, ze by prave ta nejak pomahala.

to hanuman: to tymi 3 bodmi vazne funguje?

Old Post 09-12-2005 v 21:37 PM
Dannn je offline   Profil uživatele Dannn   Find more posts by Dannn   Foto galerie člena Dannn   Click here to Send Dannn a Private Message   Add Dannn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 88

moswa: no neviem, aj ked je pravda ze nevysablis THC, ale ten stav sa urcite zlepsi (aspon v mojom pripade, ale stretol som sa s tym aj u inych) proste človek vytykuje ten zly stav.

Old Post 11-12-2005 v 10:51 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:12 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás