Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Co vy na to?........................
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Olek
Stálý Člen

Karma uživatele Olek - 33% Pěstitelská

Dotaz Co vy na to?........................ Příspěvek č. 1

No hele ja mam skrin 100x50x50 (v/s/d) vesly by se tam 4 kytky v hranatem kvetinaci o prumeru 15cm. dalo by tam neco takovyho vypestovat??
Nebo mi reknete vas nazor kolik by ste tam daly kytek atd.

Old Post 06-12-2005 v 20:15 PM
Olek je offline   Profil uživatele Olek   Find more posts by Olek   Foto galerie člena Olek   Click here to Send Olek a Private Message   Add Olek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
metalsodik
Macro Photography

Karma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Kolik máš Watt lampu , jinak to záleží na odrůdě a metodě pěstování.

Old Post 06-12-2005 v 20:17 PM
metalsodik je offline   Profil uživatele metalsodik   Find more posts by metalsodik   Foto galerie člena metalsodik   Click here to Send metalsodik a Private Message   Add metalsodik to your buddy list     Navštiv homepage uživatele metalsodik! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Olek
Stálý Člen

Příspěvek č. 3

250w sodik. Jakou bys mi metodu doporucil aby byl co nejveci vynos v g?

Old Post 06-12-2005 v 20:22 PM
Olek je offline   Profil uživatele Olek   Find more posts by Olek   Foto galerie člena Olek   Click here to Send Olek a Private Message   Add Olek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
metalsodik
Macro Photography

Karma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Já mám 250 sodik son T pia plus ten má trocu větší svítivost než sont bez plus , nevím co máš ?? Jinak já mám 60*60 a pozoruji že na dnešní lampy je to malý prostot , stačilo by to na 150watt. když už máš 250 watt tak raději uvažuj ja ji rozšířit , nebo udělat novou . Já bych chtěl 60*80 , někteří mají i 100*60 , no to už nevím. Pro začátek bych tam dal tak buď 4 kytky , zaštipnout nebo 9 nezaštipnutých odrůd jako K2 nebo podobné co se moc nevětví a tvoří jednu hlavní palici. Hlavně květináce s dobrou hlínou a radeji nějak upravené do výšky ,protože je lepsí když je více hlíny.

Old Post 06-12-2005 v 20:31 PM
metalsodik je offline   Profil uživatele metalsodik   Find more posts by metalsodik   Foto galerie člena metalsodik   Click here to Send metalsodik a Private Message   Add metalsodik to your buddy list     Navštiv homepage uživatele metalsodik! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Olek
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

Lampa je je s plusem.
A diky moc za radu. Moc rad ji vyuziju..

Old Post 06-12-2005 v 20:38 PM
Olek
Stálý Člen

Příspěvek č. 6

Mozna se spojim takhle dve skrine 100x50x50 (v/s/d) .. A co myslis Jak to mam radsi dat (votocit) at mam 2 metry sirku nebo spis 2 metry visku? myslim ze 2 metry visky je zbytecny 1 metr staci ne? a 2 metry sirku

Old Post 06-12-2005 v 20:43 PM
metalsodik
Macro Photography

Příspěvek č. 7

Já mám 1,7 m na výšku a to je ideál ,stačila by i 1,3m ale míň už je málo . Jsou i větší problémy s teplotou atd. 2 metry na šířku je moc , musíš to nejak rozřezat , maximálně ji udělej těch 50*100 , to je tak maximum na 250 watt . Se šířkou 50 cm budeš mít pro blém s umístěním COOLTUBE , jestli víš co to je . Je lepší ji dát kolmo k delší straně a né ji dávat podél delší strany ,světlo od stinítka se líp šíří. doporučuji ti si tu vše přečíst , je tu strašně moc článku v indor galerce .

Tady si to přečti máš tam spoustu odkazů.
https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1754

Old Post 06-12-2005 v 20:51 PM
Krypto
Stálý Člen

Karma uživatele Krypto - 73% PěstitelskáKarma uživatele Krypto - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Hele já mam skřín 190x90x60 a mam tam asi 11 kytek na 250W OSRAM NAV - T a de to. Teplotu vůbec neřešim, jenom pár pc větráku a je to.

Old Post 14-12-2005 v 20:09 PM
Krypto je offline   Profil uživatele Krypto   Find more posts by Krypto   Foto galerie člena Krypto   Click here to Send Krypto a Private Message   Add Krypto to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:14 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás