Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Hulíte doma?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
LSD25
Stálý Člen

Karma uživatele LSD25 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Največší luxus je zfajčit sa doma, prídem z roboty najem sa uvarím čajík ,zapnem muziku ubalím jointa a čakám čo príde..

Old Post 06-12-2005 v 07:03 AM
LSD25 je offline   Profil uživatele LSD25   Find more posts by LSD25   Foto galerie člena LSD25   Click here to Send LSD25 a Private Message   Add LSD25 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FlickerBird
Stálý Člen

Karma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

LSD: přesně tak... přijít z práce/školy, fláknout s báglem a už běžím motat/nabíjet... k tomu čajík, vonnou tyčku a kopec žrádla

# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever

Old Post 06-12-2005 v 09:53 AM
FlickerBird je offline   Profil uživatele FlickerBird   Find more posts by FlickerBird   Foto galerie člena FlickerBird   Click here to Send FlickerBird a Private Message   Add FlickerBird to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Neson
Stálý Člen

Karma uživatele Neson - 89% PěstitelskáKarma uživatele Neson - 89% PěstitelskáKarma uživatele Neson - 89% PěstitelskáKarma uživatele Neson - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Doma je to docela nebezpečný a to proto, že je po ruce lednice!!!! Já si každej večer řikám:"Hlavně se dneska nesmim přežrat jako včera, to bylo fakt nechutný!", pak si zahulim a :"ale něco malýho by třeba neuškodilo ...." a už se vezu. Jednu výhodu to ale má, člověk pak nemusí snídat, protože je plnej ještě od večera

tgéíáščýřéáízrweorýíášč

Old Post 06-12-2005 v 11:06 AM
Neson je offline   Profil uživatele Neson   Find more posts by Neson   Foto galerie člena Neson   Click here to Send Neson a Private Message   Add Neson to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Neson
Stálý Člen

Karma uživatele Neson - 89% PěstitelskáKarma uživatele Neson - 89% PěstitelskáKarma uživatele Neson - 89% PěstitelskáKarma uživatele Neson - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

VoidMAN - no, já začínám večeřet jako "normálové", jenže se mi to protáhne do pozdních nočních hodin, to je vždycky předkrm, 1. chod, 2. chod, desert, další chod, další desert .... a tak to jde tak dlouho, dokud nejsem tak zhulenej, že už nejsem schopnej dojít do tý ledničky, nebo dokud nedojdou zásoby jídla , někdy se až sám před sebou ráno stydim (ale dlouho mi to nevydrží )

tgéíáščýřéáízrweorýíášč

Old Post 06-12-2005 v 12:30 PM
Neson je offline   Profil uživatele Neson   Find more posts by Neson   Foto galerie člena Neson   Click here to Send Neson a Private Message   Add Neson to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Neson
Stálý Člen

Příspěvek č. 37

Jinak výborná věc doma je, když si člověk ve vyhulenym stavu vezme do pazoury nějakej hudební nástroj a snaží se z něj vyloudit nějaký ten libozvučný tón, což je zvláště pro nás, hudební dementy, docela zajámavá činnost.

tgéíáščýřéáízrweorýíášč

Old Post 06-12-2005 v 12:34 PM
liborq
Stálý Člen

Karma uživatele liborq - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

tak to ja čumim na bednu

ja doma radsi nehulim dosla by babicka a co potom.

Old Post 06-12-2005 v 18:04 PM
liborq je offline   Profil uživatele liborq   Find more posts by liborq   Foto galerie člena liborq   Click here to Send liborq a Private Message   Add liborq to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dannn
Stálý Člen

Karma uživatele Dannn - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

Ja vacsinou kukam telku, pricom ma napadaju nejake rymy, tak sedim s papirom a perom...vzdy si kuknem film UNDERWORLD...honim a podobne haluze

Old Post 06-12-2005 v 20:08 PM
Dannn je offline   Profil uživatele Dannn   Find more posts by Dannn   Foto galerie člena Dannn   Click here to Send Dannn a Private Message   Add Dannn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cheops
Nový Člen

Karma uživatele cheops - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

Jo,UDe,souhlasím. Taky mě baví hulit doma. Když su sama, poslouchám music,neco si čtu nebo se učím. Málokdy se dívám na telku, to tam musí byt fakt neco dobrého.Škoda stavu. Ráda se zamýšlím nad podstatou světa a života atd. Ale celkem se mi dobře nahulené učí. Někdy mám stav na vzorce,jindy třeba na filozofii... Su divná? Učí se taky někomu dobře po hulení?

Old Post 07-12-2005 v 07:21 AM
cheops je offline   Profil uživatele cheops   Find more posts by cheops   Foto galerie člena cheops   Click here to Send cheops a Private Message   Add cheops to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

já mam problém.sem doma a chci si zahulit. jenže jako už dvoudenní nekuřák!!! nemam do špeka cíčko. achich ouvej. ale jinak je to gut hulit doma. je to taková pohodička...

my first time

Old Post 07-12-2005 v 07:38 AM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LSD25
Stálý Člen

Karma uživatele LSD25 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

už som myslel že len svina dokáže tak vela zjest jak ja ked sa zfajčím
, ale doma ked som zfajčení tak bud sa s tractorom hrám alebo čítam - momentálne Kafku a je to sranda celkom,alebo len počúvam a niekedy sa hrám s deckami to je tiež haluz sa s malými deckami hrat

Old Post 07-12-2005 v 07:52 AM
LSD25 je offline   Profil uživatele LSD25   Find more posts by LSD25   Foto galerie člena LSD25   Click here to Send LSD25 a Private Message   Add LSD25 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cheops
Nový Člen

Příspěvek č. 43

Ráda bych ti pomohla,ale ... To já mám co a mám aj s kým.Za hodinu už budu v jiné dimenzi.Páč su ve škole a můj spolužák je strašná prasnica.Hulí eště 3x víc než já, a to je co říct. Takže budem balit špeka. To sem ti asi moc nepomohla,že ne? Proč ses rozhodl,že budeš nekuřák?

Old Post 07-12-2005 v 08:07 AM
cheops je offline   Profil uživatele cheops   Find more posts by cheops   Foto galerie člena cheops   Click here to Send cheops a Private Message   Add cheops to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

cheops:to já taky mam s kym, ale hodilA sem se marod. dala bych si klído i osobáka, ale nemam to cígo. asi ho pudu sehnat. a proč nechcu kouřit?? protože mi to nic nedává. jenom bere. u cíg neni tak problematická fyzická závislost, ale ta psychická, ta se jen tak nepřekoná.
frrr. už mam chtuě

my first time

Old Post 07-12-2005 v 08:12 AM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cheops
Nový Člen

Příspěvek č. 45

Halo,je moswa na příjmu??? Proč ses rozhodl nehulit? V posledních pár letech jsem nedokázala vydržet bez hula dýl než 1,max. 2 dny. Chtělo by to nějakú motivaci,proč to omezit,víš jak. Páč negativní dopady pozoruju ENOM cose týče paměti - krátkodobé i dlouhodobé.

Old Post 07-12-2005 v 08:25 AM
cheops
Nový Člen

Příspěvek č. 46

Tak to sorry,to sem blbě pochopila. Myslela se,že mluvíš o hulení. Bez cíga vydržet,tak to už sem nezažila fakt dlouho.Ale s rostoucí cenou uvažuju nad tím,že s tím už ale fakt seknu.Stejně mně chutná tak 1 cígo z 5.Jenomže kdyby to bylo tak jednoduché,že? Tak to držím palce, to dáš!!! Doufám,že aj já - někdy v nejbližší budoucnosti.

Old Post 07-12-2005 v 08:29 AM
Host
Host

Příspěvek č. 47

Toz doma hulim furt a rad ale tata s mamou nemaj radi kdyz hulim v pokoji tak chodim na balkon pres den, ale vecer to je jina v pokoji se co chvili pali konopa a ja vypaleny parim na pocitaci. To delam rad. Venku uz skoro nehulim kdyz tak o tom premyslim. Vzdycky dojdu ke znamymu a on ze jdem zahulit k nemu, kdyz on prijde tak ja zapalim vonnou tycinku a hulime u me. a tak vselijak. Sposta lidi ma vlastni byty a domy kde se huli. A v tomhle pocasi je to jenom dobre.

Old Post 07-12-2005 v 12:11 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dannn
Stálý Člen

Karma uživatele Dannn - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

Tiez si myslim Disaster:-). Najlepsie je to doma, tiez nechodim von, az potom...

Old Post 07-12-2005 v 19:21 PM
Dannn je offline   Profil uživatele Dannn   Find more posts by Dannn   Foto galerie člena Dannn   Click here to Send Dannn a Private Message   Add Dannn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:47 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás