Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Včera v 21 (na ČT2), hřebec Březina a Bém, mluvilo se jak si vláda nechala vypracovat nějakou studii o tom, co udělalo přitvrzení našich protidrogových zákonů.
Vyplynulo z toho, že zákony vůbec nepomohli (což už asi všichni víme ), ale hlavně Březina říkal něco v tom symslu, že se připravuje rozdělení drog do tří skupin podle jejich společenské nebezpečnosti.
To zní celkem OK, ví někdo víc???
Jo, vyplynulo to primo z te studije, Poslanec Pejril uz to planoval delsi dobu. Myslim, ze se neceho podobneho tak do dvou let ( mozna drive ) dockame. Bude dost zalezet na nove vlade, jakou da prioritu zmene tohoto zakona.
Ocekavam zarazeni drog asi takto ::
Pokud by to členění bylo podle společenské nebezpečnosti, přimlouval bych se o zařazení alkoholu alespoň na úroveň pervitinu, ale to jsem asi naivní, já vím.
Všeobecně (mezi starší generací) je LSD braný jako nejtvrdší droga. Mno, z hlediska účinků by se s tím tvrzením dalo i souhlasit, ale zdravotní dopad je nejspíš nulový, jestli se teda nebavíme o psychyckejch poruchách, který to prej může vyvolat, ikdyž si myslim, že se to stává hlavně při zanedbání pravidel setu a settingu... he?
Možná by ani nebylo marné, nabídnout jim za Grower konzultaci. Hřebec Březina byl u vzniku zákona o elektronickém podpisu a Bém býval na téma drogy docela soudný odjakživa. Je nás hromada, jsme taky voliči a "o nás bez nás" by se jim slušně otloukalo o hlavu. Možná je to první šance jim ukázat, že jsme poměrně snadno organizovatelná síla a pokusit se dostat trávu k alkoholu a tabáku. Nechceme přece tak moc a stát na tom rozhodně něco ušetří a něco vydělá.
ikdyž sem celkem velkej optimista, v tomto směru optimistou nejsem. viděl sem už hodně návrhů na novely zákona, který měly hlavu a patu a navrhli je solidní a chytří lidi, kterejm nejde jenom o prachy... těch je ale bohužel v parlamentu absolutní menšina... a dokud budou ještě naživu komunisti, tak nedopustí žádnou legalizaci ani dekriminalizaci jakejchkoliv "drog". Je to totiž banda zasranejch ochlastů, kteří uznávaj jenom alkohol a o ničem jiným neví, takže to odsuzují
hoši (a dívky) mám jeden návrh:
co kdybysme všichni někde sehnali ostřelovačky a vrhli se na ten náš slavnej parlament??? to je asi to jediný co si zasloužej...
taky mě to už napadlo ... myslím, že nejsem nějak moc agresivní člověk, ale něco na tomhle je .. je to banda, co si budem povídat
2 oton,
myslím, že ne.. srovnáváš pivo a trvdý s ganjou a herákem, ale to bude tím, že ti pivečko chutná, že ?
Mi chutná taky... v obojím je alkohol, ikdyž v jiném množství - je to tímpádem úplně totéž.. pivo navíc chutná samo o sobě, ale má na tom podíl i alkohol (můžeš zkusit pít nealko a nebude to ono)... je to jako silná a slabá travka...
PS: myslím že z toho všeho vyplývá, že jsme v prdeli a ještě dlouho budem