Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja nehulim skoro jinak nez speky,semtam sklenenku od fakt dobryho znamyho. Podle me to z tech skel a fajek tak divne chutna. Obcas si sice doma dam nejakou dymku. Mam takove velike sklenene. Ale spek je spek.
Mas pravdu ze spek je spek ale co budes delat kdyz treba nejsou papirky a ty sou hodne dulezity ja nejsem nejakej zastance fajfek ale nekdy je proste nouze a neda se nic delat
To se mi stava malokdy ale mas pravdu, je to opravdu nemile. Ja mam doma celou krabici stovkacu. A proto se mi to stava malokdy. (skoro vubec,spis vubec) . Vsude si beru bud dvoje papirky nebo uplne plne. Budte zdravi
master: dovolil bych si oponovat... mě teda víc spalujou fajfky a sklíčka a z čisté šlukovky se ochutnává líp než ze špeka
ale joint je prostě rituál a taky má něco do sebe akorát ta spotřeba v obdobích nedostatku je špatná
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
Konečně někdo s kým můžu souhlasit!! Master docela nevim cos to tam kecal za hloupoviny s tím, z čeho se líp vychutná chuť ganji.. A řekl bych že se pravá chuť ganji vychutná z perfektně vyčištěnýho skla, protože ten papír dodá ganji jinou chuť a tím pádem je nevhodný pro koštování vzorků..
No to bude tak všéco, takže: Verdikt zní......... http://www.excellent-pipes.cz/detai...herlock-holmes/
Tuze pekne dymecky tam maji. jen co je pravda. U takoveho kanonu bych si mozna dal i rict
to lojza Nekrad protoze ten kdo krade tak i lze a ten kdo lze dokaze i zabit
to disaster: o kradení mi ani nemluv!! Včera sem přišel o mobil kvůli svojí debilitě!!! Lidi, pamatujte: ,,Nikdy nevěř nikomu'' !! Je to fakt jediný, čeho se můžete v životě držet.. Tak si pudu asi na nějakou tu brigádku, abych si našetřil na Sherloka a na mobil..!!!!!