Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dej tam u těch květů metr ať můžem porovnat velikost květu , tak to moc neříká , může to tak vypadat na 10cm anebo 1cm . Kolik máš hlíny v květináčich ?
To je na zářivky strašně moc , já mněl na sodík 4*4 na ty oceanicy tak podle palic které se mi udělali , tak 2,5*2,5cm. a hustější proplést , ale chce to vybrat vhodný model a to bude hodně pokusů pokud u toho chceš zůstat a taky se bude muset dát více kytek a nechávat jen 3-5 palic s kytky. To je jen můj názor s krátkých pokusů !!!!!!!!!!
Tak jsem to měřil a ty oka jsou 3x3cm. No je to prvni pokus. Je ale uz videt ze pod tema zarivkama se neco vypestovat dá. Už jenom zaleží kdo a jak daleko s tím dokáže zajít... Jinak brzy zase fotečky...