Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Na ten článek na reflexu jsem taky reagoval.
Dál to rozebírat snad ani nemá smysl.
JXD jsem bral za jeho názory a přístup, ale poslední dobou začínám mít pocit, že na něm to fetování ( jak jinak to nazvat) zanechalo znatelné stopy. Jak smutné...
It's time for some tea! Make tea not war!
Tak pravil pan Časnačaj.
nedavno v reflexu napsal moc dobrej clanek o ilegalnim obchodu s plazy v CR pres internet...dokonce tam konfrontoval osobne inspekci zivot.prst. cr....fukt prdel....sice z nich typicky udelal uplne idioty a nemuzes si byt jist kde pravda presne je, ale vzhledem k tomu, ze do toho celkem vidim, tak dokazu posoudit relativni objektivnost a dulezitost tematu
jenze to je asi tak vsechno pozitivni, je fukt, ze byl mel prestat zrat Prozac a Valium, bohuzel toho jako pseudo psycholog s titulem ma plne zasufky
jinak si myslim, ze uz to s nim asi lepsi nebude...videl bych to na pozvolny rozklad osobnosti a nebo nas ma jenom na haku a ma z nas prdel hehehe...ale to nevim nevim
JXD je zhulka jako svine, mel jsem to poteseni ho videt v jakemsi poradu o Landovi (haha) a takhle bych ve 40ti dopadnout nechtel..uz to jak mluvi, chlapec je slusne v prdeli. A ty jeho clanky v reflexu na me pusobi asi tak jako kdyby je napsal hodne zhulenej clovek kterej potrebuje neco odevzdat do uzaverky aby se nereklo, divim se ze jeste nedostal padaka (asi diky sve "dlouhovekosti" v reflexu a publicite). tak a du pokrytecky na dzonta
Jo to sem taky viděl a museli sme se s kámošem smát jak svině... Mě přišel dost komickej, ale pořád ví o čem mluví... Chvílema mi připadal, jako kdyby byl na houbách. Ale nic proti němu nemám a rád si počtu jeho reportáže v Reflexu....
koukám samé negativum na jxdéčko!A to co pro nás udělal?zas tak malo toho lidičky nebylo co,docela se i snažil chlapec.a to co píše ted NO?třeba se stoho dostane? alespon já mu to přeji
Mě by jen zajímalo v čem je Windows blbuvzdornej, když jdou smazat systémové soubory toho systému, který je na kompu nainstalovaný a z kterého ten průmaz děláte ) To když se udělá u Linuxu, tak se založí nový default profil a vše je tam zpět... v Linuxu nejsou syst. soubory(ty které jsou důležité pro chod kompu) ani vidět.
Původní příspěvek od Tarrnaa Mě by jen zajímalo v čem je Windows blbuvzdornej, když jdou smazat systémové soubory toho systému, který je na kompu nainstalovaný a z kterého ten průmaz děláte )
v Linuxe to ide tiez, len treba mat tie spravne prava ....
citace:
To když se udělá u Linuxu, tak se založí nový default profil a vše je tam zpět...
cozee?
citace:
v Linuxu nejsou syst. soubory(ty které jsou důležité pro chod kompu) ani vidět.
praxer : No tak nějak. Měli jsme v internet cafe naistalovaný pokusně linux a ať to kdokoliv zprasil jak chtěl... stačilo se přihlásit jako root, to rozdrbané smáznout a udělat novej účet s omezenými právy. Windows může opravdu sprasit každý při rutinní činnosti(a co teprv když se hrabe tam kde nemá )
PS: Byl to nějaký šílený linux co byl na 9 CD(na plně funkční instalaci ale stačilo jedno CD... na těch ostatních byly nějaké data navíc jako bonus)
inf3cti : Omlouvám se dost zmateně jsem to v rychlosti napsal praxer to už myslím dostatečně vysvětlil.
zdar borci, ved ja nevravim, ze som to nepochopil. tusil som, ako je to myslene, ale reagoval som na to, ako je to napisane - nemam rad zbytocnu mystifikaciu. To distro na 9 CD bol pravdepodobne Mandrake, ale to len tak tipujem.
Nechcel som tu rozputavat nejaku Linuxovu OT debatu. Piss.
osobne jsem byl drive fanouskem JXD jeho knihy jako marihuana nebo zkourena zeme jsem jako 16.lety teenager hltal...jenze...kdyz si ctu dnes jeho clanky v reflexu msim osobne prohlasit ze dost upadaji nemaji hlavu ani patu...jirka vypada na pekneho schizofrenika chvilku veverka chvilku zelva...co se tyce tohodle clanku prijde mi to cele jako urazena jesitnost nekoho kdo to nepochopil ja teda pouzivam XP bo na linux zatim nemam zkusenosti..ale respektuju praci nekoho jineho (o te jiriho se to rict neda)
myslim ze ma vazne problemy s egem (grower,linux..a spousta dalsiho)....a kdyz uz jsme u tech legend co pro nas udelal jako pro hulice....da se o tom mluviti sopise v minulem cisle protoze ted jeho zjef spis budi domnenku ze marihuana asi zas tak nebezpecna nebude...
jinak totalni support snark a dr smokalot absolutne souhlasim bez vyhrad...jiri uz ma po sezonne a ROZHODNE TO NENI GURU!!
peace4all