Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No Lakladno, fakt to nešlape, chápu že je to časově náročný ho udržovat v klidu......doufám že to zase bude fungovat kámo, protože to ftépéčko je super
Claune : Hodil jsem tam vsechny pisnicky od Systemu, ktere mam. Kdyby jsi moc chtel, muzu sehnat jeste nejake dalsi. Ted tam nahravam jeste videoklipy od Systemu.
Jahudka : Z Aliena mam stahnuto 400/700MB, takze to bude jeste par dnu trvat.
Zdar chtěl bych se zeptat jestli je někde na netu stránka z filma o marihuaně a kde na stránce legalizace.hu my nejde nic spustit poslíjte klidn i do Pm zdar Vyhulda
waterpiper: dík seš hodnej , celkem dobrá kapela, ale abych řekl pravdu, já z tvrdší hudby mám nejraději Mansona. Poslouchám to vlastně jen v přehrávači na lyžích To pak letíš jak magor a pokud si k tomu něco smotneš nebo dáš nějaký pivéééčko, no co ti budu povídat Let, jump, skok, děti uááá, snowborďák kua, fronta jééé, no a zase sedíš na lanovce a takhle celý odpoledne dokola
Claune: Neni zac
Jahudka: Uz uploaduju Aliena, ale jede to hrozne pomalu a zbyva jeste 350MB.
Ruahine: Kafe a Ciga uz mam stahnute a hodim to tam hned po Alienovi.
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY