Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od woodoo2005 to n0si: dikec
už jsem taky koupil 1x13W/827 - Colourlux Plus/warmwhite comfort, 1x12W - STANDARD/coolwhite a asi si seženu to světlo kterýn se dává do zásuvky 1W)modré spektrum
Tá coolwhite by ma zaujímalo,aké to tam má označenie v kelvinoch.Napr. tých 827 znamená 2700K,coolwhite mávajú označenie 840,možno aj 865.Toto číslo by ma zaujímalo,lebo som nikde nevidel klasické úsporky s 6500K(ktoré by som samozrejme chcel)
edit:na kvet by Ti mali stačiť warmwhite,tam by som nejako moc to modré spektrum neriešil.Aj tie warmwhite nejaké už majú.A na Tvoje rozmery by som tam na kvet dal aspoň 4x25W warmwhite(teda ak neplánuješ sodík).
woodoo2005:no,možno sa dá,ale 37W mám v malinkej matkárni a na kvet by som to ani neskúšal.Ale pokiaľ ide o to,že nemôžeš minúť viac elektriky,tak to skús.Ale myslím,že je to strata času,ak by si si mohol dovoliť viac.
A díky za info,tie 4200W mám,skôr by sa mi hodila 6500K,no,čo už.
Původní příspěvek od woodoo2005 to n0si:takže mám koukat jakou to má watáž?? kolik je dostačující. ta 1W??
to all: otázečka jakej je rozdíl mezi hnojivem na květ a na růst. je to v tom, jaké má živiny??
Rozdiel je ten,že vo fáze rastu potrebuješ hlavne N(dusík) a vo fáze kvetu P(fosfor) a potom ešte potrbuješ K(draslík) a ten je dôležitý na celkové zdravie rastliniek.A potom sú tam ešte ďalšie látky,stopové prvky,ale toto je len také základné rozdelenie na predstavu prečo potrebuješ aspoň dve hnojivá.
No ja nevim chlapi,ale s tou technikou bych do toho asi nesel, je to zbytecne, ne? To mi reknete, ze neni lepsi treba od kamosu co huli vytahnout treba jen 2, 3 seeds a kdyz uz se to povede hned napoprve, tak z toho hned neco mit. A technicke myslim, ze by ti prerostlo skrin
hm... to je nemile... ale aspon ted o tom wedi... tim padem bych byl rad a wdecnej ze mas respektujici rodice, a pokud to tam budes mit nejakej casek a wasi neuwidi nejake problemy, tag by ti snad casem mohli powolit neco propracowanejsiho a wynosnejsiho... jeste technicka, kdyz nejses doma tag se tam neswiti bo co ?
No,myslím že sa to dá,ak nerobíš na smeny.Väčšinou človek neodchádza do práce popr. školy na dlhšie ako 12 hod,tak by sa to celkom malo dať.
Ale periódu je dobré dodržať pravidelnú,napr svietiť od 19.00-07.00,ale pravidelne.Max. 2,3x za úrodu prehodiť periódu a nechať napr.24 hod. tmy by vadiť nemalo.