Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to sick: da se sehnat jakasi srajda, ktera je z jakysi tesnici gumy, a funhuje to jako izolepa... melo by se to dat sehnat w shopiku s wetrakama... oni tim utesnujou digestore,roury a tag....
Tech 8 cm by mohlo stacit, jinak takhle: warmwhite je na rust do sirky - vetveni a coolwhite je na rust do vysky, takze to pujde,ale vysledky asi nebudou valny...
Původní příspěvek od woodoo2005 to all: chtěl jsem se zeptat, kdybych si sehnal světlo s modrym spektrem a ktomu 2*warmwhite mohlo by mi to jí i bez sodíku??
to sick: ještě jsem zjistil, že za skříní mohu mít místo(aby na to rodiče nepřišli) asi 8 cm, pak už to je moc vidět.
Mohlo,ale so sodíkom by to šlo lepšie(predpokladám,že Ti nejde len o rast,ale chceš aj palice)
A na kvet stačia aj warmwhite samotné,ak chceš vidieť ako to pod tým kvitne,môžeš pozrieť do môjho threadu v záložke(indoor CFL),alebo iných,čo išli pod úsporkami,je tu o tom pár threadov.
btw,8 cm by malo stačiť
S tým,že pod coolwhite sa to ťahá do výšky súhlasím,mám to odskúšané(4000K).Aspoň čo sa týka úsporiek,na rast asi najvhodnejšia celospektrálna(6500K) a na kvet warmwhite(2700K).Ale sodík je aj tak lepší(na kvet určite).
woodoo2005,jedna dióda zo zapaľovača Ti bude asi na prd.
Na pokrytie plochy asi 30x30 cm sa keď už používa 60-80ks vysokosvietivých modrých diód(teda aspoň čo predávajú LED lampy na pestovanie).Takže nad tou jednou ani nerozmýšľaj.Radšej nejaké širokospektrálne svietidlo,úsporku,trubicu,proste niečo so 6500-10000K na doplnenie modrého spektra.
Původní příspěvek od woodoo2005 to expiry_date1: já nechi pěstovat jenom pod LEDkama, chci jenom ptochu pro jistotu přisvětlovat
to all:je lepší dát hnedkon semínko(vyklíčené) do velkého květináče nebo radši zatim do malého.
Ja to chápem.Len som napísal,že tá jedna tam bude úplne zbytočná a čím by si ju napájal?Fakt zbytočnosť.Ak si kúpiš,ako písal nosi,aspoň tých 10 ks vysokosvietivých,tak to by zmysel mohlo mať.
A tá jedna zo zapaľovača bude aj tak nejaká veľmi slabá,načo by tam používali vysokosvietivé