Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja davam dva platy hajzl papiru-na to seminka-na to dalsi dve vrstvy hajzlaku, destilovanou vodu. Pokud nektera semena nevyklici do 48mi hodin, nariznu je velmi opatrne ziletkou v miste rozpuku a vetsinou pak vsechny takto narizle do hodiny ukazou klicek (nektera jsou proste slabsi a nedokazi semenny obal prorazit nebo je proste moc tvrdy..)
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
Dal som klicit semiacka predvcerom (do mokrych servitkov) a kvoli netrpezlivosti ich stale odokryvam a pripadne pozeram ci sa tam uz nieco nezacina diat.. Je mozne, ze caste odokryvanie klicenie zhorsuje?? (Kebyze ano, aby som to uz nerobil)
Dakujem
Já bych se na to pořád nedíval , a můžu říct že nejvíc záleží na odrůdě a podmínkách. Mně některé ,třeba PPP vyklíčily za 3 dny ale některé taky za 10 dnů. hlavně nebuď nedočkavý protože to můžeš akorát zdupat,delší dobou klíčení nic nepokazíš
Prosim vas viete mi niekto poradit?
Ked chcem pri kliceni pouzit destilovanu vodu, tak moze byt technicka? Mozno hlupa otazka, ale viem ze existuje aj nejaka do potravin a nechcem urobit chybu..
A peroxid vodika - treba ho smiesat s roztokom alebo sa moze kapnut priamo na semiacko?
Dakujem
to plunger: hele kasli na destilku.zbytecny kacky.Zkus fakt pouzit tu vodu z akvarka od ryb, nebo napust vodu do flasky a nech ji par dni odstat a mas klid. A ten peroxid se rozmichava s vodou
Zdravim, o kliceni je tu tema "test klicivsti semen" zkus hledat pokud si tedy jeste necetl. Delka kliceni je ruzna. Kvalitni seminka klici po 24 hodinach jina po 3 dnech nebo 1 tydnu. Me osobne jednou klicily asi 10 dni. Pokud vime, ze s klicenim seminek budou problem je dobre prikapnout technicky peroxid vodiku. Okyslicuje to vodu a tim ma dobry vliv pro kliceni semen klici pak rychleji a spoustu jinych vyhod. Na 1 litr vody se hodi prikapnout kolem 3 az 6 kapek peroxidu.