Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » mlíčko
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
vascha
Stálý Člen

Karma uživatele vascha - 75% Pěstitelská

mlíčko Příspěvek č. 1

tak se mi dostalo do rukou trochu krásného, zeleného materiálu.Nejdříve jsem materiál provařil v čisté vodě 10 minutek. Vařit 1l mlíčka jsem začal okolo 4 hodiny ve vodní lázni

Za půl hodinky přišel kamarád. Smotalo se brčko druhý třetí.Rozhodli jsme se jít do krámu pro nějakou dobrůtku do mlíčka... Vzali jsme 1l ruma. Ale to jsem si říkal že do mlíka naleju jen trošku a zbytek vypijeme. vrátili jsme se domu... vůně mlíčka v kuchyni byla čím dál více cítit... kouknul jsem na hodiny a vařili jsme ho teprve hodinu a půl..udělali jsme první ochutnávku. chuť byla výborná. přišel další kamarád a s ním další brčka... šli jsme se kouknout na Záhadu Blair witch 2. Tento film se mi hrozně moc líbí pod vlivem THC. dokoukali jsme film a šli do kuchyně.... byla to neuvěřitelná vůně... mlíko jsem po 3,5 hodinách sundal ze sporáku. dolil jsem tam asi 0,5l rumu... a dal schladnou do studené vody. začlo se dochucovat medíkem a cukrem. udělali jsme další ochutnávkovej hrneček... skoro se to nedalo pít protože to bylo moc silný ale taky moc dobrá. po vychladnutí jsme si každej nalili panáčka... dali to na ex a asi za půl hodiny se začali dít opravdu zajímavé věci vše se vlnilo. měnilo barvy. my se celou dobu řezali smíchy.... do toho jsme hráli žolíky a hráli člověče nezlob se

zbytek materiálu co zbylo jsem nechal v hrnci.... bylo tam ještě docela dost nerozpuštěného medu.. uznal jsem že je toho škoda... nalil jsem tam hrníček rumu a dal na 5 minutek povařit... chvíli jsem to nechal a zase na chvíli povařit.... vzniklo něco co by se dalo přirovnak k něčemu co je kombinace rum+med+THC.. fakt zajímavá kombinace. po vypití tohodle následuje okno... teď jen sem dám fotky.

Old Post 15-10-2005 v 13:23 PM
vascha je offline   Profil uživatele vascha   Find more posts by vascha   Foto galerie člena vascha   Click here to Send vascha a Private Message   Add vascha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rhenium3
Nový Člen

Karma uživatele Rhenium3 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

ham ham! Dobrou chuť!

Old Post 15-10-2005 v 13:48 PM
Rhenium3 je offline   Profil uživatele Rhenium3   Find more posts by Rhenium3   Foto galerie člena Rhenium3   Click here to Send Rhenium3 a Private Message   Add Rhenium3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vascha
Stálý Člen

Příspěvek č. 3

bylo to moc dobrý ale moc šílený. jinak to co je v tý skleničce je ten rum s medem.... akorát při nalejvání nějak vypadnul materiál z hrnce.... a je to dost zajímavý

Old Post 15-10-2005 v 13:58 PM
vascha je offline   Profil uživatele vascha   Find more posts by vascha   Foto galerie člena vascha   Click here to Send vascha a Private Message   Add vascha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cHLeBiK
Stálý Člen

Karma uživatele cHLeBiK - 27% PěstitelskáKarma uživatele cHLeBiK - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Chuť byla fakt vynikající a hluboké až delirické high
Kdyby to šlo, tak K+ Kluk je to šikovná ;-)

###Od té doby co jsem se narodil umírám.... ale HROZNĚ mě to baví###

Old Post 15-10-2005 v 14:33 PM
cHLeBiK je offline   Profil uživatele cHLeBiK   Find more posts by cHLeBiK   Foto galerie člena cHLeBiK   Click here to Send cHLeBiK a Private Message   Add cHLeBiK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vascha
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

cHLeBiK: ono to nejde poslat?těším se na dnešní druhé vaření. jetšě tu hlavně mám půl litru. co takhle se stavit? chm?

Old Post 15-10-2005 v 14:36 PM
fakundo
Stálý Člen

Karma uživatele fakundo - 73% PěstitelskáKarma uživatele fakundo - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

cus. no super! ale nieje to dako vela varit 4hod? ja ho varim cca 50min a myslím si že je to tak tiež ok...

Old Post 15-10-2005 v 14:37 PM
fakundo je offline   Profil uživatele fakundo   Find more posts by fakundo   Foto galerie člena fakundo   Click here to Send fakundo a Private Message   Add fakundo to your buddy list     Navštiv homepage uživatele fakundo! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vascha
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

fakundu: no a? vždy ho vařím tak dlouho a myslím že to na škodu neni. tím že je to ve vodní lázni tak můžeš jít klidně ven. pak se vrátíš a už jen dochutit.. fakt se o to nemusíš tolik starat.. a hlavně v tý vodní lázni to trvá o něco déle...

Old Post 15-10-2005 v 14:39 PM
vascha
Stálý Člen

Příspěvek č. 8

lakladno: jojo díky. dnešek bude ještě zajímavej.... pak dodám další rozpravu z akcičky... :-P

Old Post 15-10-2005 v 14:51 PM
vascha
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

x9c-p7a : nejsem si jist ale myslím že ne.... při teplotě tuším že to je 208stupnů celsia se začíná odpařovat.

Old Post 07-11-2005 v 14:21 PM
Toxikoman
Stálý Člen

Karma uživatele Toxikoman - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Ahojteee ...tak aj ja tu mam dake moje fotos z mojho mliecka ,,boli to len listy a to zo samca !! ale stacilo 2deci ale koneeecc...
PS: sorrac za kvalitu fotiek,, bolo to fotene z mobilom

Old Post 11-11-2005 v 20:47 PM
Toxikoman je offline   Profil uživatele Toxikoman   Find more posts by Toxikoman   Foto galerie člena Toxikoman   Click here to Send Toxikoman a Private Message   Add Toxikoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:15 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás