Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Policie začala hledat drogy v potu řidičů
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6
Patří tráva za volant?
ano
ne
nevím, nemám v téhle věci definitivní názor
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

citace:
Původní příspěvek od Li-quan
Třeba jak operuje, spraví to, zašije a pak zjistí že tam nechal nůžky. HEHEHe --- klasická huličova schopnost [/B]

Jo presne - hulicova klasicka vlastnost Tak tomuhle jsem se huste zasmal

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 13-10-2005 v 19:33 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mefistofeles
Nový Člen

Karma uživatele Mefistofeles - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Tak abych se taky pridal ) Jezdim jako profesionální ridic a to tak, ze 90% sveho casu travim v aute. Makam prevazne v noci a protoze sou ostatni pres den v praci, nebo ve skole, nebo co ja vim, tak se vidame navecer... zajedem na vyhlidku, dame fritze, posedime, pokecame, ja je pak odvezu domu a jedu zase makat...
Pri rizeni hulim jen velmi zridka, nebot je to promne nepohodlny... Mam rad na huleni fakt klidek... Takze mi vlastne zbyva jen jezdit zmastenej, nehulit, nebo nejezdit...
Nebot je ale jezdeni ma prace, tak jezdit urcite neprestanu a Huleni s prateli je prijemny ritual, tak budiz. Rozhodl jsem se jezdit i zkourenej...
Denne najezdim v prumeru 400-500km nekdy vic, nekdy min...

Jak ste tu resili, ze se daj reflexy zkusit na akcnich hrach, tak ja v CS sem celkem lama, ale zmastenej to uz neni tak zly ) A jak uz tu bylo taky parkrat receno - nemam pri zhulenym rizeni nervy z tech retardu, co na silnicich denne potkavam. Min 20ti procentum ridicu, co potkavam bych sebral ridicak a naplacal jim pres ruce, protoze to co se na tech silnicich deje to je strasny...

A co z meho prispevku plyne? Vlastne nic... Snad jen to, ze ridim i lehce zmastenej a Zaseky nemam... V zivote sem se nezasek a Kdyz se neco stane, tak si rekneu, ze sem blbej a mozna si uvedomim, ze sem zhulenej ridit nemel, ale zatim mi to vyhovuje tak, jak to je...

Ale jinak trava za volant? Mno... jak komu, jak kde, ale spis asi to neni nic moc cool...

Kiwi obsahuje vitamíny. A s konopím se snadno splete... hnedy ... zeleny ... chlupaty ...

Old Post 13-10-2005 v 21:55 PM
Mefistofeles je offline   Profil uživatele Mefistofeles   Find more posts by Mefistofeles   Foto galerie člena Mefistofeles   Click here to Send Mefistofeles a Private Message   Add Mefistofeles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sirians
Stálý Člen

Karma uživatele sirians - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

No já nevim, jestli se dá srovnávat řízení a hraní her ve zhuleným stavu. Mě to přijde jako celkem nesrovnatelné. Co se týká reakcí, tak samozřejmě hulení je zpomaluje. V časopise 21. století jsem se asi před rokem dočet o pokusu u amerických stíhacích pilotů, kteří požili THC a výsledky byly docela hustý. Ve zkratce, 24 hodin po požití byly reakce pilotů zpožděný asi o čtvrt vteřiny. Převedeno, když si to budu mastit z Prahy do Brna rychlostí dva machy, tak se ani nenaděju a jsem někde úplně jinde
Ač kouřím, tak za volant dle mého soudu hulení nepatří. A co se stane pak... Každej se to bude snažit omlouvat a vzmlouvat se na něco jiného, jen tu travku nějak obhájit..

Old Post 14-10-2005 v 06:08 AM
sirians je offline   Profil uživatele sirians   Find more posts by sirians   Foto galerie člena sirians   Click here to Send sirians a Private Message   Add sirians to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 52

ta anketa mi prijde dost o nicem,protoze brano do dusledku za volant nepatri nic co odpoutava pozornost.

co takhle ,,patri alkohol za volant?,, nepatri ze

presto ve vsech vyspelych zemich evropy maji nejakou minimalni hranici

Old Post 14-10-2005 v 07:20 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Příspěvek č. 53

xerthon - No tak to mas pravdu.S tim se musi jedine souhlasit.Kazdopadne i kdyz maj hranici uziti alkoholu v jinejch zemich,otazkou zustava jestli to tak ma bejt a jestli to je dobre.Tezko rict jestli by tam byla jina nehodovost kdyz by tam tu hranici nemeli..

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 14-10-2005 v 08:46 AM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 54

Xerthone, ta anketa říká totéž, co anketa "Už jste sklidili?". Taky by se dalo říct, že tam není zohledněno, jestli se sklidilo konopí, houbičky nebo rajčata atp. atd. Ta anketa nemá za cíl prezentovat nějaký obecný fenomén, prostě to někoho zajímalo, tak jsem ji sem dala. Pokud si někdo bude z téhle ankety vyvozovat nějaké obecné závěry, dovolím si pochybovat o jeho mentální kondici.

Old Post 14-10-2005 v 08:58 AM
Host
Host

Příspěvek č. 55

citace:
Původní příspěvek od Jahudka!
xerthon - No tak to mas pravdu.S tim se musi jedine souhlasit.Kazdopadne i kdyz maj hranici uziti alkoholu v jinejch zemich,otazkou zustava jestli to tak ma bejt a jestli to je dobre.Tezko rict jestli by tam byla jina nehodovost kdyz by tam tu hranici nemeli..

myslim,ze nehodovost je tam mensi....lepsi cesty?bezpecnejsi auta?asi z kazdeho trochu ale hlavne ukaznenost.Staci si vzit priklad z toho jak se zahranicni ridici chovaji k chodcum na prechode

Old Post 14-10-2005 v 09:34 AM
Host
Host

Příspěvek č. 56

jedubabka:jj mas recht,ale ,,uz jste sklidili?,, to uz snad ani nemuze byt anketa........ale je mi to jedno,at je tady tvz.anketa u kazdeho trydu,jen jsem se vyjadril tady v tomto tematu a k tehle ankete a otazka by mozna mohla byt polozena jinak.

Old Post 14-10-2005 v 09:35 AM
Jahudka!
Stálý Člen

Příspěvek č. 57

Tyhle diskuse nikam nevedou..Obecne se da rict ze jednou prezijes spis bez pasu a podruhy kdyz pripoutanej budes.Celkove ale vychazi samozrejme lip kdyz se lidi pripoutaj.Tohle by se dalo prirovnat k tomu jak pises ze jim pomohla ctvrtvterinova zpozdena reakce.Podruhy,potreti,poctvrty muze vsechno dopadnout uplne opacne a v tom to cely je..

-Jeste bych se chtel zeptat jestli kdyz jste zhuleny tak vas nikdy nic nenasralo?Nemyslim jenom okolni ridice ale proste cokoliv..

Problémový člen No2

Old Post 14-10-2005 v 10:52 AM
Host
Host

Příspěvek č. 58

xerthon: https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=18818
jo, souhlas, mohla by být položena jinak, ale to by asi byla anketa spíš na sociologickej průzkum, teda aspoň myslím
ona ta anketa je zapříčiněna nejen Voidmanovo HULENÍ ZA VOLANT PATŘÍ

Old Post 14-10-2005 v 11:09 AM
Host
Host

Příspěvek č. 59

Tak teď jsem při hledání vlivu mařky našla na http://www.drogy-info.cz/article/articleview/798/1/53/ text "Výzkum neprokázal žádný dlouhodobý účinek na reakční čas, pozornost, jazykové schopnosti, dedukční schopnosti, percepční a motorické dovednosti."

Jsem z toho poněkud zmatena, ale na rovinu přiznávám, že když může jít o cizí zdraví nebo život , budu se držet svého předsudku, je-li to vůbec předsudek, že za volant nepatří absolutně nic, co mění vědomí a pozornost (takže ani únava apod.).

Old Post 14-10-2005 v 16:48 PM
Jahudka!
Stálý Člen

Příspěvek č. 60

Dobry...Tak ted zbejva asi uz jen konstatovat ze trava za volant patri..Jdu to cist

No--ja bych rek ze to bylo mysleny tak,ze z dlouhodobyho hlediska to tyhle veci neovlivnuje.Ze se nic nezhorsuje..Nemelo to podle me znamenat ze kdyz jsem zhulenej jsem OK..Tak jsem to alespon pochopil ja..Psali tam,ze ty testy probihaly na nezhulenejch lidech (jen to byly dlouhodoby hulici).

Problémový člen No2

Old Post 14-10-2005 v 16:51 PM
Host
Host

Příspěvek č. 61

Jahudka: jouk, ono by to potřebovalo odbornej výklad atp. atd., jen když už se tu "hádáme", tak holt když čtu něco, co podporuje opačnej názor, tak mi přišlo slušný to uvést .

edit: a aby v tom byl ještě větší guláš, dneska mi přišlo z drogy-info tohle https://grower.cz/forum/showthread.p...9958#post299958

Old Post 14-10-2005 v 17:06 PM
sirians
Stálý Člen

Karma uživatele sirians - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

Jahudka! Co se týká nasrávání, člověk má spíš tendeci řešit problémy s rozvahou... Samozřejmě, že pokud tě někdo bude chtít vytočit, tak se mu to povede ať jsi v jakýmkoliv stavu. Bohužel dělám na benzínce, občas si dám nějakou čokoládu a nemám absolutně žádný problém, ale těch magorů (omluva všem slušným lidem), co se do tebe zbytečně navážej je fakt dost. A bohužel se i najde takovej člověk, co se zkrátka trefí a pak jsem i startovací...

Old Post 22-10-2005 v 18:04 PM
sirians je offline   Profil uživatele sirians   Find more posts by sirians   Foto galerie člena sirians   Click here to Send sirians a Private Message   Add sirians to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sillium
Stálý Člen

Karma uživatele sillium - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

Ja seru na policajty je demokracie a nikdo mi nezakáže hulit za volantem a co by me udělaly policajti kdyz mě zastaví na kole zhuleneho....
protoze kámošovi se stalo ze vypil 6 pivek a jel domu po ceste ho zastavily policajti dali mu dychnout dostal 500Kč pokuty vypustily mu ventilky a musel jit pešky toto me se stat tak jdu do kriminálu za napadeni veřejného činnitele a vůbec by me to nesralo protoze vím že v ČR je buzerace ze strany policie uplné normální a běžná

Old Post 09-04-2006 v 07:33 AM
sillium je offline   Profil uživatele sillium   Find more posts by sillium   Foto galerie člena sillium   Click here to Send sillium a Private Message   Add sillium to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Co?
Stálý Člen

Karma uživatele Co? - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

Testy už odhalily drogy 27.3.2006
Výsledek je však jen orientační. „Když řidič vypadá opile nebo se chová podivně a přitom nic nenadýchá, použijeme trubičku,“ vysvětlil průběh kontroly jeden z policistů. Přesné statistiky o odhalených policie nemá. Odborníci ale upozorňují na problémy. „Marihuana zůstává v těle i týdny. Když si řidič zakouří týden před jízdou, nemá to vliv na řízení, ale testy drogu odhalí. Zákon není domyšlený,“ míní psycholog ze střediska Drop in Ivan Douda.

!!! Čím méně hulíte - tím více Vás to zhuluje !!!

Návrat ke kořenům - nový přístup
Nurt Gang Grow - REGROWing - a taky timelapse c.1,
Co dělá hormon ethylen?...ukončení květu? ? Elektro-čerpaní živin do kytky
FAQ: Příznaky plísně nebo chyba výživy? * CO2

Old Post 09-04-2006 v 09:27 AM
Co? je offline   Profil uživatele Co?   Find more posts by Co?   Foto galerie člena Co?   Click here to Send Co? a Private Message   Add Co? to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Co?! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:11 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás