Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Futewův venek 2005
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6
Autor
Téma 
wad
Floutek

Karma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

Tak to je mazec !! hje jakože čorky..zabít málo.. sme tak přemýšlel.. normálně zasadit třeba tři v klidu kýtíz a kolem rozesít třeba dalších devět ale omáčet je v kolchicinu (nebo jak se to menuje) aby to ty svině když si to zapálí pěkně "porušilo" průser je ale v tom že by to čorky někomu střelily a už by byl průser...

No je to škoda, měls to fakt pěkný... ČORKY jedny zasraný !! k+ na ůtěchu..

[size=1]

Old Post 13-09-2005 v 15:27 PM
wad je offline   Profil uživatele wad   Find more posts by wad   Foto galerie člena wad   Click here to Send wad a Private Message   Add wad to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

futew: to sem taky promyslel, napadl me takove 20l kanystr na nozickach kterej by mi kytku permanentne zalejval hodne zredenou hnojkou a ja bych tam sel tak jednou za 14 dnu..cely by to stalo hned u kytky a pres to maskovaci sit takhle to planuju na pristi rok, az to bude dam sem fotky.

Old Post 14-09-2005 v 09:14 AM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lipi
Stálý Člen

Karma uživatele lipi - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

Tak jsem se přistih že mi nějak uniklo jak se ti daří a když jsem zapátral a nešel tvuj thread, tak mě málem omyli!!!!!!! Normáln ěti nekecam, že se mi udělalo přesně tak hnusně jako tobě, když jsi tam přišel a nic nenašel. Moc jsem ti držel palce a fakt jsem ti přál aby sis ty nádherný kytky sklidil sám, jenže ty kurvy jsou holt jinýho vyznání:-(
Kdy už tohle skončí!!!!!? To dlehlý místo je asi jediná možnost a pak asi stromy, ale ty jsou o to náročnější..... Já to příští rok nebudu moct mít na dvoře jako letos, protože se o mně začali zajímat sousedi, jakože co mi to tam roste a že prej je to asi to konopí, tak budu muset do jara dobře promyslet kam s tim. Každopádně se drž a na jaře určitě zasaď protože si přece od těch sviní nenecháme vzít to co nás tak baví!!! Měj se!

Old Post 12-10-2005 v 08:53 AM
lipi je offline   Profil uživatele lipi   Find more posts by lipi   Foto galerie člena lipi   Click here to Send lipi a Private Message   Add lipi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 84

Lipi: zasadím, zasadím. však je to taky jeden z mých nejoblíbenějších koníčků. čas už to zahojil, ale stejně se teď vyhýbám tady na growru outdoor galerii, páč by mně to moc připomínalo můj neúspěch. chjo.
no, příští rok si musím najít ještě nějaký lepší místo. když jsem tak o tom říkal lidem, tak se moc nedivili, protože ta oblast je prej provařená no. tak já nevím. mně to tam přislo liduprázdný.
Jo ti sousedi, to je věčnej problém. nahovno a lituju tě, že seš ve stejné situaci jako já. zase hledat místo...
jinak přeju přes zimu příjemný kouření

Old Post 12-10-2005 v 20:13 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 85

tak s tymito corkami je to fuckt hrozne.....od kamoschov nepocujem nic ine....vsetko vykradnute...

Old Post 13-10-2005 v 19:19 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lipi
Stálý Člen

Karma uživatele lipi - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

futeW: Jo holt si teď dáme přes zimu odpočinek a na jaře zase budeme pendlovat s baťohama nacpanejma lahvema s vodou. A i když vim, že to bude oproti letošku velká dřina, tak se těšim a když usínam, tak vymejšlim, kam to asi tak dam. Tenhle koníček bych nikdy za nic nevyměnil!!!! No co vezmu svoje psí kamarády na vyýlet a omrknu okolí. Měj se fajně a užij si zimu, vánoce, silvestra, velikonoce a hlavně prvního máje:-)

Strih: Holt je podzim a krysy vylezaj z kanálů:-(

Old Post 18-10-2005 v 10:44 AM
lipi je offline   Profil uživatele lipi   Find more posts by lipi   Foto galerie člena lipi   Click here to Send lipi a Private Message   Add lipi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 87

citace:
Původní příspěvek od futeW
Já přemýšlím co mám vlastně dělat. Pěstování venku pomalu ale jistě ztrácí smysl, leda bych si našel místo, který je hodně vzdálený nějakýmu obydlí, ale to bych se o kytky nemohl starat. Je to všechno pekne zkurvené. Letošní outdoor byl nejlepší kterej sem kdy měl.
Díky vám za projevenou soustrast

...ty woe ,taky preji uprimnou soustrast , tohle sem zazil asi 5-6x pak sem se rozhodl ze pristi sklizen sklidim na 100% , tak sem si poridil sodik .....

Old Post 26-10-2005 v 17:36 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:37 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás