Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Policie začala hledat drogy v potu řidičů
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Patří tráva za volant?
ano
ne
nevím, nemám v téhle věci definitivní názor
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Wosel
Nový Člen

Karma uživatele Wosel - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

No mně osobně jako dobrej argument do týhle debaty připadá moje nedávná jízda z Prahy domů (cca 150 km). Ačkoliv vyhulen, jel jsem celou dobu (no dobrá, téměř) podle předpisů. Na palubě další 2 vyhulení členové posádky a to pak řízení beru vážně zodpovědně. O to víc mě sere (dámy prominou), že během těch trapnejch 150km mě málem srazili tři zmrdi, který předjížděli na naprosto nesmyslnejch místech, mi málem pod kola vlítli 2 cyklisti a jako finále, po kterym jsem byl vyklepanej ještě několik hodin, mi nedala na křižovatce přednost ženská v teréním Nissanu. Kdyby jela jenom malinko rychleji, tak nás napálila z boku a vytlačila přímo do kolejí. A tahle paní v obřím ultrabezpečnym teréňáku vyhulená určitě nebyla.
A co se alkoholu za volantem týče, to je naprosto bez debat: nikdy, v žádnym množství a klidně ještě přísnější postihy. Je to naprosto nesrovnatelný.
BTW ty testy na pot bych nebral zas až tak vážně. Prd zjistěj - ozkoušeno :-D

Old Post 12-10-2005 v 21:20 PM
Wosel je offline   Profil uživatele Wosel   Find more posts by Wosel   Foto galerie člena Wosel   Click here to Send Wosel a Private Message   Add Wosel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Chtel bych se zeptat...Ciste hypoteticky si predstavte,ze by jezdily naprosto vsichni vsichni zhuleny.Myslite si ze by nehodovost na nasich silnicich byla mensi a nebo ze by naopak stoupla?

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 12-10-2005 v 21:49 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wosel
Nový Člen

Karma uživatele Wosel - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Určitě by stoupla, bez debat, ale jenom proto, že ne každej má zkušenosti a zvládá všemožný stavy. Kouření za volantem není košer a rozhodně to nijak neospravedlňuju, akorát lidi dneska jezděj jak šílenci a vsadil bych boty na to, že kdyby někdo udělal nějaký kompletní a komplexní statistiky a testy zhulenejch řidičů, že by alespoň co se dodržování pravidel silničního provozu stopro dopadli líp, než libovolnej vzorek těch nehulících pirátů.

Old Post 12-10-2005 v 22:02 PM
Wosel je offline   Profil uživatele Wosel   Find more posts by Wosel   Foto galerie člena Wosel   Click here to Send Wosel a Private Message   Add Wosel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

x:tak tys to nestihl? tak tolik nehul! nerikam ze zrovna ty bys zhulenej zpusoboval nehody, ale muze se stat ze neco prehlidnes prave kvuli svy zhulenosti i kdyz jedes sebeopatrneji. Vim o cem mluvim. Nebo se ti muze stat co psal wosel-nehodu nezpusobis ty a pak ti udelaj testy na krev a zjiste zes hulil a vinik je jasnej kapisto? Ja sem taky schopnej celkem bez problemu se dopravit zhulenej nekam autem, ale za predpokladu ze vsichni kolem me dodrzujou predpisy, coz se tak nedeje. konec zvonec

Old Post 13-10-2005 v 07:12 AM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

ad rizeni pod vlivem - https://grower.cz/forum/showthre...=&threadid=6456

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 13-10-2005 v 07:19 AM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

Dude! zajimavy ze v tom starsim trydu se seslo vic rozumejsich lidi, ze by stari, zkusenosti? Doporucuji precist prispevky od Otona.

Old Post 13-10-2005 v 07:32 AM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 39

citace:
Původní příspěvek od Ježíš
x:tak tys to nestihl? tak tolik nehul! nerikam ze zrovna ty bys zhulenej zpusoboval nehody, ale muze se stat ze neco prehlidnes prave kvuli svy zhulenosti i kdyz jedes sebeopatrneji. Vim o cem mluvim. Nebo se ti muze stat co psal wosel-nehodu nezpusobis ty a pak ti udelaj testy na krev a zjiste zes hulil a vinik je jasnej kapisto? Ja sem taky schopnej celkem bez problemu se dopravit zhulenej nekam autem, ale za predpokladu ze vsichni kolem me dodrzujou predpisy, coz se tak nedeje. konec zvonec

to by se ale nemelo za volantem vubec kourit a snad ani mluvit za jizdy se ridicem,to taky odpoutava pozornost.
Kdybych vedel kde,nechal bych si zmerit ty reflexy:-)

budu hulit teda zrovna jsem hulil a za chvili .......

jasně ze kdybych nehulil 2 mesice a pak mel ridit po nejakem skunku,nezvlad bych to a asi bych se ztratil:-)

ja ale hulim i jezdim kazdy den,chce to zvyk.tak zatim

Old Post 13-10-2005 v 08:26 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Příspěvek č. 40

tak hodne stesti

Old Post 13-10-2005 v 09:07 AM
plantážníci
Stálý Člen

Karma uživatele plantážníci - 86% PěstitelskáKarma uživatele plantážníci - 86% PěstitelskáKarma uživatele plantážníci - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

Plantaznici jezdi autem zasadne zhuleni jako prasata...

• плантация 2005
  • плантация 2007

Old Post 13-10-2005 v 10:59 AM
plantážníci je offline   Profil uživatele plantážníci   Find more posts by plantážníci   Foto galerie člena plantážníci   Click here to Send plantážníci a Private Message   Add plantážníci to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Příspěvek č. 42

Po meste se jezdi 90 ne?Teda alespon ja za strizliva.Pokavad jsem zhulenej a z nejakyho duvodu musim jet autem coz je mi uplne proti mysli tak jedu 50 a zda se mi to rychle..Proc to asi tak je?Taky by se to dalo vzit tak,ze kdyz my zhuleny jezdime pomalu a tzv bezpecne (jak vsichni tvrdite) nemuzeme se nakonec stylem jizdy srovnavat s tema kloboucnikama a duchodcema a svatecnima jezdcema?Jestli ve zhulenym stavu jezdime podobne jako oni tak urcite nejedeme bezpecne ale jenom nam to tak pripada stejne bezpecny jako temhle svatecnim jezdcum a ve skutecnosti jedeme pekne na hovno a ohrozujeme cely okoli stylem jizdy..I tak by se na to dalo divat..

xerthon - reflexy a postreh si muzes vyzkouset snadno pokavad hrajes nejaky 3D strilecky..Zkus hrat nezhulenej trebas hodinu a pak vyzkousej hrat zhulenej.Vypozoroval jsem ze prvnich dejmetomu 10 minut jsem lepsi nez strizlivej,ale ve zhulenym stavu nejde takova koncentrace udrzet vecne a pak se to zhorsuje a zhorsuje az jsem o dost horsi nez ve strizlivym stavu.Z toho logicky vyplyva,ze huleni rizeni proste ovlivnovat musi..Vyzkousej si to pokavad hrajes..

--Nepodporuju uzivani drog za volantem

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 13-10-2005 v 15:26 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Efx
Nový Člen

Karma uživatele Efx - 89% PěstitelskáKarma uživatele Efx - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

Huleni a vsechny dalsi drogy ovlivnujici vedomi za volant proste nepatri. Sice si muzete rikat jak jezdite opatrne pomalu, ale muze se stat ze budete mit zasek nebo jenom zpomalenou reakci a nekoho to muze stat zivot... Kdyz vas to tak bavi ridit zhuleni tak bezte jezdit nekam na pole kde nikoho neohrozite. Pokud to bez huleni nevydrzite aspon pred jizdou , tak je mi vas lito a ridicak si rozhodne nezaslouzite

Old Post 13-10-2005 v 15:53 PM
Efx je offline   Profil uživatele Efx   Find more posts by Efx   Foto galerie člena Efx   Click here to Send Efx a Private Message   Add Efx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 44

odzkouseno,zhuleny hraju lip
taky nepodporuju uzivani drog za volantem:-)

Old Post 13-10-2005 v 16:01 PM
Jahudka!
Stálý Člen

Příspěvek č. 45

Minimalne 13 let jsem nejel MHD.Mam auto a jinej zpusob prepravy nepraktikuju.Zatim jsem zadnou bouracku nemel a to jezdim opravdu dost agresivne.Kazdopadne bych si nedovolil tvrdit,ze kdyz mam neco najezdeno,ze se nemuze nic stat a mam vsechno na haku.Uplne stejne bych moh rict,ze ten kdo boura tak je videt ze rizeni nezvlada,neumi se na jizdu koncentrovat atd...Jenze to se vetsinou nikdo neprizna ze boura z vlastni viny..Vzdycky to paradoxne zavini ten druhej "nezhulenej" debil..Proste trava ovlivnuje vedomi,clovek je proste mimo,ma zaseky atd...

Rict doslova ze trava patri za volant to je opravdu husty.Ja tvrdim ze zadny veci ovlivnujici vedomi by nemeli patrit za volant vcetne unavy.Jak se k tomu kdo postavi je uz kazdyho vec.Kazdopadne je videt ze v celkem klidny komunite hulicu se kvuli rizeni docela dost rozchazej nazory..

Si predstavte ze vam treba operuje mozek zhulenej chirurg..Mno nic no...Ale je fakt ze by se mu treba tolik neklepaly ruce

xerthon - jestli si to nenamlouvas a opravdu mas lepsi postreh v hrach zhulenej po celou dobu tak by se dalo i verit tomu ze na tebe trava pusobi tak,ze mas proste postreh lepsi.Jak jsem uz psal na kazdyho to pusobi jinak no..Ale i tak si sam sobe seres do bot,protoze az uplnou nahodou ne kvuli huleni nekde nekoho sejmes tak muzes jit opravdu brucet na 15 let...Ale kazdymu co jeho jest ze

Problémový člen No2

Old Post 13-10-2005 v 16:15 PM
Host
Host

Příspěvek č. 46

citace:
Původní příspěvek od Jahudka!

xerthon - jestli si to nenamlouvas a opravdu mas lepsi postreh v hrach zhulenej po celou dobu tak by se dalo i verit tomu ze na tebe trava pusobi tak,ze mas proste postreh lepsi.Jak jsem uz psal na kazdyho to pusobi jinak no..Ale i tak si sam sobe seres do bot,protoze az uplnou nahodou ne kvuli huleni nekde nekoho sejmes tak muzes jit opravdu brucet na 15 let...Ale kazdymu co jeho jest ze

tezko rict treba je to jen muj pocit
mozna by to chtelo auta a srovnat casy.U 3D strilecek tezko obektivne soudit.

15 let za nedbalostni trestny cin?

Old Post 13-10-2005 v 16:54 PM
Li-quan
Stálý Člen

Karma uživatele Li-quan - 93% PěstitelskáKarma uživatele Li-quan - 93% PěstitelskáKarma uživatele Li-quan - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

HEH, stal se mi tkovej parrradoX... Pár let jsem jezdila dodávkou po europě... pracovně..
Přede mnou to valí týpek 130 s obytnym přívěsem.
Nu co se nestalo.. Přívěs se utrhnul.. narazil na voj a vznesl se sááákrrra vysoko. Kdybych zabrzdila --- stoprocentní náraz do předního okna. Ty mý zpomalený reflexy po hulení (jak vy někteří říkáte) dopustily, že jsem se brzdy ani nedotkla---a ten přívěs nás krááááásně nadletěl

Nemusim povídat o tom kráááásným pocitu potom....
(jen jsem si říkala, doufám že v něm nikdo neseděl)

Nechci každopádně nikoho nabádat aby v autě kouřil..
U každýho člověka ysou iné účinky.
Já kouřit musela, jinak bych ze samé agresivity vůči neohleduplným řidičům vybouchla. To co se na silnici vidí je až neuvěřitelné.
Nesmírně mě to uklidňovalo a když jsem potkala někoho na pěst, mile jsem se na něj usmála a zamávala mu.

Mimochodem lidi v ČÍNĚ, NEJSOU PRAVIDLA !!!!!
Řidiči jezděj z leva doprava, vyhýbaj se na poslední chvíli, nejvíííc použííívaj KLAKSON, prostě anarCHY, ale co je na tom nejzajímavější ---
téměř žádná nehodovost.....
(téměř----teda nepočítám ty (SORRY) zasraný velkoměsta po vzoru západu-tam už pravidla bohužel ysou)
mám na mysli venkov a menší městečka

MYSLIM že bychom měli všichni jezdit na kolech -- kdyby jsme se náhodou srazili ---- dáme JOINX a řááádně se tomu zasmějeme ne ???
A co teprv ta příroda bez sraček ve vzduchu

SORRY, eště jsem zapomněla, když člověk jede téměř dva dny v kuse
a už mu padá hlava a kdyby to nestihnul, zaměstnavatel by ho vyhodil,
řešila jsem to jak jinak než jointem. Rádio na plný kule, pořádně si do toho zapařit aby krevní oběh byl ACTION a 200 kiláků jako prd za mnou.. Pak už je teda lepčí se fakt natáhnout....
HEHe--každopádně si to může dovolit jen tak dobrý řidič jako jááá
PEACE

Old Post 13-10-2005 v 19:06 PM
Li-quan je offline   Profil uživatele Li-quan   Find more posts by Li-quan   Foto galerie člena Li-quan   Click here to Send Li-quan a Private Message   Add Li-quan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Li-quan
Stálý Člen

Karma uživatele Li-quan - 93% PěstitelskáKarma uživatele Li-quan - 93% PěstitelskáKarma uživatele Li-quan - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

mimochodem jahůdko -- s tim chirurgem je to fakt hustej příklad,
představila jsem si to a trochu mě zamrazilo v zádech... BRRRRR
ALE zároveň by to byl dobrej námět na grotesku...
Třeba jak operuje, spraví to, zašije a pak zjistí že tam nechal nůžky. HEHEHe --- klasická huličova schopnost

Old Post 13-10-2005 v 19:17 PM
Li-quan je offline   Profil uživatele Li-quan   Find more posts by Li-quan   Foto galerie člena Li-quan   Click here to Send Li-quan a Private Message   Add Li-quan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:10 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás