Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Měl někdo problémy s policíí?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Autor
Téma 
bubik
grandpappy

Karma uživatele bubik - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

...co řekne fízl může být vcelku u prdele - podstatný je, co řekne soudce...bohužel v našem soudním řádu neexistuje precedent, takže za stejnou věc vás jeden soud třeba vyfakuje s podmínkou, ale u jinýho dostanete flastr...zkurvenej systém...

Old Post 07-10-2005 v 12:16 PM
bubik je offline   Profil uživatele bubik   Find more posts by bubik   Foto galerie člena bubik   Click here to Send bubik a Private Message   Add bubik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

Jasne ze co reknes fizlovi do protokolu to je dulezity.Tam muzes prave treba rict ze to krizis s rajcatama nebo co te napadne.
U soudu funguje pokud vim jeste odvolani.V podstate nejsou stejny pripady ze by jeden sel sedet s druhej mel podminku.

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 07-10-2005 v 13:41 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Icy
Nový Člen

Karma uživatele Icy - 9% Pěstitelská

Dotaz Může mi kdokoliv pomoct? (jde o žiwot Příspěvek č. 67

Zdrawim člowěci. Píšu tenhle thread na kuřárnu,i když to moc nesouvisí, ale doufám, že se mi co nejwíc lidí ozwe. Jde mi takříkajíc "wo hubu"...
Přišlo mi předwolání k wýslechu na 26.1. ("podání wyswětlení" v policejní hantýrce), podezření ze spáchání tr. činu dle 187 tr. zákona tj. Nedovolená výroba a držení omamných a psychotropních látek a jedů.
Ale abych se dostal k jádru policejního pudla:
Kamoš donesl do školy mlíko, já sem ho dal jednomu týpkowi a ten, nejspíš kwůli srdeční wadě, zkolabowal a skončil w nemocnici. Po pár dnech ho pustili a je už w pohodě. We škole se to samozřejmě řešilo a mě i kámoše wykopli. Ale zajímá se o to i policie.
Měl by někdo jakékoliv zkušenosti s policií? Wsadím boty, že na je tu spousta growerů. kterým se něco podobného už někdy stalo a mohli by mi poradit.
Budu wděčnej za jakoukoliw radu... Thx.

Worship The Green and Mighty, our only God and saviour...

Old Post 20-01-2006 v 09:34 AM
Icy je offline   Profil uživatele Icy   Find more posts by Icy   Foto galerie člena Icy   Click here to Send Icy a Private Message   Add Icy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

ad Icyho Může mi kdokoliv pomoct? (jde o žiwot Příspěvek č. 68

Doporucuju ti jediny.Nerikej ze jsi to mliko dostal od toho kamose.Samozrejme musis rict,ze to bylo obycejny mliko a ze nemas potuchy ze by v nem neco bylo.Jedine tak si zacharnis zadek..A to i v pripade ze...Hele precti si thread chytli kamose.Nebudu to omilat porad dokola..Nez neco udelate,nejdriv to chce myslet..

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 20-01-2006 v 10:00 AM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wolverin
Stálý Člen

Karma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% Pěstitelská

ad Icyho Může mi kdokoliv pomoct? (jde o žiwot Příspěvek č. 69

precitaj si toto .... https://grower.cz/forum/showthre...ghlight=policia

Old Post 20-01-2006 v 10:35 AM
wolverin je offline   Profil uživatele wolverin   Find more posts by wolverin   Foto galerie člena wolverin   Click here to Send wolverin a Private Message   Add wolverin to your buddy list     Navštiv homepage uživatele wolverin! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

ad Icyho Může mi kdokoliv pomoct? (jde o žiwot Příspěvek č. 70

tak to mash blbý...a o tom kámošovi ste nevěděli, že má vadu? Jestli jo, tak to mash ještě horší...

Old Post 20-01-2006 v 11:02 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kapka1
Stálý Člen

Karma uživatele Kapka1 - 92% PěstitelskáKarma uživatele Kapka1 - 92% PěstitelskáKarma uživatele Kapka1 - 92% PěstitelskáKarma uživatele Kapka1 - 92% PěstitelskáKarma uživatele Kapka1 - 92% Pěstitelská

ad Icyho Může mi kdokoliv pomoct? (jde o žiwot Příspěvek č. 71

Mno - tak to ses docela v prdeli, ale pan kripl ma pravdu - kolik mu bylo? Myslim, ze asi min nez 18, co?
JInak, ten postizenej by taky mel neco rict, jako ze to chtel, ze je to jeho vina, nebo ze vam to treba ukrad, dost by vam to pomohlo, nebo si proste vymyslet nejakou historku, no... Kazdopadne drzim palce - a napis sem, jak to dopadlo...

Automatické zavlažování pomocí keramických kolíků Tropf Blumat BIO Tree Grow 2005 aneb BIO pěstování na stromech Jak na pěstování Šalvějě Divotvorné v našich podmínkách Pěstování Tabáku Virginského na balkoně a doma Lady SALVIAOd semínka po doutník aneb pěstování Virginského Tabáku! BIO terrace GROW 2006 aneb BIOlogické pěstování na balkoně! Psilocybe Cubensis aneb pěstujeme domácí lysohlávyKompletní stavba indoor skříne od samého začátku!
Tam, kde něco končí, začíná něco jiného, možná lepšího...

Old Post 20-01-2006 v 11:29 AM
Kapka1 je offline   Profil uživatele Kapka1   Find more posts by Kapka1   Foto galerie člena Kapka1   Click here to Send Kapka1 a Private Message   Add Kapka1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snark
Stálý Člen

Karma uživatele snark - 56% Pěstitelská

ad Icyho Může mi kdokoliv pomoct? (jde o žiwot Příspěvek č. 72

neříct nic - držet hubu - čim míň toho řekneš tim líp - sehnat si solidního advokáta - dát prachy tomu typovi co byl v nemocnici aby taky držel hubu

Snark in the System

Old Post 20-01-2006 v 12:13 PM
snark je offline   Profil uživatele snark   Find more posts by snark   Foto galerie člena snark   Click here to Send snark a Private Message   Add snark to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rory
Stálý Člen

Karma uživatele Rory - 4% Pěstitelská

ad Icyho Může mi kdokoliv pomoct? (jde o žiwot Příspěvek č. 73

no jak sem tak pročítal ty rubriky co se týkaji policie tak bych viděl 2 možnosti..
1) domluvit se s tim co to dal tobě a s tim co se z toho složil (money-a nešetřit) že si nikdo z vás vlastně nic nepamatuje, a že ani ten co si to vzal si neni moc jistej kdo mu to dal, ač mu bylo moc zle....
2) domluva neklapne, toho co to vyrobyl bych vubec neuváděl-řekni žes to našel někde za lavičkou v parku, nebo tak..a že ste to teda vochutnali (ale nikdo nikoho nenutil) no a pak čekat co bude...
a jestli tě bude někdo řikat že si to tenkrát ve škole vyprávěl jinak tak tim se nenech zviklat (platí to co podepíšeš u polišů, nic víc)

Old Post 20-01-2006 v 14:18 PM
Rory je offline   Profil uživatele Rory   Find more posts by Rory   Foto galerie člena Rory   Click here to Send Rory a Private Message   Add Rory to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SCRAT
Stálý Člen

Karma uživatele SCRAT - 94% PěstitelskáKarma uživatele SCRAT - 94% PěstitelskáKarma uživatele SCRAT - 94% PěstitelskáKarma uživatele SCRAT - 94% PěstitelskáKarma uživatele SCRAT - 94% PěstitelskáKarma uživatele SCRAT - 94% Pěstitelská

ad Icyho Může mi kdokoliv pomoct? (jde o žiwot Příspěvek č. 74

presne jak rika snark drzet hubu... nemusis vypovidat to je tvoje pravo a najdi si pravnika protoze tomu co ti prideli bude jedno jak skoncis...

takze si sezen tak 5000 a zaplat si pravnika co te z toho vyseka... nerikam ze uplne ale budes na tom takhle asi nejlip....
ten uz ti poradi co a jak s tim typkem a co by mel treba rict u soudu.....
(muj znamej resi taky u soudu naky dopravni vecicky a ten pravnik no neda se...... z jednoho pripadu ho vysekal uplne a jeste jeden ceka)

edit: jo a hlavne ted poprve neskoc na neco jako ze tamten uz nam to rek (uz nam te napraskal..)
a taky pokud nebudes chtit rict vubec nic tak si budou hrat na zlyý napr.. si budou neco septat a tvarit se moc vazne a mozna taky vyfasnes poradnou do bricha!!

1in SNOW WHITE

JamaicanPearl 2005

2in BIO by SCRAT

BIO/CHEM [AH] 400w!Scrog-cocos/kapilary!Nl5xHaze,SH,WW,BU,NE,DM,LP,

Old Post 20-01-2006 v 14:49 PM
SCRAT je offline   Profil uživatele SCRAT   Find more posts by SCRAT   Foto galerie člena SCRAT   Click here to Send SCRAT a Private Message   Add SCRAT to your buddy list     Navštiv homepage uživatele SCRAT! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BRAINDEAD
Stálý Člen

Karma uživatele BRAINDEAD - 55% Pěstitelská

ad Icyho Může mi kdokoliv pomoct? (jde o žiwot Příspěvek č. 75

dovolujou si to dnes a denne a bohuzel to umej i tak aby to nebylo
moc videt,nicmene domluva s typem z nemocnice +pravnik a podle
me se ti nemuze nic moc stat,kdyz typek kterej mel dokazanejch
asi 100prodeju,nasli mu lampu a dostal podminku 3 na 2 roky-podotykam bez uplatku a znamejch (coz mel asi dost stesti) kadopadne bych to nevidel az zas tak cerne

BFC&FLATLAND REPRESENT

Old Post 20-01-2006 v 15:21 PM
BRAINDEAD je offline   Profil uživatele BRAINDEAD   Find more posts by BRAINDEAD   Foto galerie člena BRAINDEAD   Click here to Send BRAINDEAD a Private Message   Add BRAINDEAD to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

ad Icyho Může mi kdokoliv pomoct? (jde o žiwot Příspěvek č. 76

možná by ses měl nejdřív zeptat toho typa co je ve špitálu, co napovídal doktorům. protože když mu bylo blbě, tak jediný, co ho zajímalo bylo aby ho z toho vysekali->ošetřujícím dost možná vyklopil i to co nevěděl...

my first time

Old Post 20-01-2006 v 15:37 PM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

ad Icyho Může mi kdokoliv pomoct? (jde o žiwot Příspěvek č. 77

Po trave se mu nic stat nemohlo at byl na sracky jakkoliv.Proste jenom klasicky zkolaboval a vzhledem k tomu,ze mel tu srdecni vadu,tak si myslel ze chcipne.Podle me nikde nelezi a jeste ten den ho normalne pustili domu.Maximalne den potom..

wolverin - No uz jsem si taky vsimnul..

Poradil bych ti proste rict,ze jsi si myslel ze je to normalni mliko a o nicem jsi nevedel.Hlavne musis rict,ze jsi ho koupil normalne v obchode,pripadne nekde nasel.O zadnym tipovi nic nerikat!!!At ti budou tvrdit cokoliv,musis porad rikat to svoje.Oni nemaj primi dukazy mimo nejakejch tvrzeni ktery nemaj jak dokazat..Samozrejme do ty situace nevidim jako ty.To co radim tak to bych udelal i ja..A bacha na ne!A drz se,nepodlehej panice a nicemu co ti reknou never!!!99 procent toho co ti fizlove budou tvrdit je lez!A z toho taky vychazej...

Nepodepisovat nic co se tobe nebude libit!!!At budou kvuli tomu nasrany jakkoliv!Mas taky pravo s nima nekomunikovat vubec.Ja bych volil variantu s koupi mlika v obchode a to bych chtel zapsat i do protokolu.To bych podepsal..

Taky muzes rict jestli je ten kamos v nemocnici nejaka svine co te chce potopit,ze to mliko dones on!!!Pak by to byl teprve hukot!Chce to myslet!V zadnym pripade nerikat,ze mas nejakej matros jeste doma!Ani jedinej gram nebo brko!Jinak okamzite statni zastupce naridi domovni prohlidku!!A tomu ver ze je to docela hukot.Navic pri ni musej asistovat sousedi (alespon 1)..

fluit - To vis ze si dovolej ti dat ranu a ne jenom jednu..Zalovat je muzes z toho si hlavu nedelaj.Tobe verit nikdo nebude,ver tomu..Jinak pravnika na bengarne mu nikdo neprideli.Toho by to pridelili jedine az po nejaky dobe co by byl zavrenej na cele predbeznyho zadrzeni.Tam se nejspis vubec nedostane a pujde po vyslechu normalka domu..

Problémový člen No2

Naposledy upravil Jahudka! 20-01-2006 v 16:50 PM

Old Post 20-01-2006 v 16:36 PM
Mr.Jedna
Nový Člen

Karma uživatele Mr.Jedna - 0% Pěstitelská

ad Icyho Může mi kdokoliv pomoct? (jde o žiwot Příspěvek č. 78

2 fluit:hele kamo dovolit nedovolit,jim je to jedno...pleskaj to vo stosest a hlavne kryminalka.A to ze je zazalujes za to ze ti dali bombu tak to ti vubec nepomuze.Sou to TAKOVY svine!

2 ICI:1.-zjistit co ten clovek se kterym to slehlo vsechno v nemocnici rek a podle toho to dale resit.
2.-kdyz nic nikomu nerekl(ani doktorum)tak mu rict at bengousum nakvaka ze to proste nasel na hristi.Ale bacha na to,bengousi sou schopny z ty flasky(jestli teda je zajistena jako predmet dolicny)sejmout otisky!!!!!ale spis bych rek ze to neudelaj.ALE NIKDY NEVIS!!!
3.-tot asi tak vse HODNE STESTI!!!!!!!!!!!!!!!

Old Post 20-01-2006 v 16:39 PM
Mr.Jedna je offline   Profil uživatele Mr.Jedna   Find more posts by Mr.Jedna   Foto galerie člena Mr.Jedna   Click here to Send Mr.Jedna a Private Message   Add Mr.Jedna to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Icy
Nový Člen

Karma uživatele Icy - 9% Pěstitelská

ad Icyho Může mi kdokoliv pomoct? (jde o žiwot Příspěvek č. 79

Díky wšem za wšechny současný i budoucí připomínky, náměty a rady. Pro upřesnění, tomu týpkowi je tuším 14 a hned zítra ho zkontaktuju...
Pár z wás mi radí, ať si našetřím 5k na práwníka. Wzhledem k tomu, že sem teenager, obáwám se že tolik peněz jsem u sebe ani nikdy neměl, natožpak je sehnat. Doufám, že státní zástupce nebude máslo...

Worship The Green and Mighty, our only God and saviour...

Old Post 20-01-2006 v 18:42 PM
Icy je offline   Profil uživatele Icy   Find more posts by Icy   Foto galerie člena Icy   Click here to Send Icy a Private Message   Add Icy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kapka1
Stálý Člen

Karma uživatele Kapka1 - 92% PěstitelskáKarma uživatele Kapka1 - 92% PěstitelskáKarma uživatele Kapka1 - 92% PěstitelskáKarma uživatele Kapka1 - 92% PěstitelskáKarma uživatele Kapka1 - 92% Pěstitelská

ad Icyho Může mi kdokoliv pomoct? (jde o žiwot Příspěvek č. 80

ty vole - 14 let? Hele a kolik je tobe?
Co treba rodice, ty ti nepomohou? Ale prece mlicko se nedava 14ti letejm detem ikdyz zkolabovat po mliku, pekna blbost, maximalne je ti fakt blbe, to muzu potvrdit, zblejes se, ale zkolabovat

Automatické zavlažování pomocí keramických kolíků Tropf Blumat BIO Tree Grow 2005 aneb BIO pěstování na stromech Jak na pěstování Šalvějě Divotvorné v našich podmínkách Pěstování Tabáku Virginského na balkoně a doma Lady SALVIAOd semínka po doutník aneb pěstování Virginského Tabáku! BIO terrace GROW 2006 aneb BIOlogické pěstování na balkoně! Psilocybe Cubensis aneb pěstujeme domácí lysohlávyKompletní stavba indoor skříne od samého začátku!
Tam, kde něco končí, začíná něco jiného, možná lepšího...

Old Post 20-01-2006 v 18:48 PM
Kapka1 je offline   Profil uživatele Kapka1   Find more posts by Kapka1   Foto galerie člena Kapka1   Click here to Send Kapka1 a Private Message   Add Kapka1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:46 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás