Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dikes moc,som rad,ze sa vam to paci.Skoda,ze to neocenia aj rodicia a tak.. hi hi
Inak asi tak nabuduci vikend pojdem zas nieco obrat /ak tam nieco zostane a nezozerie to pliesen/ a poslem fotky a info o semenach.
Myslim,ze uz v tuto dobu niejake budu hotove,ale som v skole,tak.. NETRPEZLIVO CAKAM,KEDY SA ZAS DOSTANEM ZA SVOJOU MILOU a milimi. :-]
zatim cus
Ahoj B++ tu je jedno foto z mojho skoreho Shamana, len ked sme tu pisali o nom aka je to nadherna odroda. Myslim ,ze aj vynos celkom ujde co poviete?
Ahojte
to bBoOrReE
rodiče no to víš asi nevyrůstaly zrovna na slunné jamajce či pohostinném holandském městečku...co naděláš-od toho tady máš nás-mne třeba každá tvá fotka se zvířátkama vždy moc potěšila..
to ddt
jojojo
sklidil som uz vsetko okrem cca60% z 2 rastlin SHIVA.
Neviem neviem ci ich tan nenecham az do buduceho roku
/ako D.Poison minulu sezonu-on vsak na rozdiel od shivy nedozrel/
,lebo fakt uz nemam silu a nervy furt a dookola s rodicmi "bojovat" a vysvetlovat,ze z coho je ten smrad /vona/ v mojej izbe!
Nemozem povedat,ze pod postelou mam 3 sladucke sisticky z AK47 a jedem riadny mikrofon zo SHAMANa.. :-) hi hi
Co vy na to?Zariskovat a posledny X tam vbehnut natlacit igelitky a..?
Ci uz aj stacilo?
Je mi ich luto,ale je to pekny ritual,nechat niejake tie kytz na pospas zime. /asi mi sibe/ ...no mam fakt uz strach.
Vcera jak som v tom zhone mastil z policka na bajku,tak som v lese hodil taku DRZKU!!Skoro som si zlomil prsty na nohe,ako som sa zachytil s pedalou o zamaskovany pnicek v trave. UUUff!
vcera som sa ja s holkou rozhodli,ze tam pod ziarou splnu zajdeme.
Asi na pol ceste sme zbadali 4 neidentifikovatelne siluety,tak sme sa na to vys*ali!! :-) Kto by to riskoval? Mozno to boli mimozemstania,alebo len niejaka zver,napr. diviaky abo take daco.
..kto vie.
Nedalo mi to!!
Dnes som zlakal jedneho kamosa,co ma auto.Po deravej ceste a skrz luku sme tam dosli na tej jeho kaare.Narezali sme z tych dvoch /uz oberanych/ rastlin 4 PLNE TRASKY!!!Teraz to je niekde unho,lebo ja uz na to nemam flek.
Huraaaaaaaaa!!!!
To bola posledna vaaarka.Uz budem kludne spat.Uz ziadny polovnik,ani pliesen ma v snoch nebudu strasit.
the End
p.s.:nie tak uplne "the end",lebo na zahradke pod 2litrovkou mam este 1 mali rizek z AK47.
boze moj clovece ked som cital ze to tam chces nehat napospas zvery a mimozemstanom tak som skoro stratil rec....ale nastastie sa to skoncilo happy endom takze som rad ze ste boli potom, lebo si ma uz minuly rok vystrasil spalovanim tych listov a toto by som uz hadam ani nerozchodil ......
A tu je este jeden Shaman (Skunk pheno). Kalichy su takmer cierne. Menej pachnuci variant. Zberany v polke oktobra(rijen). Smoke report este nie je na svete a ani nemoze byt nakolko bude dnes v noci
Zvysok necham na predstavivosti kazdeho z vas
by