Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ale zase jsem jednou lisoval stylem ze gumove palicky do podomacku udelaneho lisu(trubicka s odmontovatelnym dnem a pist)namlatil jsem to tam kladivem vyjmul zabalil a prdl do mrazaku ale chut vylisku byla mnohem horsi nez predtim ale samozrejme nadupat do sklenic nezbytne....ovsem ja preferuju vaksy a pak do mrazaku to je nejlepsi
4slavic:hele o pravidle bych si netroufal nic tvrdit mam jen tuhle 1 zkusenost jo a zas tak brutalne jsem do toho nerezal jen nacpal priklepl nacpal priklepl.......a vytahl tvrdy valecek....... 2amalka:zakopat je vyborna volba akora kdyz v zime dojde...... to vykopani =8hodinova sichta v dole jednou sme takhle s kamosem vykopavali tejden
necham ho bejt dokonce mu nijak nenadam ale jak muze rict ze to lisovani zwysi kwalitu???? kdyz ji to max udrzuje...??za to odeme ma k- a to proto aby priste premyslel nez zacne v poucovani psat woloviny...)
ja jsem lisoval, a perfektni.
Z neceho co bylo dost spatne hulitelne, jsem vyrobil neco dost nadprumerneho. Lisoval jsem v inj. strikackach. Jedinou nevyhodu vidim v tom ze to neni tak esteticke.
Jednou byl u mě týpek co měl slisovaný palice pomocí hydraulického lisu a bylo to docela zajímavé. Slisované to byl potom jenom takový malinký papírek (něco jako trip) a po nadrolení to byla pěkná hromádka.
Ale rozhodně bych takhle nelisoval všechno, ale jenom něco. Pro někoho to může být lepší třeba na cestování, stačí zastrčit třeba do legitky a je to.