Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » prvni (druhy) indoor
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
brck18
Nový Člen

Karma uživatele brck18 - 0% Pěstitelská

prvni (druhy) indoor Příspěvek č. 1

druhy proto, ze pri prvnim, kdy jsem mel zrovna kyti preple tyden na kvet, mi na dvirka zaklepali pani policiste, ze pry jdou na domovni prohlidku na zaklade hlaseni, ktere pred casem dostali. Nejaka svine na me ty stoupy zavolala, ale nastesti jsem nasadil bratra, ktery je trochu zdrzel, zatimco ja jsem musel sve deti vyhazet z okna, i kdyz mi srdce krvacelo. Samozrejme se zlamaly :-( No tak to rozjizdim podruhy a doufam, ze se snad zdarne doberu konce. Pisu proto, ze bych rad slysel Vase nazory, rady, namety, pripominky, zkratka vse, co je nezbytne udelat k tomu, abych mel toho zeleneho zlata co nejvic :-) T44 ze seminek, 400W sodik (asi 30 cm nad vrcholky rostlin), substrat pro pokojove rostliny, kokos, samozavlažovaci truhliky (koreny prorostly do spodniho dilu, tak jim tam liju zivny roztok), 5 dni preple na kvet 8/16, protoze jsem je vysadil nekdy koncem cervence a nejak to holky nestihly, tak sly do skrine, ale jelikoz na balkone dostavaly jen cca 8-10 hodin svetla denne, jel jsem potom ve skrini rust na 12/12 asi tak dva tydny a pred nedavnem tedy prepnul na kvet, hnojiva ComCat (na zivny roztok) a Kristalon plod/kvet zalivka do hliny asi 1 x tydne, ventilace zarizena odtahem primo od lampy a ze shora je ofukuje 14W vetrak 100m3/h, stejny jako u lampy. Nezastipuju, pouze striham listy, vlhkost neresim, teplota ve skrini 28 C,

brck18

Old Post 02-10-2005 v 13:20 PM
brck18 je offline   Profil uživatele brck18   Find more posts by brck18   Foto galerie člena brck18     Add brck18 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 2

tak to je husté!
dodej fota.
kdo tě prásknul? Máš aspon podezření?

Old Post 12-02-2006 v 14:17 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr Proč
Stálý Člen

Karma uživatele Mr Proč - 35% PěstitelskáKarma uživatele Mr Proč - 35% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

fakt v pohode skrin. pro vetsi vynosy bys mohl zkusit dat svetlo trochu nize, ja mam ted zrovna svetlo bez odtahu a bez kryciho skla, mam ho asi 20cm nad kytkou a je to v poho. zmer si teplotu pod svetlem a pokud nebude moc vysoka, tak to dej niz.
s tema poldama to je svinskej pech

Nepěstuju jen pro to, abych měl hulení a nehulim jen proto, abych byl zhulenej.

Old Post 20-02-2006 v 10:01 AM
Mr Proč je offline   Profil uživatele Mr Proč   Find more posts by Mr Proč   Foto galerie člena Mr Proč   Click here to Send Mr Proč a Private Message   Add Mr Proč to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ganja*dwarf
Stálý Člen

Karma uživatele ganja*dwarf - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

jen tak mimochodem,,,nemáš trochu přeházený světelný periody??? pokud vim,tak 18/6 je na růst a 12/12 je na květ..........jo a ty fota by se hodili....

Old Post 09-03-2006 v 14:26 PM
ganja*dwarf je offline   Profil uživatele ganja*dwarf   Find more posts by ganja*dwarf   Foto galerie člena ganja*dwarf   Click here to Send ganja*dwarf a Private Message   Add ganja*dwarf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PEACEy
Stálý Člen

Karma uživatele PEACEy - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

tyvoe tak to je teda pribeh ,tak to kamoska taky pestuje indoor a jednou byl takovej jako docela dost pruser u chlupacu no tak po nas chteli vobcanky a jasny ze kamoska si ji nechala doma vid tak sme se dostali az k vytahu a kamoska samozrejme taky nepropaguje pachovy filtry no kdyz uz ten straznik mel nakrocino ze jako pocka u dveri tak na nej vyjel kamosky dobrmanek takze musel zustat furt u toho vejtahu ,tomu ja rikam stesti jako krava PEACE

!PĚSTUJTE,ALE BACHA!

LIVE IN PEACE

MINI BOX Dual Spectrum 25W warm white9W cool white

LIVE IN PEACE

komu se nelení tomu se ZELENÍ

Old Post 14-03-2006 v 22:02 PM
PEACEy je offline   Profil uživatele PEACEy   Find more posts by PEACEy   Foto galerie člena PEACEy   Click here to Send PEACEy a Private Message   Add PEACEy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PEACEy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:22 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás