Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
blizi sa leto a tak si vravim ze urobim nieco pekne pre svoje telo a tak ze zacnem trosku cvicit - cinky, kliky brusaky, total gym, orbitrec a tak... sa mi to aj celkom darilo, az ked mi kamos povedal ze to robim zbytocne, lebo ked hulim tak mi je posilnovanie na hovno, lebo ze sa nevypracujem. moc mu neverim, je to taky typek, ale aj tak ked sa teraz pozeram na tu kopu posilovacich strojov tak som trochu skepticky. co vy nato.
(dufam ze tu nie je takato tema, nic som nenasiel, ale ak hej tak sa ospravedlnujem)
2 2pac: To je blbost. Neopodstatněná kravina.
MJ ti může při cvičení dokonce pomoct se líp soustředit, ale samozřejmě nesmíš být na sračky, jen tak lehce. Pokud to nebudeš vyloženě s hulením přehánět tak, že nebudeš schopnej cvičit, nevidím důvod, proč by tě to mělo nějak omezovat.
Ganja a sport je best!
Například při skateboardingu lehký brčko dokonale odbourá strach a některý jinak dost extremní věci dou sami..samozrejme se to to nesmi prehnat že?
Já občas posiluju a řeknu vám že lépe se tvoří mohutná tělesná schránka někomu kdo byl předtím malinko při těle, než tomu kdo je štíhlejší postavy.
Nejsem od přírody celkem štíhlej a není pro mě moc snadné přibrat, zato když si zahulim sem schopnej sníst třeba 3x víc než normálně a pořád mam chuť... prostě mazec. Navíc ve zhulenym stavu při posilování nevnímám skoro únavu a můžu vykonávat neůnavně monotoní pohyby a to je prostě nice.
Bohužel konzumace marihuany snižuje tvorbu testosteronu a to se u hlapů projeví menší fyzickou výkonností, ale to bych řek se vyrovná tím prvním, takže je to vcelku OK... ;-)
hmm:
Lyzovanie + hulenie = 100%
Chodim rekreacne do posilovne uz dlho...citim sa lepsie potom,nie som taky mlandravy a samozrejme aj lepsie vyzeram
nechodim tam ale zhuleny..to nepovazujem za dobry napad,ale napr. zaposilovat si + riadne sa nazrat + dat jointku + pivko ...to mi celkom vyhovuje
Turistika + Horolezectvo + hulenie = podla mna absolutne dokonala kombinacia
Ping Pong (stolny tenis) mi ide omnoho omnoho lepsie ked som spaleny ako handra...mam pocit,ze lopticka lieta o polovicu pomalsie
Horska cyklistika + hulco = tiez velmi pekna kombinacia
Mam pocit,ze dohuleny sa dokazem omnoho lepsie na ten ktory sport,resp fyzicku aktivitu koncentrovat....snad s vynimkou tej posilovne...cviceniu s cinkami som nahuleny fakt zatial na chut neprisiel...ale ved si mozem zacvicit a dohulit sa az potom nie ???
No tak rozhodne frisbee vubec nejni k zahozeni, kdyz je clovek vypalenej, tak to hned nabere grady. Na slunicku na louce...nejlepsi!
Pak je taky fajn poustet draka a clovece, sachy...
Týý jo! A švihla sebou o zem, až jí korálky zachřestěly
Už to balíš?!Co můžeš spalit dnes neodkladej na zitrek...
No tak ja si zase rad dam takhle brcko na rybach, je to taky sport a clovek se na to pak soustredi jako blazen, kor na feederjinak asi dalsi dobra hra je jednoznacne FLOORBAL!!!-ten me plavi hodne moc moc moc.
FUTSAL! Založili jsme si klub a přihlásili se do ligy. Občas před treninkem dáme špeka, ale mistráky bych asi po brku nedával. Jinak nohejbal a fotbal. Když není bolko, tak vemem nějákou pet-lahev a čutáme s ní. obzvlášť na sněhu je to prdel. Neumím se přestat řezat, jak vidím ty tlamy, co hážem na zem Doporučuju zkusit!
ExTip:jo no na feder sem este nechytal ale i tak to musi byt psycho i strizlivy:-D natoz vypukany..taqky si rad posedim na rybach...ale rad na plavacku...jiank florball a taky kopnem Heka