Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
1.Foto-PPP
2.Foto-zaber na stonek a na ulomenou spodni vetev,nakonec to rozdejchala
Zajimaji me nejake rady jak efektivne zabezpecit ostatni vetve aby se pod tihou neulomili,zkousel jsem privazovat ke stonku,ale vzhledem k tomu ze je to celkem huste tak se tam strasne spatne dostava,predem diky
Potreboval bych prosiiim radu od tech co pestovali jocka horrora od nirvany,mam od kamarada rizek a zkousim ho jet out.Uz 8my den zatemnuju cyklem 11/13(svetlo/tma) a zatim nic ani pestik,zatemnuju sudem,jedina zmena je ze se zacal vic rozvetvovat jakozto driv se mu moc nechtelo.Zajima ma me po jake dobe bude vyditelny kvet a kolik dni zatemnovat aby se neprepl zpet na rust?
2 bassman: většinou stačí tak 14 dní,tejden je ještě málo, nezoufej a v pokusu pokračuj 11/13 je v pohodě někdy se zatemňuje i 10/14 ale to je vesměs to stejný,my máme letos Jacka herrera,taky řízek což je taky skoro to stejný a zatím taky nic. Dej mu čas a uvidíš že tě nezklame :-))
PEACE
Obel
Grow it,
roll it,
smoke it,
like it,
because it makes U high :-))
Takze dalsi upload,musel jsem dve kytky zrusit,jeden no-name protoze se z nej vyklubal hermac 50/50 a jocka kvuli tomu,ze se z nej stal samec.
Jinak foto 1.-3. a posledni PPP,uz pekne kvete
Zbytek No-Name
sakra zacinam se potykat na PPP s plisni,vypada to na dva druhy,listovou jsem poznal a ta druha je ze zacatku cerna a pak ¨jde spis do seda.Co je lepsi Kuprikol 50 nebo Polyversum predem diky za radu
Vzhledem k tomu že Kupricol moc přírodní není, doporučoval bych polyversum, dle mého názoru je lepší. i my ho budeme v nejbližsší době aplikovat, doufám že ne z nutnosti ale prevence
snad sem ti nějak pomohl
PEACE
Obel
Grow it,
roll it,
smoke it,
like it,
because it makes U high :-))
Bohuzel 60% PPP je ukradeno,vic toho asi neunesli.Kytka je celkem dost polamana,jak se dostanu k fotaku uploudnu fotky,nechapu co maji s totalne nezrale kytky:-/
Tak prisel den D,z duvodu rozsirujici se plisne jsem nuceny zbytek PPP co mi zbyl po najezdu coraru sklidit.Je to cca 45den kvetu,jeste by to tak ctrnact dni chtelo,ale podle predpovedi pocasi nebudu riskovat jeste vice plisne.Prikladam nejake fota,je tam videt jak je to ruzne orvane a polamane od coraru.
bassman: Tak to mas tady ten prispevek Je mi lito toho krasneho stromku...preju tem corkam, at jim to zhorkne v hube(nebo at uz se rovnou otravi.)..posilam kosticku, hodne stesti a dobrou chut
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so