Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Inak mala finta s veľkým využitím pre nás. Keď nemáte peniaze na predradník, kondenzátor a štartér tak sa za zhruba 40sk dá nahradit elektronickým predradníkom z kopaktných žiariviek. Presny návod je tu: http://www.aquaworld.szm.sk/usporka/usporka.htm
HLAVNÁ VÝHODA JE ŽE SA NEZAHRIEVA AKO TLMIVKA A JE MALY TAKžE MOŽE ÍST V POHODE DO SKRINE K PASTLINKÁM
Má využitie u trubicových žiariviek 11W, 15W, 18W a 25W.
Takže aj pre tie Narvy zo závitom G23 11W
ASI BY SOM TO MAL DAŤ SKôR DO ELEKTRONIKA A TECHNIKA Hmmmm
Tak,to spektrum vyzerá vynikajúco.Len stále mi nie je jasné,prečo tam dávajú to zelené spektrum,ale asi kvôli tomu,aby tie rastlinky mali verné farby pre oko
Potom daj vedieť,kde na SK sa dajú kúpiť.Dík.
No ja chcem dať dve na jednu rastlinku. Kolko majú lumenou som sa zabudol spýtať. To je brutal a to som mu včera hneď písal. No tak keď mi odpíše tak sa ho spýtam.
BeBe tak to je vyborny ze ti zodpovedely ze je to stejny jako oceanic colour.Potom to teda nema chybu.A co ta zivotnost a svitivost?To jsi taky zjistoval?Ale stejne se mi to zda podezrely ze by to bylo to samy a to z toho duvodu ze cena je absolutne nekde jinde.Ty trubice stojej 180 a tahle usporka daleko min.To je divny.Snad to stejny ale bude.
No a jinak oni to na slovensko neposlou kdyz si to objednas?
No ja viem že to na slovensko nepošlú. Preto som im písal aby mi povedali kde ich na SK zoženiem. Na lumeni a životnosť som sa nepýtal. Cena sa mi nezdá až taká malá 120kaček aj s dph a s prípevkom na likvidáciu.
Jahudka!,myslím,že tá cena je rozdielna preto,lebo tieto majú 11W a trubice myslím vyrábajú až od 15W.A trubice sú asi pre akvaristov aj tak vhodnejšie
Takže dobrá správa. Na mail čo som písal distribútorovi na slovensku mi prišla odpoveď "žiarivku o ktorú máte záujem nedržíme skladom, ale vieme Vám ju zabezpečiť. Napíšte nám koľko ks potrebujete a mi Vám potom zistíme dodaciu lehotu a cenu."
Chtel jsem se zeptat sice asi tohle neni nejvhodnejsi thread pro tuhle otazku ale kdyz uz se to tady rozebiralo..
Myslite ze by slo napojit predradnik z usporky na normalni zarivku?Balast k 18w zarivce zere 10w coz se mi zda celkem dost no a tohle by mohlo zrat o dost min...