Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
prosím vas o radu, kamaratka mi dnes dala asi 15 lysohlávok, ale ja som to ešte nikdy nemal, a určite si ich nechcem dať dnes ani zajtra. neviem či a ako ich mám spracovať, alebo stačí že ich len tak odložím. Sú nazbierané včera. dik za radu.
scrat : chlape prober se, houby tenhle rok uz chvili jedou, chce to ale vychystavat pocasi, chvili musi prset a pak chvili ne, kdyz je furt sucho tak je to na (na houby ne ) hov*o
Původní příspěvek od 2pacTHC expiry date: a mam ich posekat alebo len tak ich mam usušiť?
scrat: v SR
Nechaj ich celé vysušiť a potom môžeš dať do uzatvárateľnej nádoby a ako pohlcovač vlhkosti stačí ryža.Ja to robím tak,že dám na spodok vrstvu ryže,na to papierovú vreckovku a na vreckovku hubky(ale už vysušené), zavriem to a do tmy(svetlom sa rozkladá psilocybín,psilocín už aj kyslíkom,ten je len v čerstvých)
2pacTHC-su to kopinatky?.......ja sa chystam najblizsiu dobu do tatier,specialne koli kopinatkam,dufam ze rastu.Z ktorej oblasti su tie tvoje?...prezrad aspon priblizne.
Původní příspěvek od flaky lidičky, chtěl jsem vámpřinést přímý vstup do mého nájezdu houbiček, ale už se mi začínají roztékat ruce na klávesnici, bohužel je to pro mě trošičku nezvladatelné :-) budu to muset ukončit....bájo...už jste někdy viděli na zdi barevné mozaiky jak kapou na podlahu?....
Ve 23:15 pises, ze jsi prave snedl 50 hub a o 6 minut pozdeji uz se ti roztekaji ruce. Nejaky rychly najezd ne? Kdybys aspon nekecal