Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
při návštěvě kamaráda z kluba bonsaistů nafotil jsem tyto fotografie headbiker prosí: CO TO JE? kvůli těmto parazitům kytka zdaleka neukázala svoji sílu...............thanx
edit: podle kamaráda gangster z klubu bonsaistů je to mšice...
no i wlcek z klubu pratel pestitelu a uziwatelu konopi toto zwiratko identifikowal jako msici (teda je jich tam wic ale snad chapete...) jinak kamaradowi docela nezawidim ted uz je z kytek nedostane a asi nebudou chutnat moc dobre i gdyz mozna jo dyztak pak zkus poreferowat
Broučínky jsem fotil venku a tu housenečku jsem našel až doma když jsem přebíral protrhané listí na sušení. Zadívejte se jí na zadeček, jako by tam byl , nezdá se Vám?
jem jí prvně zahlíd,bylo málo času,říkal jsem jí Brunhilda,dneska chvíli času,tak jsem ji blikl,je bohužel za plotem,těžko se fotí.Musím si koupit makro předsádku.Jmenuje se Brigita Nilsen..
zdarec ..
potřeboval bych takovou malou radu ...co se týče škůdců ...udělali se mi v kokosu takový malý bílý lezoucí potvory ...čím to zlikvidovat?? nebo co to je??
....díky