Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Pokročilé Techniky a Experimenty » znovutvoření blizen? hmmmm
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Koblihostrom
Tree Grower

Karma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

zdravíčko tak řeším prapodivnou věc.Mám ve skříni model od Smokalota,a je velmi podivné že u jedný kyti která se vždy večer po příchodu z práce tváří jako že už je zralá/ má skoro všechny blizny hnědé/je po ránu skoro celá zase krásně bílá, to nechápu přeci když kyti dozraje jednou tak už by tak měla zůstat né?Ale zase si myslím že na škodu to určitě nebude,když tvoří a tvoří, he he,válce má uprostřed tenčí a nahoře se tvoří pořádná koule tím přirůstáním nových a nových blizen,stalo se vám to někdy?Jo taky je na tý kyti zajímavý,že místo původních dvou paliček a dvou lístků který vyraší na větvičce,má ona kyti lístků i palic vždy na každém patře tři,takž onen válec se tvoří vskutku pořádný,že by nějaká mutace?

[Edited by Koblihostrom on 03-03-2002 at 03:11 PM]

Stromový kytičky,voňavý paličky

Old Post 02-03-2002 v 11:19 AM
Koblihostrom je offline   Profil uživatele Koblihostrom   Find more posts by Koblihostrom   Foto galerie člena Koblihostrom   Click here to Send Koblihostrom a Private Message   Add Koblihostrom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Al-Ban
Stálý Člen

Karma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

No mě se to teda ještě určitě nestalo, ale nech jí "řádit" dál a napiš jak to dopadlo. Třeba jsi jako první na světě vyšlechtil Budsperpetum mobile .

Old Post 03-03-2002 v 14:08 PM
Al-Ban je offline   Profil uživatele Al-Ban   Find more posts by Al-Ban   Foto galerie člena Al-Ban   Click here to Send Al-Ban a Private Message   Add Al-Ban to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
breeder
Grower Team

Karma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

- jo, tak tohle se mi taky stalo, moje poslední kytky už vypadaly zrale - asi 80% suchejch blizen,
tak jsem ostříhal všechny velký listy, jakože si to připravim na sklizeň a aby to dozrálo,
no a kytky začaly znovu nakvítat, až jsem je tam nechal ještě skoro 3 tejdny,
za tu dobu se zvětšily a zhoustly

člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce

buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu

Old Post 04-03-2002 v 07:35 AM
breeder je offline   Profil uživatele breeder   Find more posts by breeder   Foto galerie člena breeder   Click here to Send breeder a Private Message   Add breeder to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:49 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás