Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím...
Chcel by som sa popýtať, aké máte skusenosti s vodnými fajkami a tekutým obsahom v nich.....či nerobíte rôzne vylepšenia, ako...že tam dáte lad(ladový dym), alebo dáku malinovku, aby to malo zaujímavejšiu chuť...poraďte dáke zaujimavé finty... nech je to hulenie zaujímavejšie...
Nevím jak do vodárny, ale třeba do bongu si led dávám a přijde mi to těžce COOL! Nebo tam v zimě nacpu sníh a to je o omrzliny plic... S vodárnou by to podle mě šlo taky, nic tím zkazit nemůžeš, tak experimentuj....
Peace 4 every peaceful being... Ty ostatní ať se jdou klíďo bodnout...
Nevím jak by to dopadlo s vodárnou, ale s bongem mám odzkoušebou fintu, místo studený tam nalejt horkou vodu, nebo nějakej mátovej výluh. Ten kouř vůbec neškrábe a je to stejně příjemný ne-li příjemnější pokouření jako když tam je studená voda ;-°)
Horkou vodu?Hmm,to nevim,to se pak ten kour bude tezko ochlazovat a neskrabat , jinak klasika-led a citron,nebo muzes zkusit ledove mleko-dost husty kour a kdyz mas nejakej ten chlast,kteryho ti neni lito tak to taky neni spatny,minule jsme davali vodku a to byla sila
jenom k tý teplotě vody, týpek z growshopu mi říkal, že je nejlepší dávat vlažnou vodu, protože přes to nejlíp prochází thc a právě proto se dává ten led nahoru, aby ten kouř byl potom chladnější...
fR3edom-X
Zajimavé, ale jak to mysliš-"právě proto se dává ten led nahoru",vždyť když dáš ten led do vlažný vody,tak se taky ochladí,takže je to jedno,ne?
masterfil: já to myslel do bongu, na to se prodávaj takový zúžený nebo přetočený bongy kde dáš ten led nahoru a on ti potom nespadne do tý vody, ale přitom se ten kouř kterej už prošel vodou příjemně ochladí... je to dobrá vychytávka
abych pravdu rek tak sme zatim takove fishe nezkouseli,ale muj bratranek velky hulič řikalže když je hodne drog a kouri to z vodnase tak misto vody daji dolu plnotucne mleko....az se vsichni dohulí,vezme se mleko ,da do nej kakao a vypije....prej to nema zas tak strasnou chut po spalinach a tech bordelech....
Da sa tabak do vodnej fajky este nejako zvlhcit?Neviem ako je to mozne ale ked idem do cajovne a dam si tam vodnu fajku ktora je ta ista ako mam doma tak ju tam taham 15-20 minut a furt svieza chut pripominajuca paru no ked si zapalim doma tak po 5 minutach uz zacinam citit ako ten tabak zacina horiet a horknut.Pouzivam pritom originalne tabaky do vodnych fajok.Mate nejake osvedcene uhliky najlepsie co sa daju objednat z netu?Ja pouzivam Swift-lite ( http://www.swift-lite.com/products.htm ).
sus3d: zalezi na tom, kolko das tabaku, ci ho este prstami rozmelnis, ako to prekryjes alobalom, ako urobis dierky .. skus si to v cajovni nechat ukazat, ked nebudu mat vela prace. obycajne tam pracuju pomerne pohodovi typci, a ked odkukas, ako to chlapik robi uz po niekolky sty krat, nie je sanca aby sa ti to doma nepodarilo
ak teda pouzivas rovnake tabaky a fajku ako v tej cajovni. este ma napada, ci mas dost mokry ten tabak, treba ich skladovat poriadne uzatvorene, staci poriadne zabalene v orig obaloch. ak ti doma ten tabak preschol, tak hori prilis rychlo a to by mohlo sposobovat to, o com pises. zvlhcit sa urcite da, ked ho trochu orosis vodou (alebo premiesis s par kvapkami vody) a nechas vsiaknut. ale chce to cvik, aby ti ta melasa z toho nevytiekla