Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
1)
Jdu na dalsi kolo za nekolik tydnu a proto chci na rust koupit halogenidovku... Otazka je, jestli se da halogenidovku dat do toho sameho sistemu ve kterem je sodikovka... Ma halogenidovka stejnou objimku? Stejny tlumic a starter? Nebo to se ma koupit komplet novy?
2)
kouknete na bazar prosim vas.. Tam je od Maxik'a popsany muj druhy problem, shanim rizky za odmenu casti urody!
Jo existujou balasty na ktery muzes pripojit jak MH vybojku nebo HPS.Objimku by mela mit stejnou pokavad mas stejnou wataz.Starter a tlumivka by mely bejt taky v pohode pokavad maj wataz ty MH vybojky.
Maxik na předřadník se vyser .kup komponenty u janči a budeš mít jednu tlumivku i startér pro metal i sodík. Já bych ti ale doporu čoval pro zažátek bez metalu a pěstovat touto metodou- https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=16461
musíš všák mít dostatečné množství řízku ze svých zdrojů.
Hledam 600W halogenid, na rust....vsude vidim akorat 400w, poradite? Dale..pouzivam predradnik z kompletu www.hydroponieplus.cz 600W. Kupoval jsem uz MHcko Phillips na 400W a pouzil jsem stejnej predradnik, jako byl v setu 400W s HPS, pujde to tedka taky?
Myslim ze nesla, ale objevil jsem jedinou MH vybojku 600W, hledal jsem cely dopoledne vsude mozne. Je to Venture Sunmaster a maji ji treba na www.greenhome.cz a taky v prazskym Growshopu v Borivojce. Cena 2200,- v Praze